04 / 05 / 2024

Sefa Cingitaş

Sefa Cingitaş

Alfa Isı Sistemleri İnşaat Taahhüt Madencilik Nakliyat Turizm Tarım Ticaret İmalat ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi Sefa Cingitaş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 25 milyon 433 bin 827 TL sermaye bedeli ile Süleyman Öztürk, Sefa Öztürk, Uğur Öztürk, Yüksel Öztürk ortaklığında kuruldu.

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik, kimdir?

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik’in mesleği nedir? Mahmut Sefa Çelik nereden mezundur? İşte detaylar!

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Aydın ortaklığında kuruldu.

Sefa Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sefa Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Avcılar'da Sefa Otomotiv Kuyumculuk Gıda tarafından kuruldu.

Sefa Premium İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Premium İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Taha El Alouanı ve Ubeyda Dibs ortaklığında kuruldu.

Sefa Group Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Group Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Kurtulan, Mohammad Ahmadı ve Mohammad Ghaffarı ortaklığında kuruldu.

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece’de  şlyon bin TL sermaye bedeli ile Hasan Dmir tarafından kuruldu.

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demir tarafından açıldı.

Mahmut Sefa Çelik kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik kimdir? Mahmut Sefa Çelik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mahmut Sefa Çelik'in biyografisi...

Seyr Ü Sefa Turizm Ticaret Limited Şirketi Kemerburgaz Şubesi açıldı!

Seyr Ü Sefa Turizm Ticaret Limited Şirketi Kemerburgaz Şubesi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Akhan tarafından kuruldu.

Sefa Targıt: Bina içi ulaşımda da virüs tedbiri alınmalı!

Bina içi ulaşımda tedbirlerin alınması gerektiğini savunan AYSAD Başkanı Sefa Targıt, “Özellikle çok katlı yüksek binalarda ve hastaneler gibi özel yapılarda riskleri en aza indirecek önlemler geliştirilmeli” dedi.

Sefa Horoz İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Horoz İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Horoz tarafından kuruldu.

Sefa İnşaat’ın Kızılay bağışları platin madalya ile ödüllendirildi!

Sefa İnşaat,Türk Kızılayı’nın gelenekselleşen Kızılay Bağışçıları Madalya Töreni’nden ödülle döndü. 2018 yılında gerçekleşen ödül töreninden de ödül alan Sefa İnşaat, bu yıl platin madalyaya sahip oldu.

Sefa Cingitaş Haberi

Sefa Cingitaş

Alfa Isı Sistemleri İnşaat Taahhüt Madencilik Nakliyat Turizm Tarım Ticaret İmalat ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi Sefa Cingitaş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu. Alfa Isı Sistemleri İnşaat Taahhüt Madencilik Nakliyat Turizm Tarım Ticaret İmalat ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu;Yurt içinde ve yurt dışında bilumum inşaat taahhüt işleri yapmak kat karşılığı inşaat yapmak ve 21.9.2004 tarihinde tescil edilen ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Alfa Isı Sistemleri İnşaat Taahhüt Madencilik Nakliyat Turizm Tarım Ticaret İmalat ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Başakşehir, Güvercintepe Mahallesi, Fatih Caddesi,...