06 / 05 / 2024

Sefa Akaydın

Sefa Akaydın

Pastel Plus Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sefa Akaydın tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Küçükçekmece, İkitelli OSB Mahallesi, İkitelli Caddesi'nde kuruldu.

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 25 milyon 433 bin 827 TL sermaye bedeli ile Süleyman Öztürk, Sefa Öztürk, Uğur Öztürk, Yüksel Öztürk ortaklığında kuruldu.

Evinpark Kemer'de hemen tapu, hemen teslim fırsatını kaçırmayın!

Sefa İnşaat tarafından Kemerburgaz'da hayata geçirilen Evinpark Kemer'de hemen tapu hemen teslim fırsatı ile satışlar devam ediyor.

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Aydın ortaklığında kuruldu.

Sefa Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sefa Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Avcılar'da Sefa Otomotiv Kuyumculuk Gıda tarafından kuruldu.

Sefa Premium İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Premium İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Taha El Alouanı ve Ubeyda Dibs ortaklığında kuruldu.

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece’de  şlyon bin TL sermaye bedeli ile Hasan Dmir tarafından kuruldu.

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demir tarafından açıldı.

Bartın ve Zonguldak'ta öğrenci yurdu inşaatları tamamlandı!

Toksözler Petrol ve İnşaat Genel Müdürü Sefa Toksöz, “2018’de Kredi Yurtlar Kurumu’nun ihalelerini kazanarak Bartın ve Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki öğrenci yurdu projelerini üstlendik. Pandemi sürecinde yaşadığımız zorluklara rağmen, kamu yararı gözeterek inşaatlarda sona geldik” dedi. 

Emin Grup'tan Afrika'ya anlamlı destek!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve hayırsever iş insanı A. Sefa Üstün, Bakan Soylu’nun çağrısına uyup Afrika’da açılacak 62 su kuyusu bağışladı.

Eminevim'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Emin Grup-Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı A.Sefa Üstün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj paylaştı. Mesajda, "Üretimin artırılması ve yatırımların sürmesi için en zorlu süreçlerde dahi hiçbir illegal örgüt karşısında boyun eğmeyeceğiz" denildi...

Navtek Deniz Teknolojisi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Navtek Deniz Teknolojisi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Akaydın tarafından kuruldu.

Sefa Horoz İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Horoz İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Horoz tarafından kuruldu.

Eminevim 2020'de 500 kişilik yeni istihdam sağlayacak!

Emin Grup İcra Kurulu Başkanı Abdurrahman Sefa Üstün sektöre dair değerlendirmelerde bulundu. Üstün; "2020 yılında da yüzde 30 büyüme bekliyoruz" dedi...

Sefa Akaydın Haberi

Sefa Akaydın

Pastel Plus Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sefa Akaydın tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Küçükçekmece, İkitelli OSB Mahallesi, İkitelli Caddesi'nde kuruldu. 


Pastel Plus Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  iş konusu; 1- Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 2- Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 3- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4- Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat malzemeleri almak, satmak, imal etmek, ticaretini, ithalatını ve ihracatını yapmak. 5- Yurt içinde ve yurt...