27 / 04 / 2024

seat arona fiyat

seat arona fiyat

Otomobil fiyatlarına Temmuz ayında da zamlar gelmeye devam ediyorş. SEAT Arona' da Temmuz ayında zam gelen otomobil markalarından biri oldu. SEAT Arona'ya bu ay 30 bin TL zam geldi. Peki SEAT Arona fiyatı ne kadar? İşte SEAT Arona 4 Temmuz 2022 güncel fiyat listesi...

Otomobil fiyatlarındaki zamlar dur durak bilmiyor! Şimdi de SEAT Arona'ya 55 bin TL zam! İşte 2022 güncel fiyat listesi

Otomobil fiyatlarına üst üste zamlar gelmeye başladı. SEAT Arona da haziran ayında zam gelen otomobil markalarından biri. SEAT Arona'ya bu ay 55 bin TL zam geldi. Peki SEAT Arona fiyatı ne kadar? İşte SEAT Arona 9 Haziran 2022 güncel fiyat listesi...

Seat Arona'ya Nisan ayında 10 bin TL zam geldi! İşte Seat Arona 2022 Nisan fiyat listesi!

Otomobil fiyatları güncel kurun etkisi ile yükselmeye devam ediyor. Seat Arona da kurun etkisi ile fiyatı güncellenen otomobiller arasında yer alıyor. Peki Seat Arona'nın fiyatı ne kadar oldu? İşte Seat Arona 2022 Nisan fiyat listesi...

Seat Arona SUV'da yeni fiyatlar yok artık dedirtti!

Seat otomobil üreticisi; Arona, Ateca ve Tarraco gibi SUV modelleri ile Türkiye'de dikkat çekiyor. Yayımlanan güncel otomobil fiyat listelerine bakıldığında da Seat Arona SUV fiyatı dikkat çekti. 

Seat SUV modellerinin fiyatlarını güncelledi...

Seat, Türkiye'deki otomobil pazarında Arona ve Ateca SUV modelleri ile birçok vatandaşın dikkatini çekmekte. Marka tarafından yayımlanan güncel Seat fiyat listesine bakıldığında, Arona SUV otomobil modelinin birçok farklı modele kıyas ile uygun olduğu belirtildi. İşte haberin detayları...

Seat’tan indirim fırtınası! Arona’ya tamı tamına 102 bin TL indirim geldi!

Kasım ayına özel fiyat listelerini paylaşan Seat, Arona modeline tam 102 bin TL indirim yaptığını açıkladı. Seat, Arona modelinin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Seat İbiza kasım ayına özel 55 bin TL indirimle satışa çıktı! İşte Seat İbiza’nın güncel fiyatı...

Seat, İbiza’nın beklenen kasım ayı fiyat listesini paylaştı. Güncel fiyat listesine bakıldığında İbiza’nın 1.0 Evo 80 HP modeline kasım ayına özel 55 bin TL indirim yapıldığı ve diğer modellerin fiyatının aynı kaldığı görüldü.

Seat Tarraco’da tamı tamına 197 bin 500 TL’lik kampanya indirimi! Son yılların en büyük indirimi resmen başladı!

Seat, Tarraco modelinde son yılların en büyük indirime imza attı. Ekim ayı kapsamında Tarraco’nun fiyat listesini güncelleyen Seat, bu modele tam 197 bin 500 TL kampanya indirimi yaptı.

Seat Leon’da 110 bin TL kampanya indirimi! Leon’un Ekim 2023 fiyatı ne kadar oldu?

Ekim ayı fiyatlarını paylaşan Seat, Leon’da kampanya indirimini duyurdu. Seat, Leon modelini satın almak isteyenlere 110 bin TL kampanya indirimi uygulayacağını açıkladı.

Seat’tan bir müjde daha! Eylül ayının ardından bu ay da Arona’ya zam yok!

Ekim ayına girilmesiyle beraber Seat’tan peş peşe müjdeler gelmeye devam ediyor. Seat, ekim ayı kapsamında Arona modeline zam yapmadığını açıkladı.

Seat İbiza’nın ekim ayı fiyatı belli oldu! İbiza’ya eylülün ardından bu ay da zam gelmedi!

Seat, ekim ayına girer girmez tüm modellerinin yeni fiyat listesini yayımlamaya başladı. İbiza modelinin de yeni fiyat listesini paylaşan Seat, bu modele ekim ayında zam yapmadığını duyurdu.

Seat’tan müjde üstüne müjde! İbiza ve Arona’dan sonra Tarraco’ya da zam gelmedi!

Seat’tan müşterilerine eylül ayında peş peşe müjde geldi. Seat, eylül ayında güncellediği fiyat listelerine göre İbiza ve Arona’nın ardından Tarraco modeline zam yapmadı.

Seat Ateca’nın kampanyalı fiyatında 47 bin 700 TL indirim! İşte yeni fiyatlar...

Seat’tan Ateca modeli için peş peşe iki müjde birden geldi. Önce eylül kapsamında Ateca modeline zam yapmayan Seat, daha sonra da kampanyalı satış fiyatında 47 bin 700 TL indirim yaptığını duyurdu.

Seat’ın ikonik modeli Leon’da Ağustos 2023 fiyatıyla yola devam!

Seat’ın en çok sevilen ve tercih edilen modellerinden biri olan ve artık ikonikleşen Leon modeline yönelik müjdeli bir haber geldi. Seat, eylül ayı kapsamında Leon’a zam yapmadığını duyurdu.

Seat Arona almak isteyenlere müjde! Arona’ya bu ay zam gelmedi!

Seat, her ayın başında gelenek haline getirdiği fiyat listesini güncelleme işlemini bu ay da gerçekleştirdi. Seat’ın revize ettiği fiyatlara bakıldığında Arona modeline zam gelmediği görüldü.

Seat İbiza alacaklara müjde! İbiza’nın Eylül 2023 fiyatı değişmedi!

Seat, her ay olduğu gibi yine yeni ayla beraber tüm modellerinin fiyat listesini revize etti. Ancak, Seat’ın en çok sevilen ve satılan modellerinden İbiza’ya bir zam gelmediği öğrenildi.

seat arona fiyat Haberi

seat arona fiyat

Yaz aylarının gelmesi ile otomobil fiyatlarına da zamlar gelmeye devam ediyor. Aylık olarak güncellenen otomobil fiyat listelerinden, Temmuz ayı fiyat listeleri belli oldu. Geçtiğimiz ay 55 bin TL zam gelen SEAT Arona'ya Temmuz ayında 30 bin TL zam geldi.

Temmuz ayında yüksek zam gelen otomobil markalarından biri de SEAT Arona olurken binlerce kişi Temmuz fiyat listesini araştırıyor..

Peki SEAT Arona ne kadar oldu? SEAT Arona fiyatı kaç lira? SEAT Arona 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...

SEAT ARONA ÖZELLİKLERİ 

Cesur ve çarpıcı tasarımıyla yeni Seat Arona, araba almak isteyenler tarafından dikkat çekmeye devam ediyor. İç ve dış tasarımı ile alıcılarını etkileyen Seat Arona 2022 Temmuz ayı fiyat listesi gün içerisinde en çok aratılanlar arasında yerini aldı. 

Daha etkili ve güvenli biçimde şerit değiştirme özelliğine sahip.  Kör Nokta Tespit Sistemi, 70...