14 / 05 / 2024

Sefa İnce

Sefa İnce

Liva Seyahat Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tarık Koç, Sefa İnce tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Mahmut Sefa Çelik kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik kimdir? Mahmut Sefa Çelik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mahmut Sefa Çelik'in biyografisi...

5 yıldan önce satılan evin vergisi!

Gayrimenkul alım-satımı sırasında doğan vergisel sorumluluklar arasında değer artış kazancı vergisi de yer alıyor. Peki, 5 yıldan önce satılan evin vergisi nasıl ödenir? Vergi ne zaman ödenir?

Sefa Apartmanı Kadıköy projesine Mayıs'ta başlanacak!

Sefa Apartmanı Kadıköy projesinin inşaat çalışmalarına Mayıs ayında başlanacak. 2016 Mayıs'ta tamamlanacak Sefa Apartmanı Kadıköy projesinde zemin+11 katlı tek blokta toplam 22 daire yer alacak.

Kiralanan ev sözleşme bitiminden önce geri verilir mi?

Kiralanan ev sözleşme bitiminden önce geri verilir mi Kiracı, sözleşme süresine veya fesih dönemine uymaksızın kiralananı geri verdiği takdirde, kira sözleşmesinden doğan borçları ödemek zorunda mı?

Sefa Mühendislik Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sefa Mühendislik Yatırım Anonim Şirketi 18 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye ile Bahçelievler Adnan Kahveci Bulvarı'nda, Fatih Üçgün Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Kıbrıs'ta yapı denetim yasası bir an önce hayata geçirilmeli!

Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği Başkanı Osman Amca, son dönemde sıklıkla rastlanmaya başlanan inşaat yıkılmalarının önüne geçmek için Yapı Denetim Yasası’nın bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı.

Sefa Demirbaş'tan peşinat teşviği yorumu!

Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı peşinat teşviği ile ilgili yorum yaptı. İşte o yorum..

Başıbüyüklü önce tapu istiyor!

Maltepe Belediyesi İmardan sorumlu başkan yardımcısı Sinan Çetiz beraberinde birim müdürleri ile Başıbüyük mahallesi muhtarı Ayhan Karpuz, demek yöneticileri ve STK'larla bir araya geldi. Başıbüyüklü önce tapu istiyor!

Kiracının süresinden önce tahliyesi mümkün mü?

Konut kiralayan kiracıların karşılaştıkları durumlar arasında erken tahliye de yer alıyor.Peki kiracının süresinden önce tahliyesi mümkün mü?İşte kiracının süresinden önce tahliye edilmesi işlemleri..

Sur Yapı Vitrin fiyat artışından önce kampanyada son gün!

Satışları devam eden Sur Yapı Vitrin fiyat artışından önce kampanyada son gün. Konut teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan proje Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Sultanbeyli İdilia'da fiyat artışından önce son 3 gün!

Sultanbeyli İdilia'da fiyat artışından önce son 3 gün. Dairelerin 226 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.

Müteahhitlik hizmet kanunu bir an önce yasalaşmalı!

Kayseri İmar İnşaat Müteahhitleri Derneği (KAYİMDER) Başkanı Ali Aydın, "Müteahhitlik hizmet kanununun bir an önce yasalaşarak bu meslek her önüne gelenin müteahhit olduğu bir alan olmaktan çıkarılmalıdır" dedi.

Sur Yapı İdilia'da fiyat artışından önce son 4 gün!

Daire fiyatlarının 226 bin TL'den başladığı Sur Yapı İdilia'da fiyat artışından önce son 4 gün. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks, 4+1, 4+1 dubleks daireler yer alıyor.

Sefa İnce Haberi

Sefa İnce

Liva Seyahat Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tarık Koç, Sefa İnce tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta kuruldu. 


Liva Seyahat Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli  ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma,  rehberlik hizmetlerini yürütmek.  b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak.  c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu  maksatla bilet satış yerleri açmak.  d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak.  e. Ticari amaçlı her türlü motorlu...