09 / 05 / 2024

seba suites ev fiyatları

seba suites ev fiyatları

Kağıthane'ye bağlı Cendere Caddesi'nde yükselen Seba Suites projesi "Şehri yaşamanın yeni adresi!" sloganıyla tanıtılıyor...

Seba Suites teslim tarihi!

Seba İnşaat tarafından Seba Suites projesinde 144 daire ve 23 adet ticari birim bulunuyor. Seba Suites'te metrekare fiyatları 8 bin TL'den başlıyor..

Kağıthane Seba Suites iletişim bilgileri!

Seba Suites projesi Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde yükseliyor. Proje iki blok olarak hayata geçirildi...

Sur Yapı Antalya Suites'te 2 milyon 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! 

Sur Yapı Antalya Suites projesinde yüzde 35'ini peşin, kalanını 6'ncı ve 12'nci ayda ara ödeme yapacak şekilde 24 ay ya da 48 ay vade ile ödeme seçeneği sunuluyor. Peki projede konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Burcu Şendir, Seba Taşevler Yalıkavak'tan yeni villa aldı!

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Burcu Şendir, Seba Taşevleri’nden yeni bir ev aldı. Şendir, müstakil havuzu ve beş odası bulunan villa için 1 milyon dolar ödedi.

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Seba Suites projesinin metrekaresi 11 bin TL!

İstanbul Kağıthane Cendere Caddesi’nde hayata geçirilen Seba Suites, sunduğu olanaklar sayesinde sakinlerine bambaşka bir deneyim yaşatacak. Metrekaresi 11 bin TL’den satışa sunulan projenin Haziran 2020’de tamamlanması planlanıyor...

Avrupa Residence Suites'te otel ve ev konforu bir arada!

TEM Avrupa Konutları'nın yanı başında bulunan Avrupa Residence Suites'te ev ve otel konforu bir arada sunuluyor. Avrupa Residence'a taleplerin gelmesi fiyatları yükseltti.

Frame Suites yeni sahiplerini bekliyor!

VITHOME İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Frame Suites projesi yeni ev sahiplerini bekliyor. Frame Suites Bodrum, düzenlediği “Bodrum in Frame” buluşmasında değerli isimleri ağırladı.

Seba Suites iletişim!

Seba Suites iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 14 ve15 katlı 2 bloktan meydana gelen projede 144 daireye bulunuyor. 

Seba Suites'te metrekaresi 9 bin TL'ye!

Seba İnşaat'ın Avrupa Yakası’nın yükselen yıldızı Kâğıthane'de hayata geçirdiği Seba Suites'te metrekare fiyatları 9 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Cendere Seba Suites teslim tarihi!

Cendere Seba Suites teslim tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor. 144 daire ve 23 adet ticari birimden meydana gelen proje Seba İnşaat imzasıyla Kağıthane'ye bağlı Cendere Caddesi'nde hayata geçiriliyor. 

Seba Suites metrekare fiyatları!

Kağıthane'ye bağlı Cendere Caddesi'nde yükselen Seba Suites projesi "Şehri yaşamanın yeni adresi!" sloganıyla tanıtılıyor...

Seba Suites teslim tarihi!

Seba İnşaat tarafından Seba Suites projesinde 144 daire ve 23 adet ticari birim bulunuyor. Seba Suites'te metrekare fiyatları 8 bin TL'den başlıyor..

Kağıthane Seba Suites satılık ev fiyatları!

Seba İnşaat imzası taşıyan Seba Suites Rezidans Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Karaköy bölgelerine yakın konumuyla avantaj sağlıyor..

Seba Suites Cendere Konut Projesi!

Seba Suites Cendere Konut Projesi kapsamında 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Proje iki blok şeklinde yükseliyor.

seba suites ev fiyatları Haberi

seba suites ev fiyatları

Seba İnşaat'ın Kağıthane'ye bağlı Cendere Caddesi'nde hayata geçirdiği projede toplamda 144 daire ve 23 adet ticari birim bulunuyor.

7 bin 256 metrekare arsa alan üzerinde konumlandırılan proje 2 blok halinde yükseliyor. 15 ve 11 katlı olarak yükselen Seba Suites projesinin A bloğunda 88, B bloğunda ise 56 daireye yer veriliyor.

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinin sunulduğu dairelerin büyüklükleri ise 60 ile 180 metekare arasında değişiyor.

Seba Suites metrekare fiyatları
Seba Suites Kağıthane projesinde 2018 satılık ev fiyatları metrekare bazında 8 bin TL'den başlıyor.
 
"Şehri yaşamanın yeni adresi!" sloganıyla basına tanıtılan Seba Suites'te daire teslimlerinin 2019 yılında yapılması planlanıyor. 

Projenin ortak kullanım alanları arasında fitness center, çocuk parkı açık yüzme havuzu ve otopark alanı bulunuyor.  


Tel:...