05 / 05 / 2024

seda sayan tasarım

seda sayan tasarım

Türkiye’nin fenomen kadınlarından Seda Sayan, küçük ev aletleri tasarımına soyundu, GoldMaster Seda Sayan’ın tasarımlarına hayat verdi, ortaya “GoldMaster Seda Serisi” çıktı...

Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! En ince ayrıntısına kadar paylaştı!

Hem özel hayatı hem de kariyeri ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Seda Sayan 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili gündemden düşmüyor. Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! İşte Seda Sayan'ın 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili ayrıntılar.

Seda Sayan Büyükdere'deki villasını satışa mı çıkardı?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Sarıyer Büyükdere’den 4 milyon dolara satın aldığı villasını 10 milyon dolara satışa çıkardığı iddia edildi.

Atelier 1401 Tasarım Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atelier 1401 Tasarım Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Seda Ekşi ve Yusuf Ekşi oratklığında kuruldu.

Seda Sayan 1 yıl içerisinde 2 ev satın aldı!

Yılın büyük bir bölümünü Bodrum'da geçiren başarılı şarkıcı Seda Sayan 1 yıl içerisinde 2 ev aldı...

Seda Sayan Sapphire Rezidans’tan lüks daire aldı!

Emlak zengini olarak bilinen Seda Sayan, yeni yatırım yaptı. Sayan, Levent’te bulunan bir rezidanstan kendisine yaklaşık 9 milyon TL'lik ev satın aldı.

Seda Sayan Cihangir'deki otel projesinden vazgeçti!

Dokuz yıl önce Cihangir’de bir apartman satın alan Seda Sayan, otel yapmak istediği mülkün tarihi eser statüsünde olduğunu öğrenince, projeden vazgeçti.

Seda Sayan’ın yeni kiracısı belli oldu!

Etiler’deki mekândan kentsel dönüşüm olacağı için çıkmak zorunda kalan mekânın sahipleri, Seda Sayan’la masaya oturdu, el sıkıştı

Seda Sayan Etiler Şamdan’ın tahliyesini hızlandırdı!

Kirası ödenmediği gerekçesiyle mülk sahibi Seda Sayan tarafından icra yoluyla boşaltılan Etiler Şamdan’ın işletmecisi Mehmet Tuna, yaşadıklarını anlattı.

Sezen Aksu'nun yalı jestine Seda Sayan'dan yanıt!

Etiler Şamdan'ın kapısına kilit vuruldu. İşletmeci Mehmet Tuna’ya, Sezen Aksu’dan yalı jesti gelmişti. Mekanın mülk sahibi Seda Sayan, eleştirilere yanıt verdi.

Seda Sayan'dan Asiye ve Resul Ayrıç çiftine yanıt!

Seda Sayan beş yıl önce ev alacağını söylediği Asiye ve Resul Ayrıç çiftine dair ‘sözünü tutmadı’ haberlerine açıklık getirdi. Sayan, “Evi aldım, beğenmediler” dedi

Seda Sayan lüks villasını satıyor!

Seda Sayan, Bodrum-Yalıkavak'taki deniz manzaralı, havuzlu villasını 2 milyon dolara satışa çıkardı. Villa için birçok müşterinin sıraya girdiği iddia edildi.

Seda Sayan Yalıkavak’taki villasını 2 milyon dolara satıyor!

Seda Sayan, Bodrum Yalıkavak’taki villasını satışa çıkardı. Sayan, deniz manzaralı, havuzlu, müstakil evi için 2 milyon dolar istiyor. ‘Evleneceksen Gel’ isimli programla ekranlara dönen Seda Sayan, bir alışveriş merkezinde yemekte görüntülendi.

Ferit Şahenk Seda Sayan'ın binasına talip oldu!

Seda Sayan, Etiler’deki binasına kiracı aramaya başladı. Haberi duyan Ferit Şahenk, mülkü almak için teklif götürdü. Nispetiye Caddesi'nde yer alan bina Doğuş Grubu'nun diğer markalarına da komşu...

seda sayan tasarım Haberi

seda sayan tasarım

Yaptığı programlarla yıllardır kadınların gönlünde taht kuran Seda Sayan, kendi adını taşıyan küçük ev aletleri tasarladı. Kadınların ihtiyaçlarını bilen ve onların evde geçirdikleri zamana değer katmak için kolları sıvayan Sayan, yaklaşık 40 yıldır sektörün lider markalarında GoldMaster ile anlaşarak ütüden robota, süpürgeden çay makinesine kadar birçok elektrikli ev aletine imzasını attı.


Türkiye’nin en güvenilir ismi ve vergi rekortmeni olan Seda Sayan, kendi adını taşıyan serinin lansman gecesinde sahne alarak, birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. 22 Aralık 2012 Cumartesi akşamı The Ritz Carlton’da düzenlenen ‘Seda Serisi’ni tanıtım gecesinde; sanatçı ile iş birliği yapan GoldMaster markasının iş ortakları da davetliler arasında yer aldı.


Lansman öncesinde basının sorularını yanıtlayan Seda Sayan, uzun zamandır kadınlar için pratik, şık ve kullanışlı tasarımlar yapmak istediğini belirterek, “Yıllardır kadınlarla...