02 / 05 / 2024

Sefa Targıt Sefa Targıt asansör açıklaması

Sefa Targıt Sefa Targıt asansör açıklaması

Son dönemde yaşanan kazalarla gündeme gelen asansörlerle ilgili hazırlanan rapor riskin büyüklüğünü gözler önüne serdi. Üç yıldan bu yana Türkiye'deki 400 bin asansörün 152 bini denetlendi..

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 25 milyon 433 bin 827 TL sermaye bedeli ile Süleyman Öztürk, Sefa Öztürk, Uğur Öztürk, Yüksel Öztürk ortaklığında kuruldu.

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik, kimdir?

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik’in mesleği nedir? Mahmut Sefa Çelik nereden mezundur? İşte detaylar!

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Aydın ortaklığında kuruldu.

Sefa Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sefa Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Avcılar'da Sefa Otomotiv Kuyumculuk Gıda tarafından kuruldu.

Sefa Premium İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Premium İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Taha El Alouanı ve Ubeyda Dibs ortaklığında kuruldu.

Sefa Group Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Group Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Kurtulan, Mohammad Ahmadı ve Mohammad Ghaffarı ortaklığında kuruldu.

Hema Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Hema Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sefa Alagöz tarafından kuruldu.

Mer Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mer Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Burak Mermer tarafından açıldı.

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece’de  şlyon bin TL sermaye bedeli ile Hasan Dmir tarafından kuruldu.

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demir tarafından açıldı.

Mahmut Sefa Çelik kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik kimdir? Mahmut Sefa Çelik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mahmut Sefa Çelik'in biyografisi...

Eminevim'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Emin Grup-Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı A.Sefa Üstün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj paylaştı. Mesajda, "Üretimin artırılması ve yatırımların sürmesi için en zorlu süreçlerde dahi hiçbir illegal örgüt karşısında boyun eğmeyeceğiz" denildi...

Seyr Ü Sefa Turizm Ticaret Limited Şirketi Kemerburgaz Şubesi açıldı!

Seyr Ü Sefa Turizm Ticaret Limited Şirketi Kemerburgaz Şubesi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Akhan tarafından kuruldu.

Sefa Targıt Sefa Targıt asansör açıklaması Haberi

Sefa Targıt Sefa Targıt asansör açıklaması

Son dönemde yaşanan kazalarla gündeme gelen asansörlerle ilgili hazırlanan rapor riskin büyüklüğünü gözler önüne serdi. Üç yıldan bu yana Türkiye'deki 400 bin asansörün 152 bini denetlendi ve her 10 asansörden 6'sının ölüm riski taşıdığı ortaya çıktı. Asansör ve Yürüyen Merpen Sanayicileri Derneği (AYSAD) Başkanı Sefa Targıt, 400 bin asansörün günde 50 milyon kişiyi taşıdığını belirterek, "Denetlenen asansörlerin yüzde 64'ünde yüksek risk var. Bu oranın içindeki yüzde 20'lik kısmın ise hemen kapatılması lazım" dedi. 


AYLIK 150 LİRADAN KAÇIYORUZ 

Kırmızı etiketli asansörlerin illegal olarak halen kullanıldığını kaydeden Targıt, "Asansörlerin aylık bakım ücreti 150 TL. İnsanlar hayatları pahasına asansör kontrolünden kaçıyor. Biz bu denetimi 2016'da bitireceğiz" diye konuştu. Targıt, 2013 yılı Avrupa Asansör Birliği verilerine göre 18 Avrupa ülkesinde 835 asansör kazasında 17 kişinin...