02 / 05 / 2024

Seba Flats metrekare fiyatları

Seba Flats metrekare fiyatları

Ayazağa Cendere Vadisi'ne odaklanan Seba İnşaat, Seba Flats adında lüks bir konut projesine başlayacak. Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, projede metrekare fiyatlarının 11 bin TL'den başladığını söylüyor.

Emirgan Apartments by Seba nerede?

Emirgan Apartments by Seba projesi, toplam 53 daire ve 14 ticari üniteden oluşuyor. Bin 957 metrekare arsa alanı ve 8 bin metrekare inşaat alanı bulunan proje, Seba İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Emirgan Apartments by Seba nerede? 

Emirgan Apartments by Seba satışa çıktı! Yeni proje!

Seba İnşaat tarafından hayata geçirilen ‘Emirgan Apartments by Seba’ projesi satışa çıktı. Eylül ayında teslim edilmesi planlanan projede metrekare fiyatı ise 20 bin TL.

Seba Küçükbük ödeme koşulları!

Seba Küçükbük ödeme koşulları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Muğla Bodrum Gündoğan bölgesinde hayata geçirilen projede villalar 340 - 400 metrekare arasında farklılık gösteriyor.  

Seba Küçükbük ne zaman teslim?

Seba Küçükbük projesi 32 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Seba Küçükbük ne zaman teslim?

Seba Suites'te metrekaresi 9 bin TL'ye!

Seba İnşaat'ın Avrupa Yakası’nın yükselen yıldızı Kâğıthane'de hayata geçirdiği Seba Suites'te metrekare fiyatları 9 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Seba Suites metrekare fiyatları!

Kağıthane'ye bağlı Cendere Caddesi'nde yükselen Seba Suites projesi "Şehri yaşamanın yeni adresi!" sloganıyla tanıtılıyor...

Seba Flats Kağıthane'de teslimler 2019 Haziran'da!

Seba İnşaat imzası ile Kağıthane'de inşa edilen Seba Flats projesinde daire teslimleri 2019 yılının Haziran ayında gerçekleşecek..

Seba Suites teslim tarihi!

Seba İnşaat tarafından Seba Suites projesinde 144 daire ve 23 adet ticari birim bulunuyor. Seba Suites'te metrekare fiyatları 8 bin TL'den başlıyor..

Seba Suites Cendere 2018 Ocak fiyat!

Seba Suites Cendere 2018 Ocak fiyat listesi metrekare bazında 8 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında 144 daire ve 23 adet ticari birim bulunuyor.

Cendere Seba Suites fiyatlar!

Cendere Seba Suites fiyatlar kapsamında projedeki konutların metrekare birim fiyatları 8 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1 ve 2+1 dairelere yer veriliyor...

Seba Suites : Şehri yaşamanın yeni adresi!

Toplam 144 konut ve 23 ticari birimden meydana gelen Seba Suites projesi "Şehri yaşamanın yeni adresi!" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede fiyatlar metrekare bazında 8 bin TL'den başlıyor.

Seba Suites Cendere konut fiyatları!

Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan Seba Suites Kağıthane projesinde 144 konut ve 23 ticari birime yer veriliyor.  Seba Suites Cendere konut fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. İşte detaylar...

Kağıthane Seba Suites Cendere fiyat!

Kağıthane Seba Suites Cendere fiyat listesi kapsamında projedeki konutların metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor...

Seba Flats metrekare fiyatları Haberi

Seba Flats metrekare fiyatları

İstanbul ve Bodrum'da projeler geliştiren Seba İnşaat, Ayazağa Cendere Vadisi'ne odaklandı. Bölgedeki Seba Office Boulevard projesini tamamlamak üzere olan Seba, şimdi de Seba Flats adında lüks bir konut projesine başlıyor. Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, "Araplara ev satacağız derken İstanbul'daki adamı Londra'ya kaçırıyoruz. Ben müşterileri tek tek arıyor anlatıyorum. Korkularımız var ama burası bizim ülkemiz. Geçen gün bir arkadaşım Portekiz'de vatandaşlık alacağını söyledi. 'Portekiz'de vatandaşlık alacağına Kağıthane'de ev al' dedim" diye konuştu. Cendere Vadisi'nde hayata geçirdikleri Seba Office Boulevard ofis projesinde sona yaklaştıklarını belirten Engin Keçeli, "Ofis projemiz için 65 milyon dolar yatırım yaptık, yüzde 70'i de satıldı. Tüvtürk ve Tv8 bir blok aldı. Eski Başbakan Mesut Yılmaz ve TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik tam ofis katı aldı"...