19 / 05 / 2024

seat arona fiyatları

seat arona fiyatları

Hemen hemen bütün otomobil markalarının ağustos ayı yeni fiyat listesi yayımlandı. Hiç kuşkusuz ki birçoğuna fahiş diyebileceğim derecelerde zamlar geldi. Konforu ve uygun fiyatı ile de Seat Arona da bu zamlardan nasibi aldı. Peki Seat Arona kaç lira oldu? İşte detaylar…

Seat Ibiza fiyat listesi Nisan 2024! Sıfır otomobil alacaklar şimdi bakın! 

Seat Ibiza, daha keskin hatları ve tüm şehri sonsuza dek aydınlatabilecek Full LED mercekli farlarıyla göz dolduruyor. Peki Seat Ibiza fiyatları ne kadar? İşte Seat Ibiza fiyat listesi...

Seat Mart 2024 fiyat listesi! Ibiza, Leon, Arona, Ateca ve Tarraco'nun güncel fiyatları neler?

İspanyol otomobil markası olan Seat, mart ayının fiyat listesini duyurdu. Açıklanan bu rakamlar geçen aya oranla bin lira daha yükseldi. Ibiza, Leon, Arona, Ateca ve Tarraco yeni ayda ne kadar oldu? 

Seat Arona SUV'da yeni fiyatlar yok artık dedirtti!

Seat otomobil üreticisi; Arona, Ateca ve Tarraco gibi SUV modelleri ile Türkiye'de dikkat çekiyor. Yayımlanan güncel otomobil fiyat listelerine bakıldığında da Seat Arona SUV fiyatı dikkat çekti. 

Seat SUV modellerinin fiyatlarını güncelledi...

Seat, Türkiye'deki otomobil pazarında Arona ve Ateca SUV modelleri ile birçok vatandaşın dikkatini çekmekte. Marka tarafından yayımlanan güncel Seat fiyat listesine bakıldığında, Arona SUV otomobil modelinin birçok farklı modele kıyas ile uygun olduğu belirtildi. İşte haberin detayları...

Seat’tan indirim fırtınası! Arona’ya tamı tamına 102 bin TL indirim geldi!

Kasım ayına özel fiyat listelerini paylaşan Seat, Arona modeline tam 102 bin TL indirim yaptığını açıkladı. Seat, Arona modelinin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Seat Leon’da 110 bin TL kampanya indirimi! Leon’un Ekim 2023 fiyatı ne kadar oldu?

Ekim ayı fiyatlarını paylaşan Seat, Leon’da kampanya indirimini duyurdu. Seat, Leon modelini satın almak isteyenlere 110 bin TL kampanya indirimi uygulayacağını açıkladı.

Seat’tan bir müjde daha! Eylül ayının ardından bu ay da Arona’ya zam yok!

Ekim ayına girilmesiyle beraber Seat’tan peş peşe müjdeler gelmeye devam ediyor. Seat, ekim ayı kapsamında Arona modeline zam yapmadığını açıkladı.

Seat’tan müjde üstüne müjde! İbiza ve Arona’dan sonra Tarraco’ya da zam gelmedi!

Seat’tan müşterilerine eylül ayında peş peşe müjde geldi. Seat, eylül ayında güncellediği fiyat listelerine göre İbiza ve Arona’nın ardından Tarraco modeline zam yapmadı.

Seat Ateca’nın kampanyalı fiyatında 47 bin 700 TL indirim! İşte yeni fiyatlar...

Seat’tan Ateca modeli için peş peşe iki müjde birden geldi. Önce eylül kapsamında Ateca modeline zam yapmayan Seat, daha sonra da kampanyalı satış fiyatında 47 bin 700 TL indirim yaptığını duyurdu.

Seat Arona almak isteyenlere müjde! Arona’ya bu ay zam gelmedi!

Seat, her ayın başında gelenek haline getirdiği fiyat listesini güncelleme işlemini bu ay da gerçekleştirdi. Seat’ın revize ettiği fiyatlara bakıldığında Arona modeline zam gelmediği görüldü.

Seat Leon, Ibiza, Arona, Ateca ve Tarraco Eylül fiyatları açıklandı! Seat modelleri Eylül 2023 fiyatları ne kadar?

Seat Leon, Ibiza, Arona, Ateca ve Tarraco güncel Eylül 2023 fiyatları tek tek açıklandı. Peki Seat modelleri Eylül 2023 fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2023 fiyat listesi...

Seat’tan Tarraco’ya hem zam hem indirim! 130 bin TL zam gelirken 98 bin 700 TL kampanya indirimi geldi!

Ağustos ayı fiyatlarını belirleyen Seat, Tarraco modeline hem zam hem de indirim yaptı. Önce ağustos ayı kapsamında Tarraco’ya tam 130 bin TL zam yapan Seat, kampanyalı satış kapsamında da 98 bin 700 TL indirim yaptığını açıkladı.

Seat Arona’ya adeta cep yakan zam geldi! Arona tamı tamına 84 bin TL zamlandı!

Seat, ağustos ayı girer girmez tüm modellerinin fiyatını güncellediğini ve bu kapsamda, Arona modeline tam 84 bin TL zam yaptığını açıkladı. Arona’ya gelen zammın ardından bu modelin yeni fiyatı merak konusu oldu.

seat arona fiyatları Haberi

seat arona fiyatları

Artan enflasyon rakamları ve döviz hareketliliği sebebi ile otomobil fiyatlarına fahiş zamlar gelmeye devam ediyor. Her ay düzenli olarak güncellenen otomobil fiyat listeleri, ağustos ayında da değişti. Seat Arona’ya geçtiğimiz ay gelen zam miktarı ise 30 bin lira idi. Haziran ve temmuz ayında gelen zam ise toplamda 85 bin lira idi. Peki Seat Arona’ya ağustos ayında ne kadar zam geldi?

Peki SEAT Arona kaç lira oldu? SEAT Arona fiyatı kaç TL? SEAT Arona 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Özellikleri ile işte Seat Arona…

Cesur ve çarpıcı tasarımı ile yeni Seat Arona, araba sevadalıları tarafından baş döndürmeye devam ediyor. İç ve dış tasarımı ile araba kullanıcılarını derinden etkileyen Seat Arona 2022 Ağustos ayı fiyat listesi büyük merak konusu.

Daha etkili ve güvenli bir şekilde yolculuk yapmak için şerit...