10 / 05 / 2024

Sefa Group Teknoloji iletişim

Sefa Group Teknoloji iletişim

Sefa Group Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Kurtulan, Mohammad Ahmadı ve Mohammad Ghaffarı ortaklığında kuruldu.

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ruhan Tuna Acuner ve Sefa Şahin ortaklığında kuruldu.

Esv Group İnşaat Turizm Değerli Madenler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esv Group İnşaat Turizm Değerli Madenler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Vural ve Sefa Vural ortaklığında kuruldu.

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Aydın ortaklığında kuruldu.

Pnr Group Teknoloji Sağlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pnr Group Teknoloji Sağlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Caner Yılmaz ve Pınar Özdemir ortaklığında kuruldu.

Sefa Group Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Group Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Kurtulan, Mohammad Ahmadı ve Mohammad Ghaffarı ortaklığında kuruldu.

My Palace Rooms Turizm Limited Şirketi kuruldu!

My Palace Rooms Turizm Limited Şirketi Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli İle Ebru Uzunöz ve Ataman Group Teknoloji Tarım Hayvancılık A.Ş tarafından kuruldu.

Evanta Group For Danışmanlık Teknoloji İç Ve Diş Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evanta Group For Danışmanlık Teknoloji İç Ve Diş Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Osama R.S.A. tarafından kuruldu.

Mert Life Group Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Life Group Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sefa İbiş tarafından kuruldu.

Emtoy Group Bilişim Teknoloji Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emtoy Group Bilişim Teknoloji Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeliyle 10 Ağustos'ta Emrah Sürücü tarafından kuruldu.

Prysmian Group kıtaları birbirine bağlıyor!

Prysmian Group Türkiye, “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz” misyonundan hareketle, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu’na verdiği kablolar ve kullandığı en son teknoloji ile şimdi de kıtaları birbirine bağlıyor.

Cosentino Group Silestone ile hijyeni mutfaklara taşıyor!

Dünyaca tanınmış olan kuvars üreticisi Cosentino Group, Silestone mutfak yüzeyleri ile hijyeni mutfaklara taşıyor. Cosentino Group modern mutfakları estetik, zarafet ve üstün teknoloji ile bir araya getiriyor.

Sağlam Group İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlam Group İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nizamettin Sağlam ve Sefa Sağlam ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Şehzade Caddesi'nde kuruldu.

Ege Yapı Group ve Casper'dan Çekmeköy'e proje!

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektörünün önemli projelerini hayata geçiren Ege Yapı Group ve teknoloji devlerinden Casper gayrimenkul sektöründe güçlerini birleştirdi. İşte projenin ayrıntıları...

Sefa Group Teknoloji iletişim Haberi

Sefa Group Teknoloji iletişim

Sefa Group Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Kurtulan, Mohammad Ahmadı ve Mohammad Ghaffarı ortaklığında kuruldu.

Sefa Group Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü petrol, petrol türevleri; benzin, motorin, gaz yağı, fuel oil, solvent, jet yakıtı gibi akaryakıt ile madeni yağlar, gresler vb.alımını, satımını yapmak, yükleme, boşaltma, depolama, dağıtım, dolum tesislerini kurmak. 2- Akaryakıt istasyonları açmak, işletmek, yıkama yağlama servis istasyonları kurmak. 3- Petrol ofisi ve benzeri kuruluşların bayiliğini almak, 4- Her türlü sıvılaştırılmış petrol gazi (LPG), oksijen gazı, eton, argon, helyum ve diğer asal gazların taşlanması, depolanması, muhafazası, dolum tesislerinin kurulması. 5- LPG satış istasyonları açmak. Servis hizmetlerinde bulunmak. Benzin ile çalışan araçların LPG`ye dönüşümünü yapmak, bunun için kullanılacak...