14 / 05 / 2024

seçim inşaatı nasıl etkiledi

seçim inşaatı nasıl etkiledi

Türkiye’de yaşanan seçim sürecinin ardından sandıktan siyasi istikrarın çıkmasını Sönmez Aydın, Paşa Karadeniz, Hüseyin Erkanlı ve Hamit Demir değerlendirdi.

TOKİ Ankara projesinin inşaatı başlıyor! Sincan'a 1.020 konutluk yeni proje geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başkanlığı'nın Ankara projesinin inşaatı resmen başlıyor. Sincan'da yükselecek projede toplam 1.020 konut yer alıyor. 

Otoskop 2 İzmir projesinin inşaatı başlıyor! 479 konutluk yeni proje!

S.S. İzmir Otoskop 2 Konut Yapı Kooperatifi'nin İzmir Gaziemir'de inşa edeceği yeni projesinin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. 479 adet konutun yer alacağı proje 259 milyon 491 bin 759 TL'ye mal olacak.

Teras İnşaat Yazılım Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teras İnşaat Yazılım Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Önal tarafından kuruldu.

Seçimlere kadar borsa nasıl hareket edecek? Düşüş sürer mi? Yükseliş ne zaman başlar? İşte, borsada seçim senaryoları!

Geçen yıl yüzde 200 civarında getiri sağlayan borsa bu yıl yatırımcılarını üzdü. Küresel risklerin yanı sıra yurt içinde seçimlere ilişkin belirsizlikler nedeniyle borsada satış ağırlıklı seyir sürüyor. Borsanın seçimlere kadar ve seçim sonrası nasıl hareket edeceği ise en büyük merak konusu.

6 lider Kılıçdaroğlu’nun adaylığı konusunda uzlaşınca borsa coştu! Seçim öncesi borsa nasıl bir seyir izleyecek?

Geçen hafta İyi Parti lideri Akşener’in altılı masadan ayrılmasıyla siyasi arenada tansiyonun yükselmesi borsayı olumsuz etkilemişti. Bugün yeniden uzlaşma ortamının doğması ve CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda 6 liderin anlaşması borsayı yeniden hareketlendirdi.

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Yazdandoost ve Fakhrı Akhonılı ortaklığında kuruldu.

Innovia 4 projesinin inşaatı yeniden başlıyor! Dev proje için imzalar atıldı!

Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Innovia 4 projesinin inşaatı başlıyor! Dev proje için imzalar atıldı! İşte ayrıntılar...

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Alı Yazdandoost ve Fahkrı Akhonılı ortaklığında kuruldu.

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı'nın inşaatı başlıyor! 

Ulaşım yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı'nın inşaatına başlıyor. İşte merakla beklenen metro hattı ile ilgili son dakika detayları...

Prefabrik ev için izin gerekir mi? Prefabrik ev için ruhsat nasıl alınır?

Prefabrik ev son zamanlarda çok fazla tercih edilen konut tiplerinden biri olmaya başladı. Prefabrik ev yaptırmak isteyenler, prefabrik ev için ruhsat nasıl alınır? Prefabrik ev için izin gerekir mi? şeklinde sorular soruyor.

Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor. Ön talebi toplanan proje için inşaat alanında tabelalar asıldı...

Sitelerde ortak alanlarda yapılacak değişiklikler için oylama nasıl yapılır?

Posta yazarı Tamer Heper 'Kat Mülkiyeti Kanunu’na göre, ortak alanlarda yapılacak inşaat, onarım, değişik renkte badana için beşte dört oy gerekiyor. Daireme klima taktıracağım. Klimanın dış ünitesi için 23 bağımsız bölümlü binamızda, benim bir olan payım da hesaba katılacak mı?' sorusunu cevapladı.

seçim inşaatı nasıl etkiledi Haberi

seçim inşaatı nasıl etkiledi

KARDEN İNŞAAT YÖNETİM KURULU BAŞKANI PAŞA KARADENİZ



“İstikrar ortamı Türkiye’ye büyüme olarak yansımalı”

Türkiye’de yaşanan seçim sürecinin ardından sandıktan siyasi istikrarın çıkmasının Türkiye’ye önümüzdeki dönemde ekonomik büyüme olarak yansıması gerektiğini belirten Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, “Barış ve kardeşliğin hakim olduğu, ekonominin hızla büyüdüğü bir Türkiye tüm herkesin hayali. Önümüzdeki sürecin bu çerçevede şekilleneceğini düşünüyorum” dedi.


1 Kasım genel seçimlerinden çıkan tek parti hükümetinin Türkiye’nin istikrarına katkı sağlayacağına dikkat çeken Paşa Karadeniz şu değerlendirmeyi yaptı:


“Türkiye son aylarda zorlu bir süreç yaşayarak deyim yerindeyse bir imtihan verdi. Beş ay gibi kısa bir sürede iki genel seçim yaşadık. Bu süreçte de belirsizlikleri sevmeyen piyasalar bekleme havasına girdi. Ancak gelinen süreç ülkemiz ve sektörümüz bakımından olumlu bir noktada. Çünkü önümüzdeki dönemde belirsizliklerin...