18 / 05 / 2024

Second Home fuarına nasıl katılabiliriz

Second Home fuarına nasıl katılabiliriz

Biçer Group’un gayrimenkul markası Sunfida, Uluslararası Second Home Fuarı'nda kuracağı Türkiye standına Türk gayrimenkul pazarlama firmalarını davet ediyor. Second Home Fuarı, Eylül’de Belçika’da ve Ekim’de ise Hollanda’da düzenlenecek.

Yurtbay Seramik CERSAIE Seramik Fuarı'na katılıyor!

Yurtbay Seramik, dünyanın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak. Fuar İtalya’nın Bologna Fuar Merkezi’nde 28 Eylül – 2 Ekim 2015 tarihlerinde düzenlenecek.

Türkiye, Dubai Cityscape 2015 Fuarı’na 50'den fazla firmayla katılacak!

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından olan Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’na Türkiye’den 50’nin üzerinde firma katılacak. 8-10 Eylül tarihlerinde düzenlenecek fuarda Türk şirketleri en yeni projelerini tanıtacak.

Piyalepaşa Gayrimenkul Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’na katılacak!

Piyalepaşa, bu yıl 8-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’na katılıyor. Piyalepaşa İstanbul, gayrimenkul yatırımcılarının yanı sıra mimarların katıldığı bu önemli platformda görücüye çıkacak.

CNR Emlak Fuarı'na 40 bin ziyaretçi!

EMLAK sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı 'CNR Emlak 2015-Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na 40 bin ziyaretçi hedefleniyor.

İş GYO Cityscape Global 2015 Fuarı'na katılacak!

8-10 Eylül 2015'te Dubai'de düzenlenecek Cityscape Global 2015 Fuarı'na katılmayı planlayan İş GYO, Manzara Adalar ve Nef ile ortak geliştirdiği Inistanbul'u ziyaretçilerle buluşturacak.

Ege Vitrifiye, CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak!

Dünya’nın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak olan Ege Vitrifiye yeni ürünleri ile iddialı.

Ege Vitrifiye CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak!

Dünya’nın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak olan Ege Vitrifiye yeni ürünleri ile iddialı.

CNR Emlak Fuarı'na 5 bin yatırımcının katılması bekleniyor!

Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı 'CNR Emlak 2015 Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na 5 bin yatırımcının katılması bekleniyor.

Araplar yatırım için EXPO Emlak Fuarı'na geliyor!

Araplar yatırım için geliyor Orta Doğu ülkelerinden büyük gruplar ve gayrimenkul fonları, Türkiye ye yatırım için CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek Emlak Fuarı'na geliyor.

Orta Doğu ülkeleri yatırım için CNR Emlak 2015 Fuarı'na gelecek!

Orta Doğu ülkelerinden büyük gruplar ve gayrimenkul fonları, Türkiye 'ye yatırım için CNR Emlak 2015 Fuarı'na gelecek.

İMMİB Yapı Malzemeleri, Bauma Conexpo Afrika fuarına katılacak!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi bu kapsamda 15-18 Eylül 2015 tarihleri arasında Güney Afrika'nın Johannesburg şehrinde düzenlenecek olan "BAUMA CONEXPO AFRİKA 2015" fuarına ilk kez milli katılım gerçekleştirecek.

Çilek Mobilya Dubai Index Fuarı'na katıldı!

Çilek, Dubai Index Fuarı'nda yenilikçi ve tematik ürünlerini ziyaretçileriyle buluşturdu. Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, mobilya sektörünün performansının ve ihracat gücünün sergilendiği Dubai Index Fuarı'na katıldı.

Kartal Belediyesi Konya İnşaat Fuarı'na katıldı!

Kartal Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği'nin Konya Büyükşehir Belediyesi ve TÜYAP Fuarcılık A.Ş. işbirliği ile düzenlediği 12. Konya İnşaat Fuarı 'na katıldı.

Second Home fuarına nasıl katılabiliriz Haberi

Second Home fuarına nasıl katılabiliriz


Uluslararası Second Home Fuarı, bu yıl 26-28 Eylül 2014 tarihlerinde Belçika’nın Brüksel kentinde ve Hollanda’nın 3-5 Ekim 2014 tarihleri arasında Hollanda’nın Utretch kentinde düzenlenecek. 


Biçer Group tarafından kurulan ve Avrupa gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Sunfida Estate, Uluslararası Second Home Fuarı’nın Belçika ve Hollanda organizasyonlarında Türkiye standı açacak. Sunfida, Türk gayrimenkul pazarlama şirketlerini Uluslararası Second Home Fuarı’na davet ediyor. 


Fuara katılacak Türk şirketlerine hem uygun fiyatla katılım, hem de Second Home organizasyonu ile yapılacak pazarlama kampanyası sayesinde ev almak isteyen müşteri veya yatırımcıları buluşturmakta geniş bir network kullanma imkânı sağlanacak.


Katılım ücreti!

Başlangıç           Bitiş               Fuar Lokasyonu                               Ücret...