16 / 05 / 2024

Sedat Özsoy akp

Sedat Özsoy akp

2014 yerel seçimlerinde AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy oldu. Peki, Sedat Özsoy kimdir? Sedat Özsoy bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte yanıtı...

Sedat Karakütük: Körfezli yatırımcı referandumu bekliyor!

Nivo İstanbul Satış ve Pazarlama Koordinatörü Sedat Karakütük, emlakkulisi.com sektör buluşmalarında konut sektörüne ilişkin sorunlar ve beklentiler hakkında konuştu...

Nef Sancaktepe Akpınar fiyatları!

Toplam 419 konuttan oluşan Nef Sancaktepe Akpınar fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de inşa ediliyor.

Akpınar Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınar Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Önder Akpınar tarafından 340 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Başbakan Yıldırım AKP İzmir İl Binası'nı açacak!

İki günlük İzmir ziyareti gerçekleştiren Başbakan Binali Yıldırım, 11 Mart Cumartesi günü yeniden gelerek AKP İzmir İl Binası'nı hizmete açacak.

Kayseri Kepez ve Başakpınar'a iki ayrı yatırım!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, hafta sonunu yoğun geçirdi. Başkan Çelik, daha sonra Kepez ve Başakpınar ilçelerindeki iki ayrı yatırımın tanıtım programına iştirak etti.

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüme hazır!

Bursa Akpınar Mahallesi için daha öncede adım atılan kentsel dönüşüm projesinde imzalar atılmaya başlandı. Projede anlaşmaya varılıyor.

Sedat Altınay: Tapu harçları düşürülmeli!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, tapu harçlarının düşürülmesiyle gayrimenkul sektörünün canlanacağını ve ekonomiye katkı sağlanacağını söyledi.

Bursa Akpınar'daki dönüşümde önemli adım!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi kararı ile Akpınar Mahallesi’nde yer alan 1050 konutların dönüşümü için önemli bir adım atıldı.

Hava Kent Akpınar ne zaman bitecek?

Karadeniz'de yapılacak yeni yat limanına komşu olan Hava Kent Akpınar projesi KİPTAŞ ya da Emlak Konut GYO ile kat karşılığı yapılacak. Projede teslimler Haziran 2019 yılında yapılacak...

Hava Kent Akpınar satılık daire!

300 konutluk proje plan Hava Kent Akpınar satılık daire fiyatları 150 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje havacılık personeline özel uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar nerede?

Mimari proje çalışmaları devam eden Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar projesi Karadeniz'de yapılacak yeni yat limanına komşu konumda yer alacak. Peki Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar nerede?

Hava Kent Akpınar fiyat!

Hava Kent Yapı Kooperatifi, havacılara özel 300 konutluk projeye başlayacak. Hava Kent Akpınar fiyat listesi 150 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Hava Kent Akpınar fiyatları!

Hava Kent Yapı Kooperatifi İstanbul Akpınar'da 300 konutluk yepyeni bir projeye imza atıyor. İşte, Hava Kent Akpınar fiyatları...

Sedat Özsoy akp Haberi

Sedat Özsoy akp

Sedat Özsoy kimdir?

2014 yerel seçimlerinde AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy oldu. Peki, Sedat Özsoy kimdir?


Sedat Özsoy biyografi..

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, 5 Ocak 1955 tarihinde Sarıyer’de doğdu.  Sedat Özsoy ilk, orta ve lise öğrenimini Sarıyer’de tamamladı.


İ.T.İ Fakültesi – Aksaray’dan mezun oldu. 1981 – 1983 yılları arası Asteğmen olarak görev yaptı. 1983 yılında üç oluşumu da kucaklayan ANAP’ta siyasete başladı.


1999 – 2004 tarihleri arasında Sarıyer Belediye Başkanı olarak görev yaptı. 2009 yılında MHP ‘den aday olarak seçime girdi.


Sarıyer’de CHP 1. parti çıkışmasıyla seçim kazanamadı..

Halen bir çok çevre ve sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak görev yapıyor.


Sedat Özsoy evli ve bir erkek ile bir kız çocuk...