03 / 05 / 2024

Sebahattin Karaca turizm

Sebahattin Karaca turizm

Sebahattin Karaca, turizmde hak ettiği seviyede olmadığı gerekçesiyle kamuoyunda sık sık eleştiri konusu olan Foça'nın atağa geçip, yeniden eski parlak günlerine kavuşması için yapılması gerekenleri dile getirdi...

No 19 Turizm Ve Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No 19 Turizm Ve Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Berna Karaca ve Burca Eryıldırım ortaklığında kuruldu.

Fago Turizm Enerji Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fago Turizm Enerji Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de Emir Karaca tarafından kuruldu.

Karaca61 İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca61 İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ali Yaşar Karaca tarafından kuruldu.

Ergo Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ergo Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Fatih'te Erman Karaca tarafından açıldı.

Nc8 İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nc8 İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal Karaca ve Necip Melet ortaklığında kuruldu.

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Karaca tarafından kuruldu.

Karaca Suite Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Suite Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 300  bin TL sermaye bedeli ile Serdar Doğan Ve Sezgin Koçak tarafından kuruldu.

Secret Otel Turizm Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Secret Otel Turizm Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200  bin TL sermaye bedeli ile Emin Sadıklar Oğuz Karaca ve Yusuf  Soylu tarafından kuruldu.

Seb Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seb Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sebahattin Nazir tarafından kuruldu.

Ayşegül Dursun Karaca kimdir?

Utopya Turizm İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Dursun Karaca kimdir? Ayşegül Dursun Karaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayşegül Dursun Karaca'nın biyografisi...

Turizm sektöründe aşı yetmezse bir daha açılamayacak tesisler var!

Ege Bölgesi belediye başkanları turizm sektörünün batma noktasına geldiğini ve tatil beldelerinde aşılamaya başlanılmasını istedi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, "Şu dönemde devredilen dükkânlar görüyoruz, kiralık yazan görüyoruz. Aşı yetişmezse bir daha açılmayacak tesisler görürüz" dedi.

Gülersam İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülersam İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Güler tarafından kuruldu.

Mk Karaca Turizm İnşaat Sağlık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Karaca Turizm İnşaat Sağlık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karaca tarafından kuruldu.

Sebahattin Karaca turizm Haberi

Sebahattin Karaca turizm


Foça 'da yaklaşık yarım asırdır turizm işletmeciliği yapan duayen turizmci Sebahattin Karaca, Turizmde hak ettiği seviyede olmadığı gerekçesiyle kamuoyunda sık sık eleştiri konusu olan Foça'nın atağa geçip, yeniden eski parlak günlerine kavuşması için yapılması gerekenleri dile getirdi. Foça'nın turizmdeki geleceğine yönelik geçmişte uygulama ve planlama noktasında yapılan idari hatalara dikkat çeken Karaca, kendisine ait bir tanımla Foça'nın 'İlçe Turizmini Geliştirme ve Koruma İmar Planı'na ihtiyacı olduğunu söyledi. 


Tecrübeli turizmci Karaca, 1970'li yıllarda yapılan Foça İmar Planı'nda Komando Okulu mevkiinden eski Fransız Tatil Köyü'ne kadar uzanan sahil bandının Turizm Alanı olarak ayrıldığını, ancak söz konusu alanda birkaç nokta ve istisna hariç olmak üzere İmar planı uygulaması sırasındaki yasa ve boşluktan faydalananların turizm alanlarına 2. konut ve siteler yaptığına dikkat çekti.

Foça İmar...