09 / 05 / 2024

Seat Ateca ne kadar

Seat Ateca ne kadar

Seat Ateca Ağustos ayı fiyatları belli oldu. Peki, Seat Ateca ne kadar? İşte 23 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Seat Leon fiyat listesi belli oldu! Seat Leon fiyatı ne kadar? Seat Leon fiyat listesi Nisan 2024...

Otomobil dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan “Avrupa'da 2021 Yılının Satın Alınabilecek En İyi Otomobili ödülüne layık görülen Seat Leon fiyat listesi belli oldu. Peki Seat Leon fiyatı ne kadar?  

Seat Ibiza fiyat listesi Nisan 2024! Sıfır otomobil alacaklar şimdi bakın! 

Seat Ibiza, daha keskin hatları ve tüm şehri sonsuza dek aydınlatabilecek Full LED mercekli farlarıyla göz dolduruyor. Peki Seat Ibiza fiyatları ne kadar? İşte Seat Ibiza fiyat listesi...

Seat Mart 2024 fiyat listesi! Ibiza, Leon, Arona, Ateca ve Tarraco'nun güncel fiyatları neler?

İspanyol otomobil markası olan Seat, mart ayının fiyat listesini duyurdu. Açıklanan bu rakamlar geçen aya oranla bin lira daha yükseldi. Ibiza, Leon, Arona, Ateca ve Tarraco yeni ayda ne kadar oldu? 

Seat Arona SUV'da yeni fiyatlar yok artık dedirtti!

Seat otomobil üreticisi; Arona, Ateca ve Tarraco gibi SUV modelleri ile Türkiye'de dikkat çekiyor. Yayımlanan güncel otomobil fiyat listelerine bakıldığında da Seat Arona SUV fiyatı dikkat çekti. 

Seat SUV modellerinin fiyatlarını güncelledi...

Seat, Türkiye'deki otomobil pazarında Arona ve Ateca SUV modelleri ile birçok vatandaşın dikkatini çekmekte. Marka tarafından yayımlanan güncel Seat fiyat listesine bakıldığında, Arona SUV otomobil modelinin birçok farklı modele kıyas ile uygun olduğu belirtildi. İşte haberin detayları...

Seat Ateca’da tamı tamına 79 bin 500 TL kampanya indirimi! Hemen kampanyalı fiyatlara bakın!

Türkiye’deki müşteri kitlesini her geçen gün büyüten Seat, Ateca modeline ekim ayı kapsamında dev bir kampanya yaptı. Seat, Ateca’da 79 bin 500 TL kampanya indirimi olduğunu açıkladı.

Seat Leon’da 110 bin TL kampanya indirimi! Leon’un Ekim 2023 fiyatı ne kadar oldu?

Ekim ayı fiyatlarını paylaşan Seat, Leon’da kampanya indirimini duyurdu. Seat, Leon modelini satın almak isteyenlere 110 bin TL kampanya indirimi uygulayacağını açıkladı.

Seat’tan müjde üstüne müjde! İbiza ve Arona’dan sonra Tarraco’ya da zam gelmedi!

Seat’tan müşterilerine eylül ayında peş peşe müjde geldi. Seat, eylül ayında güncellediği fiyat listelerine göre İbiza ve Arona’nın ardından Tarraco modeline zam yapmadı.

Seat Ateca’nın kampanyalı fiyatında 47 bin 700 TL indirim! İşte yeni fiyatlar...

Seat’tan Ateca modeli için peş peşe iki müjde birden geldi. Önce eylül kapsamında Ateca modeline zam yapmayan Seat, daha sonra da kampanyalı satış fiyatında 47 bin 700 TL indirim yaptığını duyurdu.

Seat Leon, Ibiza, Arona, Ateca ve Tarraco Eylül fiyatları açıklandı! Seat modelleri Eylül 2023 fiyatları ne kadar?

Seat Leon, Ibiza, Arona, Ateca ve Tarraco güncel Eylül 2023 fiyatları tek tek açıklandı. Peki Seat modelleri Eylül 2023 fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2023 fiyat listesi...

Seat, Ateca modeline tam 100 bin TL zam yaptı! Ateca’nın yeni fiyatını görenler resmen gözlerine inanamadı!

Ağustos ayında tüm modellerinin fiyat listesini revize eden Seat, Ateca modeline tam 100 bin TL zam yaptığını açıkladı. Seat’ın zam haberinin ardından Ateca’nın yeni fiyatı merak konusu oldu.

Seat Tarraco'ya 31 bin 500 TL zam geldi! Seat Tarraco Ağustos fiyatı ne kadar? Seat Tarraco güncel fiyat listesi

Çarpıcı SUV tasarımı ve en yeni teknolojik özellikleriyle Seat, Tarraco modeline Ağustos ayında tam 31 bin 500 TL zam geldi.  Seat Tarraco Ağustos fiyatı ne kadar? 7 Ağusutos 2023 Seat Tarraco fiyat listesi.

Seat Ateca’ya bir ayda tam 155 bin TL zam geldi! Seat Ateca’nın yeni fiyatı ne kadar oldu?

Her ay olduğu gibi temmuz ayında da tüm modellerinin fiyat listesini güncelleyen Seat, Ateca’nın da fiyatında güncellemeye gittiğini duyurdu. Bu kapsamda, Ateca’ya tamı tamına 155 bin TL zam yaptığını duyuran Seat, Ateca’nın yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Seat Ateca ne kadar Haberi

Seat Ateca ne kadar

Seat Ateca Ağustos ayı fiyatları belli oldu. Araba alacaklar Seat Ateca fiyatlarını merak ediyor. Peki, Türkiye'de önemli bir pazar payına sahip olan Seat, modellerinin fiyatı ne kadar? İşte Seat Ateca özellikleri neler, 100 km ne kadar yakıyor? İşte detaylar...

Seat Ateca, özgüven sembolü tasarımı ile her türlü yol koşuluna karşı gösterdiği dinamik ve heybetli görüntüsü ile dikkat çekiyor. 

Etkileyici görünümüyle bakanları büyüleyen, Seat Ateca yola tarzını katmak, tutkularını paylaşmak için tasarlandı. İç mekanı, ahşap yüzeyli kapı panelleri ile orta konsolu sayesinde sürcüsünü evinde gibi hissettiriyor.

Yüksek performansı ile fazla hızlı,kablosuz full link teknolojili 9,2" dokunmatik ekran, üçe bölündü. Hız sabitleyici, ön ve yan bölge asistani gibi pek çok güvenlik özelliği bulunuyor. Seat Ateca çarpışma öncesi asistanı, emniyet kemerlerini sıkılaştırıp camları kapatarak...