05 / 05 / 2024

sedai plus ofis fiyatlatı

sedai plus ofis fiyatlatı

Ukra İnşaat projesi Sedai Plus'ta satışlar devam ediyor. Son 2 ofisin kaldığı projede fiyatlar 184 bin TL ile 272 bin TL arasında değişiyor...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimi ile satılık ofisler!

A plus ofis projesi kalitesindeki Balance Güneşli'de Balance Güneşli projesinde yüzde 10 KDV indirimi sunuluyor.

Afrodit Tekstil, Business İstanbul’da mağaza açacak!

Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’u tercih eden markalar arasına Afrodit Tekstil de katıldı. Business İstanbul’da 1.400 metrekarelik merkez ofis alanına sahip olan Afrodit Tekstil, 4’üncü mağazasını da Business İstanbul’da hizmete açacak.

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

Business İstanbul projesi Haziran'da teslim ediliyor!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un 1. etabı, 2017 Haziran ayında iş dünyasına hizmet vermeye başlayacak. 1. etapta yer alan üç bloğun satışlarının yüzde 95’i tamamlanmış bulunuyor.

Balance Güneşli ofis bloklarında satış ve kiralama başladı!

Basın Ekspres’in tek A plus ofis projesi Balance Güneşli’de, Yaşam Sokağı ile entegre ‘müstakil ofis bloklarının’ satış ve kiralamasına Mart ayı itibari ile başlandı.

Balance Güneşli: Basın Ekspres'in fırsat sunan projesi!

Güneşli ve çevresinin tek A plus ofis projesi Balance Güneşli, teslime hazır ofisleri ile güçlü bir yaşam ve yatırım değeri olarak öne çıkıyor. Altyapı yatırımlarının hızla tamamlanması, kamu ve özel sektör yatırımlarının yoğunlaşması ile bölge İstanbul’un parlayan yıldızı…

Ankara Arp Kule'de A plus çalışma ortamı!

Mimari tasarımı, teknik ve sosyal olanakları ile Ankara'nın ofis yaşamına A plus çalışma ortamı sağlayan Arp Kule, Eskişehir Yolu'nun A plus ofis projesi olarak gayrimenkul değerleme uzmanları tarafından lokasyonu, inşaat kalitesi, teknik sosyal donatıları ile iyi bir yatırım aracı olarak görülüyor.

Balance Güneşli'den Eylül kampanyası!

Basın Ekspres’in tek A plus ofis projesi Balance Güneşli, Eylül ayına büyük bir kampanya ile giriyor. Balance Güneşli’de kazançlı bir ofis yatırımı yapmak isteyenler 31 Ekim’e kadar yüzde 20 peşin, 0.70 faiz ve 60 ay vade uygulamasından yararlanabilecek...

Business İstanbul'un iklimlendirmesi Arçelik-LG'ye ait!

Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un iklimlendirme sistemleri, çevre dostu ve enerji verimliliği yüksek ürünleri mimari uygulamalara taşıyan Arçelik-LG tarafından gerçekleştirilecek.

Fera Business Ümraniye'de metrekaresi 8 bin 100 TL!

Fera Business Ümraniye projesi, ikinci kattan itibaren tüm ofis çalışanlarına deniz manzarasında çalışma keyfi sunuyor. Bölgedeki nitelikli A plus ofis ihtiyacını karşılamaya yönelik projede metrekare fiyatları 8 bin 100 TL’ den başlıyor.

Business İstanbul'un dış cephesi Çuhadaroğlu'na emanet!

Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un dış cephe kaplama sistemleri, fark yaratan ileri teknolojik modelleri mimari uygulamalara taşıyan Çuhadaroğlu Alüminyum tarafından gerçekleştirilecek.

Balance Güneşli'de ofis fiyatları 371 bin TL’den başlıyor!

Mimari tasarımı, teknik ve sosyal olanakları ile İstanbul ofis yaşamına A plus çalışma ortamı sağlayan Balance Güneşli’den 371 bin TL’den başlayan fiyatlarla ofis sahibi olmak mümkün…

Serenity Plus Basın Ekspres görselleri!

Serenity Plus Residence Basın Ekspres Yolu üzerinde, Bakırcı Yapı tarafından inşa ediliyor.Projede konut, ofis ve mağazalar yer alıyor. İşte Serenity Plus Basın Ekspres görselleri...

sedai plus ofis fiyatlatı Haberi

sedai plus ofis fiyatlatı

Esenyurt'ta 15 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen alışveriş ve iş merkezi olarak tasarlanan Sedai Plus, Ukra İnşaat tarafından yapıldı. 76 birimin bulunduğu Sedai Plus projesi 10 kattan oluşuyor.