19 / 05 / 2024

Sedat Bay Kentsel dönüşüm

Sedat Bay Kentsel dönüşüm

Hızla yükselen dolar karşısında yatırımcılar yeni arayış içerisine girdi. Borbay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Bay, "Türkiye'deki konut stokunun yüzde 65'i hızla kentsel dönüşüme tabi tutulması gerekiyor. Bu süreç hem inşaat sektörüne hem de ekonomiye can verecektir" dedi.

Milletvekili Karaismailoğlu: Kentsel dönüşümde süreç hızlanacak, bina sahibine mali avantaj sağlanacak!

Kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren teklif TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, konuya ilişkin açıklama yaptı.

Kentsel dönüşüm yasa teklifi yarın meclise geliyor!

Kentsel dönüşüm yasa teklifi yarın Genel Kurul'da görüşülmek üzere Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu'nda kabul edildi.

Kentsel dönüşümde her şey sil baştan! Kanun teklifi komisyondan geçti!  

Kentsel dönüşümde sınırlar yeniden belirleniyor. "Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesine İlişkin Yasa ile Bazı Yasalarda ve 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yasa Teklifi" TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonunda kabul edildi.

Wesha Yapı Ve Kimyasal Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wesha Yapı Ve Kimyasal Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 700 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Bayır tarafından kuruldu.

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri'de 2 yılda 3 dönüşüm projesi tamamladı!

Sedat Kılınç İnşaat, iki yıllık sürede Kayseri'de Ahi Evran, Kılınçbey ve Balcıoğlu kentsel dönüşüm projelerinde yaklaşık 72 milyon TL'lik bir maliyetle 239 konutu teslim etti.

İstanbul Şehircilik Ve Kentsel Planlama Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Şehircilik Ve Kentsel Planlama Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Ahmet Cin Pendik'teki kentsel dönüşüm için Murat Kurum'la görüştü!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, ilçede hali hazırda süren ve planlanan yatırımlar için Ankara’da temaslarda bulundu. Ahmet Cin, Pendik ve Taşlıbayır'da (Orta ve Dumlupınar) devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını Murat Kurum ile ele aldı.

Bayrampaşa Sağmalcılar kentsel dönüşüm planı iade edildi!

İBB Meclisi, Bayrampaşa Sağmalcılar'daki kentsel dönüşüm alanı ile ilgili planı, tekrar görüşülmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na iade etti..

Pendik Taşlıbayır’a kentsel dönüşümde yeni müjde!

Pendik Taşlıbayır bölgesinin uygulama imar planlarında değişikliğe gidildi. Yaklaşık 30 bin kişinin yaşadığı bölgede hak sahipleri 2 ilave kat hakkına sahip oldu...

Yeşilköy Köyiçi Kentsel Sit Alanı imar planı iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Yeşilköy Köyiçi Kentsel Sit Alanı imar planı sit engeline takıldı. Plan, İmar ve Bayındırlık Komisyonu'nca iptal edildi.

Pendik Taşlıbayır'da tapular dağıtılıyor!

Pendik’in en önemli kentsel dönüşüm projelerinden Taşlıbayır bölgesinde tapu dağıtımı başlıyor.

Sedat Bay: Kentsel dönüşüm ekonomiye can verecek!

Hızla yükselen dolar karşısında yatırımcılar yeni arayış içerisine girdi. Borbay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Bay, "Türkiye'deki konut stokunun yüzde 65'i hızla kentsel dönüşüme tabi tutulması gerekiyor. Bu süreç hem inşaat sektörüne hem de ekonomiye can verecektir" dedi.

Okan Bayülgen Tarabya Sedat Kent Sitesi'nde villa aldı!

Okan Bayülgen, kazandığını gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Bayülgen, Tarabya’da 2 buçuk milyon dolara bir villa satın aldı.

Sedat Bay Kentsel dönüşüm Haberi

Sedat Bay Kentsel dönüşüm

Hızla yükselen dolar karşısında yatırımcılar yeni arayış içerisine girdi. Kentsel dönüşüm projelerine hız verilmesi gerektiğine değinen Borbay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Bay, "Türkiye'deki konut stokunun yüzde 65'i hızla kentsel dönüşüme tabi tutulması gerekiyor. Bu süreç hem inşaat sektörüne hem de ekonomiye can verecektir" dedi. 

"ÖNCELİK KAMU BİNALARINA VERİLMELİ" 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) üyesi ve Borbay İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Bay, "Ülke genelinde konut fazlası olduğu düşüncesine karşılık, çarpık yapılanmanın yeniden revize edilmesi gerekiyor. 

İnşaat sektörünün en önemli riski döviz dengesinin bozulmasıdır. 

2002 yılından bu yana inşaat sektöründe istikrarlı bir büyüme sağlandı. 

Devlet binaları, spor tesisleri, üniversite ve turizm alanındaki yapılanma süreci hızla ilerliyor ve inşaat sektörü her geçen gün ekonomiye can veriyor" dedi. 


İlk...