28 / 04 / 2024

Sedat Karaca

Sedat Karaca

Artem Mimarlık Mühendislik İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Karaca tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Temmuz'da Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi'nde kuruldu.

Muammer Karaca Tiyatrosu restorasyon için izin bekliyor!

Beyoğlu'ndaki Muammer Karaca Tiyatrosu için yıkım tartışmaları sürüyor. 5 yıldır atıl durumda bulunan tiyatro salonu için İBB'den açıklama geldi. Salon, restorasyon için onay bekliyor.

Sedat Altınay: Tapu harçları düşürülmeli!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, tapu harçlarının düşürülmesiyle gayrimenkul sektörünün canlanacağını ve ekonomiye katkı sağlanacağını söyledi.

Gizem Karaca, Eylül'de İzmir'e taşınacak!

Gizem Karaca, evlilik kararıyla birlikte hayatında nelerin değişeceğini anlatırken Eylül’de evlensiğini ve İzmir’e taşınacağını anlattı. Karaca "Evlenince çalışmamak gibi bir seçeneğim yok. Çalışmazsam bunalıma girerim" dedi.

Işın Karaca'ya ev sahibinden darbe!

Demet Akbağ'ın şaka programında zor anlar yaşayan Işın Karaca'ya esas darbe 1 ay sonra ev sahibinden geldi. Ev sahibi ünlü popçuyu arayıp 'Evi boşaltın, satmaya karar verdim' dedi.

Kuzey Ankara Girişi Karacaören etabı imar planı askıda!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi Karacaören Etabı (plan notu çıkarılmasına ilişkin) 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği, 1 Şubat'ta askıya çıkarılıyor...

Sedat Altınay: Emlak sektörü destek bekliyor!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, emlak sektörünün ekonominin canlanması için destek istediğini söyledi.

Karaca Etüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Etüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Oktay Karaca imzasıyla kuruldu.

Sedat Bay: Kentsel dönüşüm ekonomiye can verecek!

Hızla yükselen dolar karşısında yatırımcılar yeni arayış içerisine girdi. Borbay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Bay, "Türkiye'deki konut stokunun yüzde 65'i hızla kentsel dönüşüme tabi tutulması gerekiyor. Bu süreç hem inşaat sektörüne hem de ekonomiye can verecektir" dedi.

Gizem Karaca'nın babası icralık oldu!

Oyuncu Gizem Karaca'nın babası 79 bin 500 liralık borcu ödemediği için icralık oldu. Karaca Ailesi için haciz işlemleri başlatıldı.

Sedat Altınay: Konya gayrimenkul yatırımcıları için cennet!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, gayrimenkul yatırımcılarının bu dönemde Konya’da yatırım yaptıkları takdirde kazanacaklarını vurguladı.

Hsm Karaca Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsm Karaca Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Halit Karaca ve Mustafa Akın imzasıyla kuruldu.

Çanakkale Karacaören'e 40 bin yeni konut geliyor!

Çanakkale Müteahhitler Birliği Başkanı Hakan Vural;"Karacaören Bölgesinde geniş yeşil alanlarının olduğu, 10 kata kadar yükselebilen bir bina silueti oluşturma aşamasındayız. Orada 40.000 ailenin yaşayabileceği bir konut alanı gerçekleştirilecek." dedi.

Karaca yurtdışında 20 mağaza açacak!

1917 yılında kurulan marka eski sahibi Hayrettin Karaca’yla tanınıyordu. 2005 yılında ise Narin Tekstil Grubu’na satıldı.

Sedat Karaca Haberi

Sedat Karaca
Artem Mimarlık Mühendislik İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Karaca tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Temmuz'da kuruldu. 


Artem Mimarlık Mühendislik İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...