04 / 05 / 2024

şecere inşaat ticaret anonim şirketi kuruldu

şecere inşaat ticaret anonim şirketi kuruldu

Şecere İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL yatırım ile 3 Ocak 2013 tarihinde kuruldu...

Toplam ciro endeksi Ekim'de yüzde 124,8 yükseldi! İşte sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörlerindeki o rakamlar...

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplam ciro endeksi, ekim ayında, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 124,8 arttı. İşte ayrıntılar...

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Engin Özel tarafından kuruldu.

Erçin Otelcilik Turizm Taşımacılık Nakliye İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erçin Otelcilik Turizm Taşımacılık Nakliye İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Erçin tarafından kuruldu.

Editds İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Editds İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Berçin Hekim ve Ceren Tan Soydemir ortaklığında Kağıthane’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

HCN Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HCN Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015 'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe 'de Mehmet Haçin Müdürlüğü 'nde kuruldu.

CCA Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CCA Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi 2 Şubat 2015 'te, 20 bin TL sermaye ile, Coşkun Çağlar Müdürlüğü 'nde, Kadıköy 19 Mayıs Mahallesi'nde kuruldu.

Polatzadem Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polatzadem Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ömer Polat tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta Zeytinburnu, Belgratkapı Kar. Kazlıçeşme Mahallesi, 10. Yıl Caddesi'nde kuruldu.

Burak Turan Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Turan Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Burak Şahin, Kamil Çoşkun Turan tarafından Sarıyer, Reşitpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Anıt Proje Restorasyon Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıt Proje Restorasyon Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ali Akkuş tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta Şişli, Cumhuriyet Mahallesi, Rumeli Caddesi'nde kuruldu.

Simart Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Simart Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Kemal Koca Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi, Hacı Ahmet Caddesi'nde kuruldu.

KML Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KML Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Kemal Karabıçak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak 2015 tarihinde Eyüp, Yeşilpınar Mahallesi, Canan Sokak'ta kuruldu.

İstanbul Yaşam Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Yaşam Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ali Kemal Özdemir, Uğur Özgören tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ocak'ta kuruldu.

Zeydanlı Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeydanlı Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi, İsmail Cengiz, Doğan Bakır tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta Eyüp, Yeşilpınar Mahallesi, Çiçeksuyu Caddesi'nde kuruldu.

şecere inşaat ticaret anonim şirketi kuruldu Haberi

şecere inşaat ticaret anonim şirketi kuruldu
100 bin TL yatırım ile kurulan Şecere İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin faaliyet alanları arasında, her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri almak, satmak, satın almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirket merkezi, Bağcılar Mahmutbey Mahallesi Taşocağı Yolu Ağaoğlu My Office 212 Kapı NO: 3 Kat: 20 adresinde faaliyete geçirildi. Firmanın Yöneti Kurulu Üyeliği'ni Yaşar Turan...