06 / 05 / 2024

sefa sirmen Yuvam İzmit

sefa sirmen Yuvam İzmit

Zabıtan Mahallesi’nde yer alan seçim irtibast bürosunda, mahalle halkına seslendi. Mahalle Temsilcisi Hasan Uzunoğlu ve İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ümit Küçükkaya’nın organize ettiği programda Sirmen, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 25 milyon 433 bin 827 TL sermaye bedeli ile Süleyman Öztürk, Sefa Öztürk, Uğur Öztürk, Yüksel Öztürk ortaklığında kuruldu.

Huzurlu Yuvam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huzurlu Yuvam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın Hatamı ve Mahboobeh Ranjbar ortaklığında kuruldu.

Yuvam Başakşehir Evleri'nin temeli atıldı!

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde kentsel dönüşümün ilk adımı olarak hayata geçirilecek olan Yuvam Başakşehir Evleri'nin temeli atıldı.

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik, kimdir?

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik’in mesleği nedir? Mahmut Sefa Çelik nereden mezundur? İşte detaylar!

İş Bankası'ndan Yuvam hesabı olanlara dev kampanya! Tam 1.000 USD verilecek!

İş Bankası ve Türk Hava Yolları işbirliğiyle düzenlenen kampanya, YUVAM Hesabı açan müşterilere büyük avantajlar sunuyor.

Evim Yuvam Olsun Kampanyası'nın detayları netleşti!

Hayırsever vatandaşların güvenilir bir uygulama ile evlerini bedelsiz veya indirimli bir bedelle kiralayarak ihtiyaç sahiplerine sunabilecekleri Evim Yuvam Olsun uygulamasında detaylar netleşti

Taşyuvam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşyuvam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Çiftçi ve Medih Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Aydın ortaklığında kuruldu.

Sefa Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sefa Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Avcılar'da Sefa Otomotiv Kuyumculuk Gıda tarafından kuruldu.

Sefa Premium İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Premium İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Taha El Alouanı ve Ubeyda Dibs ortaklığında kuruldu.

Yurt dışındaki Türk vatandaşlar için YUVAM hesabı!

Korumalı mevduat hesaplarında yeni düzenleme yapıldı: Gurbetçilerin dövizleri Merkez Bankası'nda bozdurularak 'YUVAM' hesabına aktarılacak.

Sefa Group Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Group Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Kurtulan, Mohammad Ahmadı ve Mohammad Ghaffarı ortaklığında kuruldu.

sefa sirmen Yuvam İzmit Haberi

sefa sirmen Yuvam İzmit


CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, Zabıtan Mahallesi’nde yer alan seçim irtibast bürosunda, mahalle halkına seslendi. Mahalle Temsilcisi Hasan Uzunoğlu ve İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ümit Küçükkaya’nın organize ettiği programda Sirmen, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.



BÜYÜK PROJELER

İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde sadece büyük projelerle uğrtaştığını belirten Sirmen, “Daha küçük projeleri Saraybahçe Belediyesi yapardı. Şimdi aramızda bir belediye kalmadı. Artık biz her konuda beraber çalışacağız. Tüm sıkıntıları birlikte çözeceğiz. Özellikle bayanlarla ilgili çok ciddi projelerimiz var. İşi evlerine götürüyoruz. Özellikle evden ayrılamayan kadınların evlerine iş görüreceğiz. Hangi işten anlıyorsa; dikiş, nakış, dantel, çiçek yapımı. Onları ücreti karşılığında kadınlara yaptıracağız. Kadınlar ev ekonomisine katkı sağlayacak. Bayanların imkanları yoksa özel kurslar açacağız” dedi.

ÜCRETSİZ EV

Sirmen, Yuvam İzmit’i yeniden hayata geçireceklerini ifade...