03 / 05 / 2024

Seçme Arıtma Tesisi ne zaman bitecek

Seçme Arıtma Tesisi ne zaman bitecek

Yeni Çumra sosyal tesislerinde gerçekleştirilen istişare toplantısı, Başkan Oğuz'un mahalle muhtarları ile birlikte Konya'nın 2050 Yılı'na kadar içme, kullanma ve endüstri su ihtiyacının karşılanacağı Seçme Arıtma Tesisi'ni ziyareti ile devam etti.

Aksaray'ın yeni arıtma tesisi için imzalar atıldı!

Aksaray’ı içme suyuna kavuşturacak olan 25 milyon TL'lik yeni içme suyu arıtma tesisi için imzalar atıldı. İmza töreninden sonra taraflar birbirlerine hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Siverek Arıtma Tesisi'nin inşaatında sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi yaptığı açıklamada " Siverek'i içme suyu kuyularından kurtaracak arıtma tesisi projenin çalışmalarında sona gelindi" dedi.

Manisa Deliçoban'a arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelindeki içme suyu kalitesini arttırma çalışmaları kapsamında Gördes’in Deliçoban Mahallesi’ne içme suyu arıtma tesisi inşa edecek.

Manisa Alemşahlı'ya arıtma tesisi inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Sarıgöl’ün Alemşahlı Mahallesi’ne paket içme suyu arıtma tesisi kazandırarak mahallenin içme suyu kalitesini arttırmak için çalışmalarına başladı.

Denizli Bozkurt Cumalı’ya arıtma tesisi inşa edilecek!

Denizli’nin 19 ilçesinde alt yapı yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi DESKİ, atık su hattı bulunmayan Bozkurt ilçesinin Cumalı Mahallesi’ne 13.200 metre kanalizasyon ve 7.500 metre içme suyu hattı ile 1 adet paket arıtma tesisi yapacak.

Ordu'ya 4 yeni atıksu arıtma tesisi!

İçme suyu ve altyapı yatırımlarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, projelerine çevresel üstyapı çalışmalarını da katarak Ordu’ya 4 adet paket atık su arıtma tesisi kazandırıyor.

Manisa Kıranşeyh’e arıtma tesisi inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Köprübaşı Kıranşeyh Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların daha kaliteli su tüketebilmeleri için mahalleye yeni içme suyu arıtma tesisi inşa ediyor.

İzmir'e 56 milyon TL'lik arıtma tesisi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Gördes Barajı’ndan gelecek suyu “içme suyuna” çevirecek Kavaklıdere İçme Suyu Arıtma Tesisi’ni gezerek tamamlanan tesisteki son rötuşları inceledi.

Kavaklıdere Arıtma Tesisi’nin inşaatı tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gördes Barajı’ndan gelecek suyu içme suyuna çevirecek Kavaklıdere Arıtma Tesisi’nin inşaatını bitirdi.

Çanakkale Kepez'e yeni arıtma tesisi!

Çanakkale Kepez Belediyesi Hamidiye Mahallesi İçme Suyu, Kanalizasyon ve 2. Kademe Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı yapım işine başlandı.

Manisa Salihli arıtma tesisi çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Salihli'nin Adala Mahallesi'nde inşa ettiği içme suyu arıtma tesisi çalışmaya başladı.

Trabzon'da içme suyu tesisi arıtma tesisi inşaatı başladı!

TİSKİ, Ortahisar ilçesinin Ağıllı Mahallesi sınırları içerisinde, Karakaya Grup İçme Suyunun tümüne hizmet edecek şekilde, saniyede 200 litre/su kapasiteli içme suyu arıtma tesisi inşaatına başladı.

Manisa'ya arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde içme suyu arıtma tesisi yapımına devam ediyor.

Seçme Arıtma Tesisi ne zaman bitecek Haberi

Seçme Arıtma Tesisi ne zaman bitecek


Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz. aylık istişare toplantısında 52 mahalle muhtarı ile bir araya geldi. 

Yeni Çumra sosyal tesislerinde gerçekleştirilen istişare toplantısı, Başkan Oğuz'un mahalle muhtarları ile birlikte Konya'nın 2050 Yılı'na kadar içme, kullanma ve endüstri su ihtiyacının karşılanacağı Seçme Arıtma Tesisi'ni ziyareti ile devam etti. 


360 MİLYONLUK BİR ESER ZİYARET


Çumra Belediye Başkanı Dr. Mehmet Oğuz "Konya Büyükşehir Belediyesi ve DSİ'nin ortaklaşa yapmış olduğu ve eski rakamla 360 trilyonluk bir eserle karşı karşıyayız" dedi. 31 ayrı tesisten oluşan ve suyun Mavi Tünel'den getirilerek buradaki kademelerden geçtiğini ifade eden Başkan Oğuz, "Bu eserin Çumra'ya ve Konya'ya kazandırılmasında emeği olan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e, Devlet Su İşleri'ne ve en önemlisi Hükümetimize, Başbakanımıza şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu. 


450 PERSONEL İSTİHDAM EDİLDİ 

Arıtma Tesisi'nin ihalesini...