29 / 04 / 2024

Seba Ofis Bulvar Cendere iletişim bilgileri

Seba Ofis Bulvar Cendere iletişim bilgileri

Seba İnşaat tarafından İstanbul Sarıyer'e bağlı Ayazağa Mahallesi'nde hayata geçirilen Seba Ofis Bulvar Cendere'de 204 bağımsız ünite yer alıyor. İşte Seba Ofis Bulvar Cendere iletişim bilgileri...

Modda Bulvar'da ev ve ofis bir arada!

İzmir'in yükselen projesi Modda Bulvar, İzmirlilere bir evden fazlasını sunuyor. 'Her şey evinizin altında' sloganı ile sadece bir ev değil, aynı zamanda yeni nesil bir yaşam biçimi de sunuyor.

Anadolu Bulvarı'nda gayrimenkul yatırımı değerleniyor!

CB Network gayrimenkul ve yatırım danışmanı Ümit Demir, Anadolu Bulvarı'na yapılan konut ve ofis projelerinin bölgenin değerini artırdığını söyledi. 

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi!

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi sloganıyla basına tanıtılıyor. Ankara Çukurambar'a bağlı Mevlana Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Kale Ofis projesi 123 ofisten meydana geliyor.

Mesut Yılmaz ve Acun Ilıcalı Seba Office Boulevard'dan ofis aldı!

Toplam 65 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip Seba Office Boulevard projesi 19 Temmuz'da teslim edilecek. Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, projeden kat satın alanlar arasında önemli isimlerin olduğunu söylüyor.

Vadistanbul Bulvar 2017'de tamamlanacak!

Vadistanbul projesinde AVM, ofis ve otel gibi komplekslerden oluşan Bulvar etabında 2017 içinde teslimler başlıyor. Son etap Vadistanbul Park da 2017 Aralık ayında hazır olacak.

Seba İnşaat, Sarıyer Seba Carina Evleri'yle dönüş yapıyor!

Seba İnşaat, 21 yılda İstanbul ve Bodrum'da iki binden fazla konut, ofis, iş merkezi, otel ve sinema projesine imza attı. 4 yıl aradan sonra bu sefer Sarıyer'e 'Seba Carina Evleri'yle dönüş yaptı.

Tarkan, Vadistanbul Bulvar'dan ofis katı satın aldı!

Megastar Tarkan ofis yatırımı için Türkiye’nin uluslararası alandaki gayrimenkul projesi Vadistanbul’un Bulvar etabını tercih etti. Vadistanbul’un ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabından Tarkan bir ofis katı satın aldı.

Vadistanbul'da 45 milyon dolar + KDV'ye ofis blok satışı!

Vadistanbul Bulvar etabında 45 milyon dolar + KDV'ye ofis blok satışı yapıldı. Artaş, Aydınlı ve Invest'in projesi Vadistanbul Park, Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda yerini aldı.

Seba İnşaat Seba Office Boulevard fiyat!

Seba İnşaat Seba Office Boulevard projesinde 88 home ofis, 13 dükkan ve 3 restoran yer alıyor. Ayazağa'da yükselen Seba Office Boulevard projesi 2017'de teslim edilecek...

Seba Ayazağa ofis fiyatları!

Seba Ayazağa ofis fiyatları metrekare birim bazında 3 bin 500 dolar + KDV'den başlıyor. Seba Office Boulevard projesinde 204 bağımsız ünite yer alıyor...

Seba Office Ayazağa fiyatları!

Seba Office Ayazağa fiyatları metrekare birim bazında 3 bin 500 dolar + KDV'den başlıyor. Seba Office Boulevard projesinde ofis, dükkan ve sosyal olanaklar yer alıyor...

Ayazağa Seba Ofis Bulvarı teslim tarihi!

Ayazağa Seba Ofis Bulvarı teslim tarihi Mayıs 2017 olarak belirlendi. Ayazağa Seba Ofis Bulvarı projesinde 88 ofis, 13 dükkan ve 2 restoran yer alıyor...

Seba Office Boulevard satılık!

Ofis alanları 116 metrekareden başladığı proje Seba İnşaat imzasıyla yükseliyor. Proje İstanbul Sarıyer ilçesinde yer alıyor. Seba Office Boulevard satılık fiyatlar metrekare birim bazında 3 bin 500 dolardan oluşuyor.

Seba Ofis Bulvar Cendere iletişim bilgileri Haberi

Seba Ofis Bulvar Cendere iletişim bilgileri

Seba Ofis Bulvar Cendere fiyat bilgileri kapsamında metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolar + KDV'den başlıyor. Proje Seba İnşaat tarafından inşa ediliyor.


Seba Ofis Bulvar Cendere sosyal donatı alanları arasında perakende alanları, cafe, restoran, ATM'ler, yemekhane, toplantı odaları, konferans salonu, kapalı otopark, çocuk bakım odası bulunyor.


Sarıyer Seba Ofis Bulvar Cendere'de dükkan alanları 60 ila 100 metrekare arasında, ofis alanları 116 metrekare ile 1086 metrekare arasında değişiyor. Projede 204 bağımsız ünite yer alıyor.


Sarıyer Seba Ofis Bulvar Cendere Projesi 24 bin 621 metrekare alanda inşa ediliyor. Proje İstanbul Sarıyer'e bağlı Ayazağa Mahallesi'nde yükseliyor.


Seba Ofis Bulvar Cendere adres bilgileri: Ayazağa Mah. Cendere Cd. Yolu No:13 Sarıyer İstanbul (TV8 karşısı)


Seba Ofis Bulvar Cendere satış ofisi iletişim

Telefon: 0212 323 03 03

Web: