05 / 05 / 2024

seçilmiş harita

seçilmiş harita

Artvin Doğal Gaz Boru Hattı Arazi-Etüt, Harita ve Kamulaştırma / Mühendislik İhalesi' ne, 9 firma teklif verdi. İhalenin sonucuna ilişkin karar, yapılacak değerlendirmeden sonra açıklanacak...

Memur, işçi ve emekli maaşlarında uçurum: Kimin maaşı kaç lira oldu? Hemen bu rakamlara göz atın! 

Memur, işçi ve emekli maaşları arasındaki fark, Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nın seçilmiş ücret ve maaşlara ilişkin göstergelerin yer aldığı tabloda ortaya çıktı. İşte o rakamlar...

Simmir Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Simmir Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Tekkuş ve Şahin Seçilmiş ortaklığında kuruldu.

Dünyanın en iyi restoranı seçilmişti, Noma kepenk kapatıyor! En düşük menünün fiyatı 500 dolar!

2011 yılında dünyanın en iyi restoranı seçilen Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki 'Noma' adlı restoran 2024 yılının sonunda kepenk kapatmaya hazırlanıyor. Personel ve ürünlerdeki yüksek fiyatlara vurgu yapıldı.

Ayın ürünü Arçelik beyaz eşyalarında fiyatlar ne kadar? Arçelik 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Arçelik 10120 M çamaşır makinesi Eylül ayının ürünü seçilmiş oldu. Çok sevilen beyaz eşya markası Arçelik’in bulaşık makinesinin özellikleri saymakla bitmiyor. Sizde Arçelik çamaşır makinelerinin fiyatlarını merak ediyorsanız, haberimiz sizin için. İşte, Arçelik 26 Eylül 2022 fiyat listesi.. 

Aktiftur Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktiftur Turizm Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de Nursel Seçilmiş tarafından kuruldu.

Dünyanın ilk özel konut yatı görücüye çıktı!

Dünyanın ilk özel konut yatı projesi Somnio'un iç tasarımından ilk kareler görücüye çıktı. Fiyatı 11.2 milyon dolardan başlayan bu evlerin sahipleri davet veya tavsiye ile seçilmiş kişiler olacak.

Apartmanlarda yönetici nasıl seçilir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Binamız dört dükkan ve dört mesken olmak üzere sekiz bağımsız bölümlü. Şu an seçilmiş bir yönetici yok. Bir kişiyi yönetici yaparsak bu geçerli olur mu? ' sorusunu cevapladı.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Aidat ödememek mümkün mü?

Posta yazarı Tamer Heper 'Binamızda virüs korkusu ile katılmadığımız kat malikleri toplantısı yapıldı. Birkaç daire sahibi de gitmemiş. Üç beş kat malikinin katıldığı ikinci toplantıda dışarıdan yönetici seçilmiş. Seçimi kabul etmiyoruz, aidat ödememeyi düşünüyoruz. Bu mümkün mü?' sorusunu cevapladı

Vahap Seçer'den akıllı şehir açıklaması!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Üniversitesi ev sahipliğinde ve Harita Bölümü koordinasyonuyla düzenlenen Intercontinental Geoinformation Days (IGD) adlı bilimsel toplantıya video konferans ile katılım gösterdi. 

Esta'dan Rusya'ya özel okul projesi!

Esta, bu defa öksüz ve yetim çocukların eğitim ve yaşam kampüsünü tamamladı. Kampüste yetim ve öksüz çocuklar son teknoloji ile eğitim alırken,özel seçilmiş koruyucu aileler ile kampüste yer alan villalarda yaşamlarına devam edecekler. 

Yeni AKM binası Hasan Uçarsu'nun Mimar Sinan Operası'yla açılacak!

Atatürk Kültür Merkezinin (AKM) açılışı için Mimar Sinan Operası hazırlanıyor. Besteci ve müzikolog Uçarsu: "Benim için çok onur verici, çok kıvanç verici bir süreç oldu. Bu iş için seçilmiş olmaktan gurur duyuyorum" dedi...

Blueground yatırım fonunu 28 milyon dolara yükseltti!

İdeal lokasyonlarda özenle seçilmiş mülkleri kiralayıp eşyalı dairelere dönüştüren Blueground, New York merkezli ünlü girişimci Kevin Ryan'dan alarak toplam yatırım fonunu 28 milyon dolara yükseltti.

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir adayı Mehmet Özhaseki!

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki olarak açıklandı. Daha önce bakanlık görevinde bulunan Mehmet Özhaseki, daha önceki dönemde ise 5 kez üst üste Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti.

seçilmiş harita Haberi

seçilmiş harita


Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) Genel Müdürlüğünde bir araya gelen ihale komisyonu üyeleri, yaklaşık bedeli 2 milyon 680 bin 759 lira 57 kuruş olan söz konusu işin ihalesi için 9 firmanın teklif zarflarını açarak dosyalarını inceledi. Firmaların teklifleri şöyle:


-Seçilmiş Harita İnş. Müh. San. ve Tic. Ltd. Şti : 2 milyon 349 bin lira

-Yıldız Harita Taah. ve Tic. Ltd. Şti - Derya Harita Mühendislik İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı: 2 milyon 286 bin lira

-Günka Harita Taah. Tic. Ltd. Şti: 2 milyon 335 bin lira

-Karadeniz Harita Mühendislik Müşavirlik ve Taah. Ltd. Şti: 2 milyon 487 bin lira 

-Özerler Mühendislik İnş. San. ve Tur. Tic. AŞ - Şah-Kar Harita İnş. Müh. Taah. ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı:...