07 / 05 / 2024

Seat Ibiza fiyatları

Seat Ibiza fiyatları

İspanya merkezli otomobil üreticisi olan Seat, Ibiza modeli ile yüksek satış rakamlarına ulaştı. Çünkü Seat Ibiza, sadece Türkiye'de değil dünyada da en çok rağbet gören otomobil modellerinden birisi. Peki otomobilin fiyatları ne kadar? İşte cevabı...

Seat Ibiza fiyat listesi Nisan 2024! Sıfır otomobil alacaklar şimdi bakın! 

Seat Ibiza, daha keskin hatları ve tüm şehri sonsuza dek aydınlatabilecek Full LED mercekli farlarıyla göz dolduruyor. Peki Seat Ibiza fiyatları ne kadar? İşte Seat Ibiza fiyat listesi...

Seat Mart 2024 fiyat listesi! Ibiza, Leon, Arona, Ateca ve Tarraco'nun güncel fiyatları neler?

İspanyol otomobil markası olan Seat, mart ayının fiyat listesini duyurdu. Açıklanan bu rakamlar geçen aya oranla bin lira daha yükseldi. Ibiza, Leon, Arona, Ateca ve Tarraco yeni ayda ne kadar oldu? 

Seat Arona SUV'da yeni fiyatlar yok artık dedirtti!

Seat otomobil üreticisi; Arona, Ateca ve Tarraco gibi SUV modelleri ile Türkiye'de dikkat çekiyor. Yayımlanan güncel otomobil fiyat listelerine bakıldığında da Seat Arona SUV fiyatı dikkat çekti. 

Seat SUV modellerinin fiyatlarını güncelledi...

Seat, Türkiye'deki otomobil pazarında Arona ve Ateca SUV modelleri ile birçok vatandaşın dikkatini çekmekte. Marka tarafından yayımlanan güncel Seat fiyat listesine bakıldığında, Arona SUV otomobil modelinin birçok farklı modele kıyas ile uygun olduğu belirtildi. İşte haberin detayları...

Seat İbiza kasım ayına özel 55 bin TL indirimle satışa çıktı! İşte Seat İbiza’nın güncel fiyatı...

Seat, İbiza’nın beklenen kasım ayı fiyat listesini paylaştı. Güncel fiyat listesine bakıldığında İbiza’nın 1.0 Evo 80 HP modeline kasım ayına özel 55 bin TL indirim yapıldığı ve diğer modellerin fiyatının aynı kaldığı görüldü.

Seat Leon’da 110 bin TL kampanya indirimi! Leon’un Ekim 2023 fiyatı ne kadar oldu?

Ekim ayı fiyatlarını paylaşan Seat, Leon’da kampanya indirimini duyurdu. Seat, Leon modelini satın almak isteyenlere 110 bin TL kampanya indirimi uygulayacağını açıkladı.

Seat İbiza’nın ekim ayı fiyatı belli oldu! İbiza’ya eylülün ardından bu ay da zam gelmedi!

Seat, ekim ayına girer girmez tüm modellerinin yeni fiyat listesini yayımlamaya başladı. İbiza modelinin de yeni fiyat listesini paylaşan Seat, bu modele ekim ayında zam yapmadığını duyurdu.

Seat’tan müjde üstüne müjde! İbiza ve Arona’dan sonra Tarraco’ya da zam gelmedi!

Seat’tan müşterilerine eylül ayında peş peşe müjde geldi. Seat, eylül ayında güncellediği fiyat listelerine göre İbiza ve Arona’nın ardından Tarraco modeline zam yapmadı.

Seat Ateca’nın kampanyalı fiyatında 47 bin 700 TL indirim! İşte yeni fiyatlar...

Seat’tan Ateca modeli için peş peşe iki müjde birden geldi. Önce eylül kapsamında Ateca modeline zam yapmayan Seat, daha sonra da kampanyalı satış fiyatında 47 bin 700 TL indirim yaptığını duyurdu.

Seat İbiza alacaklara müjde! İbiza’nın Eylül 2023 fiyatı değişmedi!

Seat, her ay olduğu gibi yine yeni ayla beraber tüm modellerinin fiyat listesini revize etti. Ancak, Seat’ın en çok sevilen ve satılan modellerinden İbiza’ya bir zam gelmediği öğrenildi.

Seat Leon, Ibiza, Arona, Ateca ve Tarraco Eylül fiyatları açıklandı! Seat modelleri Eylül 2023 fiyatları ne kadar?

Seat Leon, Ibiza, Arona, Ateca ve Tarraco güncel Eylül 2023 fiyatları tek tek açıklandı. Peki Seat modelleri Eylül 2023 fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2023 fiyat listesi...

Seat’tan Tarraco’ya hem zam hem indirim! 130 bin TL zam gelirken 98 bin 700 TL kampanya indirimi geldi!

Ağustos ayı fiyatlarını belirleyen Seat, Tarraco modeline hem zam hem de indirim yaptı. Önce ağustos ayı kapsamında Tarraco’ya tam 130 bin TL zam yapan Seat, kampanyalı satış kapsamında da 98 bin 700 TL indirim yaptığını açıkladı.

Seat Ibiza’ya 67 bin TL’lik ağustos zammı geldi! Ibiza’nın fiyatı resmen uçtu!

Seat, ağustos ayının ilk gününde tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi ve Ibiza modeline tamı tamına 64 bin TL zam yaptığını açıkladı. Gelen zam sonrası Ibiza’nın yeni fiyatı görenleri resmen şoke etti.

Seat Ibiza fiyatları Haberi

Seat Ibiza fiyatları

Otomobil fiyatlarının tavan yaptığı bu zamanda artık sıfır araba almak daha da zor bir hale geldi. Bizde sizler içi Seat Ibiza modelinin fiyat listesini ve özelliklerini derledik. Eğer ayaklarınızı yerden kesecek modern bir otomobil arayışındaysanız Seat Ibiza tam size göre.

Style Donanım Baz Paketi

15 inçlik alüminyum alaşımlı jantlar Eco LED ön farlar 8.25 multimedya sistemi Full link teknolojisi Ön bölge asistanı Şerit takip asistanı

Yeni Seat Ibiza, güçlü performansı ve yenilenen tasarımı sayesinde sınıfında öne plana çıkmayı başarıyor. Yeniden tasarlanmış ve kalitesi artırılmış konforlu koltukları ile mükemmel bir seyahat sunuyor. Otomobil, LED aydınlatmaya sahip havalandırma ızgaraları ile güçlü bir görünüş sergiliyor. Peki Seat Ibiza modelinin güncel fiyat listesi nasıl? İşte cevabı...

Seat Ibiza, 9.2 inç büyüklüğünde multimedya sistemine, kör nokta tespit sistemine, seyahat...