15 / 05 / 2024

Sedat Bayrak fs mimarlık

Sedat Bayrak fs mimarlık

Mimar Sedat Bayrak kimdir? Mimar Sedat Bayrak, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Sedat Bayrak, FS Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Mimar Sedat Bayrak'ın biyografisi...

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri'de 2 yılda 3 dönüşüm projesi tamamladı!

Sedat Kılınç İnşaat, iki yıllık sürede Kayseri'de Ahi Evran, Kılınçbey ve Balcıoğlu kentsel dönüşüm projelerinde yaklaşık 72 milyon TL'lik bir maliyetle 239 konutu teslim etti.

Fs Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fs Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Sultanoğlu tarafından kuruldu.

Fs Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fs Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli le Fatih Sultanoğlu tarafından kuruldu.

Sedat Kılınç: Konutta 0.64 faiz oranı devam etsin!

Sedat Kılınç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Kılınç, 0.64'lük konut faizlerinin 0.87'ye artmasının konut satışlarını düşürdüğünden bahsederek "Biz sektör temsilcileri olarak 0.64'lük faiz oranının devam etmesi gerektiğini düşünüyoruz" açıklamasında bulundu.

Gıfs İstanbul İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Mobilya İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gıfs İstanbul İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Mobilya İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Korkmaz tarafından kuruldu.

Sedat Altınay: Emlakçılar mücbir sebepten yararlanmalı!

Koronavirüs nedeniyle emlakçıların da zor bir dönem geçirdiğini belirten Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay “Bir meslek kolu olarak emlakçıların da mücbir sebepten yararlanmalarını ve ödemelerinin ertelenmesini istiyor'' diye konuştu.

Sedat Altınay: Konut kredisi faizleri düşürülmeli! 

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Konya'nın yatırım yapmak için uygun bir şehir olduğunu belirtti ve konut kredisinin yüksek olmasının yatırımcıyı cazip etmediğini söyledi. Altınay, "Konut kredilerinin de düşmesi lazım" dedi...

Sedat Altınay: Konut sektörü canlanırsa Türk ekonomisi canlanır!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, TÜİK Konya Bölge Müdürlüğü'nün açıkladığı 2020 Şubat ayı konut satışı verilerini değerlendirdi.  

Sedat Altınay: Ev alıp satarken tapuda hacize dikkat!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, konut alacak vatandaşlar için uyarılarda bulundu. Sedat Altınay, konut alım-satım ile ilgili danışacakları ve muhatap olacakları kişilerin, Konya Emlakçılar Odası üyesi olan emlak ofislerini tercih etmelerini kaçak, kurum ve kuruluşların tercih edilmemes

Murat Bayrak: Ev alacaklar acele edin!

Kredi faizleri, tapu harcı ve KDV’de ki indirimler konut alacaklara büyük avantaj sağlıyor. Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak tapu harcı ve KDV oranında ki indirimin 31 Aralık’ta sona ereceğini hatırlattı.  

Özbay FS Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbay FS Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Suat Özbay tarafından kuruldu.

Muhsin Bayrak: İnşaat sektörünün can suyuna ihtiyacı var!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bayrak, "Devlet bankaları gibi özel bankaların da tüketici kredilerindeki faizleri aşağıya çekmesiyle ancak kötü günler geride kalacaktır. Türk İnşaat sektörünün bu can suyuna ihtiyacı var" dedi...

Sedat Altınay: Bankalar emlakçılığa soyundu!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay; Bankalar emlakçılığa soyunurken, bizde herkes kendi işini yapsın diyoruz. Bankalar ellerinde bulunan gayrimenkulleri bizlere versin bizlerde onların satışı gerçekleştirelim” dedi.

Sedat Bayrak fs mimarlık Haberi

Sedat Bayrak fs mimarlık

Sedat Bayrak kimdir?

Sedat Bayrak, 1984 Sakarya doğumlu. İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümü bitirdi. Üniversite yaşantısı boyunca okulun sosyal etkinliklerinde, kulüp ve festival organizasyonlarında aktif rol aldı. 


4 yıl Taskisla.net yayınının koordinatörlüğünü, 2 yıl fakülte şenliklerini yürüttü, bilgisayarlı tasarım konusunda çok sayıda ödül kazandı, tasarım süreçleri konusunda çok sayıda seminer verdi. Üniversiteden dekanlık özel başarı ödülü ile mezun oldu. 


2005 senesinde aktif mimarlık mesleğine başladıktan sonra yazarlık ve eğitim çalışmalarına devam etti.


2005-2011 seneleri arasında İglo Mimarlık ve Has&Koen Mimarlık bünyesinde proje koordinatörü olarak çalıştı. Çalıştığı dönemlerde serbest mimarlık ve tasarım işleri yapmayı sürdürdü. 


2011 yılından itibaren Ferhan Çelebi ile tecrübelerini tek bir çatı altında birleştirerek FS Mimarlık’ı...