05 / 05 / 2024

seba ve hedef inşaat ortaklığı

seba ve hedef inşaat ortaklığı

Seba İnşaat ve Hedef İnşaat ortaklığı imzası taşıyan Solemar Adabükü projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 daire tipleri bulunuyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor.

Seba Gölköy'de teslimler Aralık'ta! Vade ve indirim fırsatını kaçırmayın! 

Seba Gölköy projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 4+1 ve 6+1 müstakil villalar yer alıyor. Peki Seba Gölköy'de villa fiyatları ne kadar? İşte Seba Gölköy ile ilgili merak edilenler...

Hedef Kule Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Kule Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Rauf Erdem tarafından kuruldu.

Duyan duymayan kalmasın! Gram altın rekora koşarken İslam Memiş’ten tarihe geçecek peş peşe yeni tahminler geldi!

Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını en çok takip edilenler arasına girerken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Altında yükseliş sürecek mi, altın almalı mı satmalı mı" sorusunu yanıtlayarak 2023 yılı için tarih verdi ve hedef fiyatı açıkladı.

Hedef Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de İsmail Keskin tarafından kuruldu.

Hedef Agrega Madencilik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hedef Agrega Madencilik Ve İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar'da Hakan Elçi ve Taner Topallı ortaklığında kuruldu.

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited  Şirketi  Sarıyer’de  1 milyon  TL sermaye bedeli  Şevki  Keçeli tarafından kuruldu.

Türk inşaat şirketlerinin yeni hedef pazarı Avrupa ve Orta Asya oldu!

Türk yatırımcıların da rotasını değiştirdi. İnşaat gibi alanlarda Türk şirketlerinin yeni hedef pazarı Avrupa ve Orta Asya oldu. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta hedef sağlık çalışanı ve dar gelirli!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları’nın tanıtım programına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu "KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta hedef sağlık çalışanı ve dar gelirli" dedi.

Hedef Yapı'nın kesin mühlet kararı 16 Haziran'a uzatıldı!

Yurt içi ve yurt dışında bu zamana kadar birçok proje hayata geçiren Hedef Yapı, konkordato ilan etmiş, daha sonra 3 ay kesin mühlet verilmişti. Şirketin 3 ay kesin mühlet kararı 7226 sayılı kanunda alınan tedbirler kapsamında 16 Haziran 2020 tarihine uzatıldı.

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

Hedef Yapı'nın 3 ay kesin mühleti 15 gün daha uzatıldı!

Yurt içi ve yurt dışında bugüne kadar onlarca projeye imza atan Hedef Yapı, konkordato ilan etmiş, ardından 3 ay kesin mühlet verilmiş. Şirketin 3 ay kesin mühlet kararı 15 gün daha uzatıldı.

Emirgan Apartments by Seba güncel fiyat listesi!

Emirgan Apartments by Seba güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Emirgan Apartments by Seba güncel fiyat listesi ve Emirgan Apartments by Seba proje detayları...

Emirgan Apartments by Seba fiyatları 2020!

Emirgan Apartments by Seba fiyatları 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Emirgan Apartments by Seba fiyatları 2020 ve Emirgan Apartments by Seba detayları...

seba ve hedef inşaat ortaklığı Haberi

seba ve hedef inşaat ortaklığı

Seba ve Hedef İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilen Solemar Adabükü projesi Bodrum Adabükü'nde yükseliyor.


Solemar Adabükü'nde iş bankasından sıfır faizle 30 ay, 0,50 faiz oranı ile 60 ay, 0,96 faiz oranı ile 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor.


Bodrum Solemar Adabükü projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 tipte 134 konut yer alıyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor.


Solemar Adabükü projesi iskele, kafeterya, havuz, bar, cafe, hobi odaları, çocuk oyun parkı ve oyun odası, spa/buhar odası, havuz ve tenis kortu gibi sosyal donatılar içeriyor.





Bodrum Solemar Adabükü vaziyet planı







Solemar Adabükü konum









Adres : 4 Tepe, Hisar Mevkii, Maya Sitesi Yolu Migros Arkası Adabükü-Bodrum/Muğla


Tel : 0530 115 90 40

Web : http://solemar.com.tr/

Nurşah...