18 / 05 / 2024

Şedele inşaat konumu

Şedele inşaat konumu

Şedele Gayrimenkul Turizm ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, Kemal Şedele Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 16 milyon 982 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Esenyurt'ta kuruldu.

Avusturya'dan Türk inşaat şirketleriyle iş birliği açıklaması!

Jeopolitik konumu, güçlü lojistik bağları, üretimde kaliteye verilen değer ve iş gücü kapasitesinin Türkiye'ye yatırımı cazip kıldığını söyleyen Avusturya'nın Türkiye Ticaret Müsteşarı Georg Karabaczek, inşaat alanında daha fazla işbirliği olduğunu belirtti.

Türkiye'nin jeopolitik konumu inşaat sektörünü etkiliyor!

Türkiye İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan: "Jeopolitik konumumuz nedeniyle dış politikadaki her gelişme, inşaat sektöründe önce Türk müteahhitlerini, dolayısıyla istihdamı ve sonrasında inşaat malzeme üreticilerini etkiliyor” dedi.

Rize Kıble Dağı Camisi'nin inşaatı tamamlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın baba ocağı Rize'nin Güneysu ilçesinde, bin 130 rakımda yer alan, konumu ve manzarasıyla ziyaretçileri hayran bırakan Kıble Dağı Camisi'nin inşaatı tamamlandı.

MÜSİAD inşaat sektörü raporunu yarın açıklayacak!

MÜSİAD açıklamasına göre, MÜSİAD inşaat ve Çevre Sektör Kurulu tarafından hazırlanan "İnşaat Sektöründe Türkiye'nin Dünyadaki Konumu ve Gelecek Projeksiyonu" konulu rapor yarın gerçekleştirilecek basın toplantısıyla duyurulacak

MÜSİAD inşaat sektöründe Türkiye’nin dünyadaki konumunu açıklıyor!

MÜSİAD inşaat sektöründe Türkiye’nin dünyadaki konumunu açıklıyor. MÜSİAD, "İnşaat Sektöründe Türkiye’nin Dünyadaki Konumu ve Gelecek Projeksiyonu" raporunu Sunuyor. Etkinlik 11 Aralık günü İstanbul Swiss Hotel Residence'da düzenlenecek.

Koray İnşaat Ürdün'de hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Şedele inşaat konumu Haberi

Şedele inşaat konumu

Şedele Gayrimenkul Turizm ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, Kemal Şedele Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 16 milyon 982 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Esenyurt'ta kuruldu.


Şedele Gayrimenkul Turizm ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü emlak, gayrimenkul, siteler, plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi, gibi gayrimenkuller almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek ve bunların komisyonculuğunu yapmak. Bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak.   2) Gayrimenkul yatırımları konusunda danışmanlık ve proje hizmetleri vermek. 3) Gayrimenkul, tesis ve mülk yönetimi hizmetleri vermek, gereğinde yönettiği mülkleri alt kiraya vermek. 4) Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller...