01 / 05 / 2024

Sedat Sofuoğlu

Sedat Sofuoğlu

Boğaziçi Nakliye İnşaat Elektrik Tarım ve Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Sofuoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de Yeni Bahtiyar İş Merkezi'nde kuruldu.

Albes İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albes İnşaat Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Güneş ve Bessam Sofuoğlu ortaklığında kuruldu.

Depremzedelere son dakika uyarısı! Tazminat davası açabilirsiniz! Hemen haklarınıza bakın!

Avukat Cem Murat Sofuoğlu, enkazların kaldırılmaya başlandığına dikkat çekti ve "Mahkemeye başvurup yıkılmış binalardan örnekler aldırın. Çünkü o kusurlu binalar yıktırılacak ve numuneler, deliller ortadan kaybolacak" açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri'de 2 yılda 3 dönüşüm projesi tamamladı!

Sedat Kılınç İnşaat, iki yıllık sürede Kayseri'de Ahi Evran, Kılınçbey ve Balcıoğlu kentsel dönüşüm projelerinde yaklaşık 72 milyon TL'lik bir maliyetle 239 konutu teslim etti.

Kenan Sofuoğlu kiracısına haciz gönderdi iddiası!

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Sakarya Serdivan'da sahibi olduğu iş yerini kiralayan ve Kovid-19 sebebiyle biriken 15 bin 555 TL kira borcunu ödeyemeyen A.K. adlı kadının iş yerindeki eşyalarına haciz koydurdu. 

Lono İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lono İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli Sedat Seyitoğlu tarafından kuruldu.

Bir Global İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bir Global İnşaat Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Sofuoğlu tarafından kuruldu.

Düzce Motor Sporları Pisti Haziran'da tamamlanacak!

Aktif sporculuk kariyerini noktalayan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun öncülüğünde hayata geçirilen Düzce'deki motor sporları pistinde çalışmalar sürüyor.

Düzce Motor Sporları Pisti'nde üst yapı çalışmaları sürüyor!

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun büyük gayreti ile genç yeteneklerin yetiştirilmesine hizmet edecek olan Düzce'deki motor sporları pistinde üst yapı çalışmaları sürüyor.

Alanya bisiklet yolu açılıyor!

Alanya’nın ilk prestij caddesindeki bisiklet yolu, dünya çapında büyük başarılara imza atan ünlü Türk motosikletçiler Toprak Razgatlıoğlu ve Kenan Sofuoğlu’nun da katılımıyla açılıyor.

Öz Eroğlu Turizm İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Eroğlu Turizm İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile Sedat Eroğlu imzasıyla bugün kuruldu.

Düzce'deki motor sporları pistinde altyapı çalışmaları yapılıyor!

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun hayalini kurduğu, yeni ve genç yeteneklerin yetiştirilmesine hizmet edecek Düzce'deki motor sporları pistinde altyapı çalışmaları devam ediyor.

Kenan Sofuoğlu Osmangazi Köprüsü'nde hız denemesi yaptı!

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Osmangazi Köprüsü'nün resmi açılışında planladıkları hız denemesini, hava koşulları nedeniyle daha önce yaptı. Kenan, saate 400 kilometreyle en yüksek hıza ulaşan isim oldu.

Kenan Sofuoğlu Osmangazi Köprüsü'nde test sürüşü yaptı!

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Osmangazi Köprüsü'nün açılış töreninde deneyeceği 400 kilometrelik hız rekoru için test sürüşlerine başladı.

Sedat Sofuoğlu Haberi

Sedat Sofuoğlu
Boğaziçi Nakliye İnşaat Elektrik Tarım ve Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Sofuoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de kuruldu. 


Boğaziçi Nakliye İnşaat Elektrik Tarım ve Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


Boğaziçi Nakliye İnşaat Elektrik Tarım ve Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Bankalar Caddesi, Yeni Bahtiyar İş Merkezi,...