30 / 04 / 2024

Sedat Özgür kimdir

Sedat Özgür kimdir

Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Özgür kimdir? Sedat Özgür, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sedat Özgür, ne zamandan beri, Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkanı?

Dr. Ö. Özgür Tort kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort ne iş yapıyor?

Dr. Ö. Özgür kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort'un eğitim durumu nedir? Dr. Ö. Özgür Tort'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Ö. Özgür Tort'un kim olduğu ve Dr. Ö. Özgür Tort'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Özgür Kaan Alioğlu kimdir?

ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olan Özgür Kaan Alioğlu kimdir? Özgür Kaan Alioğlu hangi görevlerde bulundu?

Özgür Mungan kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Mungan kimdir? Özgür Mungan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özgür Mungan'ın biyografisi...

Gizem Özgüney kimdir?

ODE Yalıtım İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney kimdir? Gizem Özgüney, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Gizem Özgüney'in biyografisi...

Finansevim Genel Müdürü Özgür Öztürk oldu!

90 milyon liralık yatırım tahahhütüne imza atarak daha da güçlenen Finansevim, Özgür Öztürk’ü Genel Müdür olarak bünyesine kattı.

Özgür Kaan Alioğlu: 2 tesis yatırımı daha yapacağız!

Avusturya merkezli Schmid Industrie Holding’e bağlı olarak ısı yalıtım ürünleri alanında faaliyet gösteren Austrotherm Türkiye Genel Müdürü Özgür Kaan Alioğlu, "2 tesis yatırımı daha yapacağız" dedi…

Hakan Bahadır kimdir?

Hakan Bahadır'ın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bahçelievler İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Hakan Bahadır kimdir? Hakan Bahadır bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Hayrettin Güngör kimdir?

AKP'nin Kahramanmaraş Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör kimdir? Hayrettin Güngör, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Fermani Özgür Altun, Yeşil GYO'dan ayrıldı!

Fermani Özgür Altun bugün işlerinin yoğunluğu nedeniyle Yeşil GYO yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti...

Özgür Tort: AVM kiralarının TL'ye çevrilmesini destekliyoruz!

Migros Ticaret AŞ İcra Başkanı Özgür Tort yaptığı açıklamada AVM kiralarının TL'ye çevrilmesini desteklediklerini söyledi.

Özgür Peker: İzmir'e 10 milyar TL yatıracağız!

Pekerler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Peker, "Yüksek potansiyeline inandığımız İzmir’e önümüzdeki 10 yıl boyunca 10 milyar TL yatırım yapmayı planlıyoruz.” dedi...

Özgür Peker kimdir?

Pekerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Peker kimdir? Pekerler İnşaat bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Cengaver Yıldızgöz kimdir?

TSKB GYO Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Cengaver Yıldızgöz kimdir? Cengaver Yıldızgöz, ne zamandan beri TSKB bünyesinde hizmet veriyor?

Sedat Özgür kimdir Haberi

Sedat Özgür kimdir

Sedat Özgür kimdir?

İş hayatına 1984 yılında aile şirketi Kale Endüstri Holding’de başlayan Sedat Özgür, şirketlerde ihracat ve ithalat departmanlarının yönetimi, genel müdürlük gibi görevlerde bulundu. Grubun teknoloji yatırımlarıyla ilgili araştırma geliştirme faaliyetlerini organize etti ve yatırımların hayata geçmesini sağladı. 


"1990’da Kale Kilit Yönetim Kurulu Üyesi Murahhas Üyeliği’ne seçildi. 2001- 2008 yılları arasında Kale Endüstri Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 2008 yılından itibaren Kale Endüstri Holding AŞ Yönetim Kurulu Başkanı sıfatıyla grubun bütün şirketlerinin yönetimini yürütüyor.


Kurucusu Sadık Özgür, 2010 yılında Onursal Başkanlık koltuğuna geçerek, Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı oğlu Sedat Özgür’e bıraktı. Kızlarından  Sema Safiye Gürün ve Seza Sefa Çizer de yönetimde. 


Fakat grupta yönetimle ilgili başka yenilikler de var. İki eski Koç Holding profesyoneli Kale’ye katıldı. Başka bazı holdinglerin...