04 / 05 / 2024

Seba Hayat ulaşım

Seba Hayat ulaşım

Seba Hayat'ta fiyatlar 890 bin liradan başlıyor. 2021'de teslim edilecek projedeki tüm daireler 3+1 olarak tasarlandı. Projede satışlar başladı. Peki Seba Hayat nerede?

Seba Hayat nerede?

Seba Hayat'ta fiyatlar 890 bin liradan başlıyor. 2021'de teslim edilecek projedeki tüm daireler 3+1 olarak tasarlandı. Projede satışlar başladı. Peki Seba Hayat nerede?

Seba Hayat 890 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Seba İnşaat ile AG Hayat İnşaat A.Ş. ortaklığı ile Ümraniye Esenevler Mahallesi Talatpaşa Caddesi üzerinde kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Seba Hayat satışta. Projede fiyatlar 890 bin TL'den başlıyor...

Nuvo Dragos'ta kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay kazanç!

Özderici GYO’nun Maltepe Dragos’ta yapımını tamamladığı Nuvo Dragos'ta  avantajlı konumuyla kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay eğitim, kolay sağlık, kısacası yeni bir hayat sunuyor..

Kartal Hukukçular Towers ulaşım kolaylığı sağlıyor!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Hukukçular Towers, her yere sağladığı hızlı, kolay ulaşım ve avlu alanında sunduğu çeşitlilik ile iş hayatına rahatlık katıyor.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü ulaşım!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü ulaşım bilgileri doğrultusunda proje İstanbul Beylikdüzü - Yakuplu'da inşa ediliyor. Satışları devam eden projede fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor.

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat ulaşım!

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat ulaşım bilgileri kapsamında proje, Beylikdüzü Yakuplu Marmara Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Projede konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 900 TL'den başlıyor.

Seba Office Boulevard ulaşım bilgileri!

Seba Office Boulevard ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yer alıyor. Toplam 204 adet bağımsız birimden oluşan projede yüzde 30 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat ulaşım!

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Beylikdüzü Yakuplu lokasyonunda yer alıyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği projede banka kredisi ile vade imkanı sunuluyor.

Emlak Konut Avrupark Bahçekent ulaşım!

Emlak Konut Avrupark Bahçekent ulaşım bilgilerine göre proje Kanal İstanbul, şehir parkı olan Hayat Park’ın yanında yükseliyor. Daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde gerçeklşeceği proje Cihan İnşaat imzasıyla yükseliyor.

Avrupark Bahçekent ulaşım bilgileri!

Avrupark Bahçekent ulaşım bilgileri kapsamında proje Kanal İstanbul, şehir parkı olan Hayat Park’ın yanında, 3.havalimanına, 3. boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim’e ve bağlantı yollarına çok yakın bir konumda yer alıyor.

Ulaşımın, eğlencenin ve hayatın merkezi; Hayat Park İstanbul!

Hayat Park İstanbul projesinde dairelerin alanları 104 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje "Ulaşımın, eğlencenin ve hayatın merkezi: Hayat Park İstanbul" konsepti ile satışlarına devam ediyor.

İzmir Valisi Toprak'tan ulaşım uyarısı!

İzmir Valisi Mustafa Toprak yaptığı açıklamada, İzmir 'de İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve vatandaşların hayatını kabusa çeviren aktarmalı ulaşım sistemiyle ilgili uyarıda bulundu.

Hayat Park İstanbul Halkalı ulaşım!

Hayat Park İstanbul Halkalı ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Halkalı Hayat Park İstanbul projesinde dairelerin alan büyüklükleri 104 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiyor.

Seba Hayat ulaşım Haberi

Seba Hayat ulaşım

Seba Hayat projesi 4 bin metrekare arsa alanına ve 30 bin metrekare inşaat alanına sahip. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen proje Seba İnşaat ile AG Hayat İnşaat A.Ş. ortaklığında inşa ediliyor. 

Satışların başladığı Seba Hayat projesinde teslimler 2021 yılında yapılacak. 3 blok olarak inşa edilen projede 176 daire ve 24 adet ticari ünite yer alıyor. Seba Hayat'ın her katında 4 daire bulunuyor. Projede fiyatlar 890 bin TL’den başlıyor. 

Her daire için 1 kapalı otopark alanının yer aldığı Seba Hayat projesinde çocuk oyun alanı, bay-bayan spor ve sauna bulunuyor. Projede ayrıca güvenlik, açık oturma alanları ve süs havuzu yer alıyor.Seba Hayat projesinde teslimler 2021 yılında başlıyor.

Seba Hayat nerede?

Seba Hayat projesi Ümraniye Esenevler Mahallesi Talatpaşa Caddesi üzerinde hayata geçiriliyor. Proje metroya 500 metre,...