02 / 05 / 2024

sedat orhan

sedat orhan

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) Genel Müdürü Sedat Orhan, dünyadaki ekonomik krizin dalga dalga devam ettiğini, Avrupa'da şirketlerin kapandığını, Türkiye'de ise böyle krizler yaşanmadığını söyledi...

Manisa Orhan Acar binası yıkılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula girişinde bulunan Orhan Acar binası olarak bilinen noktada yıkım çalışması başlattı. Yıkılan binanın bulunduğu bölge yeşil alan, park, yol ve kavşak olarak değerlendirilecek.

Manisa Orhan Acar binası yıkılıyor!

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalar kapsamında Orhan Acar binası ve yanında bulunan iki binanın yıkım işi hızla devam ediyor.

Orhan Özdek: Emlak sektörü hareketlenmeye başladı!

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, siyasi belirsizliklerden dolavı satışları düşen emlak sektöründe yavaş yavaş bir hareketlenmenin söz konusu olduğunu belirterek, bunun net bir şekilde görüldüğünü söyledi.

Orhan Özdek: Emlak sektöründe hareketlilik başlıyor!

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, siyasi belirsizliklerden dolayı satışları düşen emlak sektöründe yavaş yavaş bir hareketlenmenin söz konusu olduğunu belirterek, bunun net bir şekilde görüldüğünü söyledi.

Sedat Altınay: Konut satışlarında patlama olacak!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay seçim sonrası konut fiyatları hakkında bilgi verdi. Altınay 2016 konut satışlarında patlamanın yaşanacağı yıldır dedi.

Manisa Kula'da Orhan Acar Binası yıkıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula girişinde bulunan Orhan Acar binası olarak bilinen noktada yıkım çalışması başlattı. Yıkılan binanın bulunduğu bölgenin yeşil alan, park, yol ve kavşak olarak değerlendirileceği öğrenildi.

Kula Orhan Acar binası yıkılıyor!

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Orhan Acar binası yıkım çalışmaları başladı. Bu kapsamda bina ve çevresinde bulunan iki binanın yıkım işlemi için düğmeye basıldı.

Sedat Kılınç: Nitelikli konutlar sektörde ön plana çıktı!

Kayseri'de önemli konut projelerine imza atan Suat Altın İnşaat'ın CEO'su Sedat Kılınç, Türkiye'deki konut sektörü, sektörün gidişatı, inşaat sektörünün geçmişi ve geleceği ve önümüzdeki süreçte yapılması gerekenleri anlattı.

İzmit'te Orhan ve Çukurbağ mahallelerinde restorasyon yapılacak!

İzmit Belediyesi tarafından restorasyon çalışması yapılacak Orhan ve Çukurbağ mahallelerinde zemin etütü yapılıyor.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon projelerini anlattı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Uzunsokak’ta vatandaşlarla görüştü. Uzunsokak’ı arşınlayarak hemşehrileri ile dertleşen Başkan Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Kocasinan Orhan Gazi'nin altyapısı yenileniyor!

Ulaşım hizmetleriyle dikkat çeken yeni yollar açıp mevcut yolları da bütün alt yapısıyla birlikte modern biçimde yenileyen Kocasinan Belediyesi Argıncık’ın ana damarlarından Orhan Gazi’yi de yeniliyor.

Orhan Yapı Emlak Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Yapı Emlak Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent Ertakuş tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Der Saadet Caddesi'nde kuruldu.

Orhan Demir Planlama ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Demir Planlama ve Müşavirlik Limited Şirketi, İbrahim Orhan Demir tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Beşiktaş, Mecidiye Mahallesi, Muhtar Sokak' ta kuruldu.

sedat orhan Haberi

sedat orhan


Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan, gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda, 6 bin 500 çalışanı bulunan fabrikayı daha ileriye götürmek için çalışacağını söyledi. Avrupa'da şirketlerin kapandığını belirten Orhan, "Biz Erdemir olarak ayakta kalmak zorundayız. Yeniliklere açık olmak lazım; çağdaş, uluslararası, dünya devlerinin uyguladığı sistemler var, onlara doğru yaklaşmak zorundayız" dedi.


Erdemir'in bir ayağının Romanya'da olduğunu, yeterli kalitedeki malzemeyi üretip oraya gönderdiklerini ifade eden Orhan, "Bizim sınırlarımız dışarıya doğru taşmış durumda. İnşallah yeni, akıllı ve ekonomik gelir getirici yatırımlar yaparak şirketimizi daha ileriye götüreceğiz" diye konuştu.


YENİ FABRİKA KURULUYOR


Orhan, yeni bir fabrika kurulması yönünde fizibilite çalışmaları yapıldığını, bunun yanında gerek çevreyle, gerek kaliteye yönelik, gerekse müşterinin taleplerine yönelik, özellikle de otomotiv sektörünü ilgilendiren yatırımların devam edeceğini bildirdi.


Erdemir'in birçok kültürle pekişmiş bir kurum olduğuna...