10 / 05 / 2024

Sedat Cebecioğlu

Sedat Cebecioğlu

Alişan Büyükada İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Alişan Büyükada, Mahmut Biber, Sedat Cebecioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ebc Grup İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Ebc Grup İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Ümraniye'de Emirhan Cebecioğlu tarafından kuruldu.

Nora Dekorasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Nora Dekorasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited  Şirketi Avcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Cebecioğlu kuruldu.

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri'de 2 yılda 3 dönüşüm projesi tamamladı!

Sedat Kılınç İnşaat, iki yıllık sürede Kayseri'de Ahi Evran, Kılınçbey ve Balcıoğlu kentsel dönüşüm projelerinde yaklaşık 72 milyon TL'lik bir maliyetle 239 konutu teslim etti.

Simgegm Elektrik İnşaat Makine Hırdavat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simgegm Elektrik İnşaat Makine Hırdavat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Cebecioğlu tarafından kuruldu.

Lono İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lono İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli Sedat Seyitoğlu tarafından kuruldu.

Cebecioğlu Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cebecioğlu Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Cebecioplu tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Öz Eroğlu Turizm İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Eroğlu Turizm İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile Sedat Eroğlu imzasıyla bugün kuruldu.

Eroğlu İnşaat Malzemeleri ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu İnşaat Malzemeleri ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sedat Eroğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Pendik, Sanayi Mahallesi, Mesele Sokak'ta kuruldu.

Sedat Üründül son yolculuğuna uğurlandı!

Üründül Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mühendis H. Sedat Üründül, başta ailesi ve Üründül Grubu olmak üzere iş ve spor dünyasının önde gelen isimleriyle son yolculuğuna uğurlandı. Başsağlığı dileklerini oğlu Ömer Üründül ve ailesi kabul etti.

Avrupa Mozaik ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Mozaik ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Ustaoğlu, Murat Şişman, Cevdet Erdem ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 28 Eylül'de Bakırköy, Zuhuratbaba Mahallesi'nde kuruldu.

1992 yılında Bahriyeli Sedat Bey Yalısı 30 milyara satışa çıkarılmış!

Sultan Abdülhamit'in Bahriyeli Sedat Bey adına yaptırdığı iki katlı Bahriyeli Sedat Bey Yalısı, 1992 yılında Bülend ve Edib Işıklıoğlu tarafından 53 bin 500 adet altın parasına, 30 milyar liraya satılığa çıkarılmış.

Sedat Cömertoğlu kimdir?

Tapu ve Kadastro İstanbul Bölge Müdürü Sedat Cömertoğlu kimdir? Sedat Cömertoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sedat Cömertoğlu, ne zamandan beri Tapu ve Kadastro İstanbul Bölge Müdürü olarak çalışıyor?

Sedat Cömertoğlu: Türkiye'de kadastrosuz toprak yok!

Türkiye’nin kadastro çalışması tamamlanmamış bir metrekare toprağının dahi bulunmadığını belirten İstanbul Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Sedat Cömertoğlu, ‘’Türkiye genelinde bir yılda toplam yedi milyon tapu ve kadastro işlemi yapılıyor” dedi.

Sedat Cebecioğlu Haberi

Sedat Cebecioğlu

Alişan Büyükada İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Alişan Büyükada, Mahmut Biber, Sedat Cebecioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Eylül'de kuruldu. 


Alişan Büyükada İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurtdışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek...