17 / 05 / 2024

Seba Teknik iletişim

Seba Teknik iletişim

Seba Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Çekmeköy’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Sert  ve Serhat Balcı tarafından kuruldu.

Evora İzmir iletişim!

Evora İzmir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasını taşıyan projede ön talepler toplanıyor. 

Seba Suites iletişim!

Seba Suites iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 14 ve15 katlı 2 bloktan meydana gelen projede 144 daireye bulunuyor. 

Kartal Deluxia Park iletişim!

Kartal Deluxia Park iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı Deluxia Park projesinde konut ve ofisler bulunuyor...

Teknik Yapı Evora Denizli iletişim!

Teknik Yapı Evora Denizli iletişim için 444 10 08 numaralı telefondan satışa ofisiyle görüşebilirsiniz. Toplam 1.500 adet bağımsız birimin yer aldığı proje Denizli Merkezefendi'de hayata geçirilecek.

Evora Denizli Teknik Yapı iletişim!

Evora Denizli Teknik Yapı iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 10 08 olarak belirtiliyor. Satışların 2016 yılının ilk çeyreğinde başlayacağı proje 600 milyon TL yatırımla inşa edilecek.

Evora Denizli Evleri iletişim!

Evora Denizli Evleri iletişim için satış ofisiyle 444 10 08 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Satışların önümüzdeki aylarda başlaması planlanan proje Teknik Yapı tarafından inşa edilecek.

Halkalı Metropark satış ofisi iletişim!

Halkalı Metropark satış ofisi iletişim için 444 10 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teknik Yapı tarafından inşa edilen projede tamamı peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor.

Seba Ofis Bulvar Cendere iletişim bilgileri!

Seba İnşaat tarafından İstanbul Sarıyer'e bağlı Ayazağa Mahallesi'nde hayata geçirilen Seba Ofis Bulvar Cendere'de 204 bağımsız ünite yer alıyor. İşte Seba Ofis Bulvar Cendere iletişim bilgileri...

Seba Office Boulevard Ayazağa iletişim!

Seba Office Boulevard Ayazağa iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 204 bağımsız birimden oluşan Seba Office Boulevard Ayazağa projesinde teslimler Mayıs 2017 yılında yapılıyor...

Seba İnşaat Seba Office Boulevard iletişim!

Seba İnşaat Seba Office Boulevard iletişim için 0212 323 03 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Çevre Yolu'na 6 kilometrelik mesafede inşa edilen proje 204 tane bağımsız üniteden oluşuyor.

Kağıthane Seba Office Boulevard iletişim!

Kağıthane Seba Office Boulevard iletişim için 0212 323 03 03 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Seba İnşaat imzası taşıyan proje 24 bin 621 metrekare alanda inşa ediliyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal iletişim bilgileri!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında yükselen proje 17 bin 944 üzerine yayılıyor. Topkapı Inİstanbul Lokal iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Fikirtepe Concord İstanbul satış ofisi iletişim!

Teknik Yapı imzası ile inşa edilen proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de hayata geçiriliyor. Fikirtepe Concord İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi.

Seba Teknik iletişim Haberi

Seba Teknik iletişim

Seba Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Çekmeköy’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Sert  ve Serhat Balcı tarafından kuruldu.

Seba Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1-İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b Özel ve resmi binalar , konutlar işyerleri, fabrikalar, tesisler, turistik tesisler, otel inşaatlarını yapmak. Yol, su, kanalizasyonları, Limanlar, köprü, baraj ve yat limanları inşaatları yapmak. İnşaatların bir kısmını veya tamamının yada bir kısmının müteahhit veya taşeron olarak yapılması yada yaptırılması. Her türlü yapının elektrik tesisatının projesinin hazırlanması...