16 / 05 / 2024

sebil

sebil

Ev ve iş yerlerinde su tüketimini kolaylaştıran su sebilleri marka ve modeline göre fiyatlarında da değişiklik gösteriyor.

Arçelik'ten buzdolabı ile su sebili alımlarına 1.500 lira indirim fırsatı! 9 Haziran 2022 fiyat listesi...

Arçelik buzdolabı ile su sebili alımlarına 1.500 lira indirim fırsatını başlattı. Peki Arçelik cam kapılı buzdolabı ve sebil fiyatları kaç lira? İşte 9 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ahdem Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sebil Ahdem Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Battal Atmaca tarafından kuruldu.

Sebil Group İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sebil Group İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Doğan tarafından kuruldu.

Dunya Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dunya Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Müslüm Sebilçioğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi, Softa Sinan Sokak'ta kuruldu.

Burhanettin Kocamaz: Çamlıyayla'ya alt yapı yatırımları sürecek!

Mersin'in Çamlıyayla'da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon inşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Çamlıyayla'ya alt yapı yatırımlarımız sürecek" dedi.

Mersin Çamlıyayla'da Sebil Kanalizasyon İnşaat temeli atıldı!

Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon İnşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi.

Çamlıyayla'da altyapı çalışmaları başlıyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz açılışta yapığı konuşmada, temel atma töreni gerçekleştirilecek Sebil Kanalizasyon İnşaatı Projesi ile Sebil'in kanalizasyon sorununu çözmek için önemli bir adım attıklarını söyledi.

Mersin Çamlıca'da Sebil Kanalizasyon İnşaatı temeli atıldı!

Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon İnşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi.

Mersin Çamlıyayla'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Çamlıyayla’da Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon İnşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi, açılışa, Mersin Büyükşehir Başkanı Burhanettin Kocamaz da katıldı...

Balyan, 30 yılda 7 saray, 4 fabrika, 1 kışla ve 3 okul inşa etti!

Mimar Balyan, yaklaşık 30 yıl süren mimarlık hayatında 7 saray, 4 fabrika, bir kışla, bir cami, 2 hastane, 3 okul, 2 su bendi, bir türbe sebil, 7 kilise ve birçok konut inşa etti

Edirne Vakıflar 'dan kiralık 35 gayrimenkul!

Edirne Vakıflar, 35 taşınmazı kiraya vermek üzere ihale düzenledi. Edirne ve Kırklareli 'nde bulunan taşınmazlar dükkan, ev, yıkık cami, yıkık cami avlusu, sebil, bağ yeri, bahçe, çayocağı, tarla ve arsa gibi kullanım özellikleri taşıyor

Aksaray Valiliği anaokulu inşaatı yaptıracak

Aksaray Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Merkez Sebil Mahallesine 120 öğrencilik anaokulu inşaatını yaptıracak

Su ve eletrikte tasarruf sebil satışlarını artırdı

Son aylarda elektrik ve su tasarrufuna yönelik yapılan kampanyalar evlerde de su sebili kullanımını arttırdı.

sebil Haberi

sebil

Toplu alanlarda su tüketimi adına kolaylık sağlayan su sebilleri çokça tercih edilen ürünler arasında. Bununla birlikte fiyatları da marka ve modellerine göre değişiklik gösteriyor. Sizler için uygun fiyatlı su sebillerini araştırdık. İşte uygun fiyatlı su sebilleri.. Hepsiburada 5 Ekim 2022 fiyat listesi..

HEPSİBURADA SU SEBİLİ EKİM 2022 FİYAT LİSTESİ

Awox Synka Su Sebili SS400 Musluk Sıcak-Soğuk: 1.299,09 TL

154 TL X 9 TAKSİT

Awox SS500 Rosso Sıcak Soğuk Su Sebili: %1 İNDİRİMLE 1.149,00 TL

Bosch RDW1572 Gizli Damacanalı Su Sebili: 3.699,00 TL

439 TL X 9 TAKSİT

Bosch RDW1576 Gizli Damacanalı Su Sebili: 4.894,40 TL

581 TL X 9 TAKSİT

Altus AL 1128 Soğuk&Ilık Su Sebili: 1.534,49 TL

182 TL X 9 TAKSİT

Vestel SP 120 Ilık-Soğuk Su Sebili: 1.987,20 TL

236 TL X 9 TAKSİT

Profilo SS1161 Gizli...