02 / 05 / 2024

Sefa Targıt

Sefa Targıt

Son dönemde yaşanan kazalarla gündeme gelen asansörlerle ilgili hazırlanan rapor riskin büyüklüğünü gözler önüne serdi. Üç yıldan bu yana Türkiye'deki 400 bin asansörün 152 bini denetlendi..

Hema Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Hema Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sefa Alagöz tarafından kuruldu.

Mer Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mer Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Burak Mermer tarafından açıldı.

Sefa Targıt: Bina içi ulaşımda da virüs tedbiri alınmalı!

Bina içi ulaşımda tedbirlerin alınması gerektiğini savunan AYSAD Başkanı Sefa Targıt, “Özellikle çok katlı yüksek binalarda ve hastaneler gibi özel yapılarda riskleri en aza indirecek önlemler geliştirilmeli” dedi.

Sefa İnşaat’ın Kızılay bağışları platin madalya ile ödüllendirildi!

Sefa İnşaat,Türk Kızılayı’nın gelenekselleşen Kızılay Bağışçıları Madalya Töreni’nden ödülle döndü. 2018 yılında gerçekleşen ödül töreninden de ödül alan Sefa İnşaat, bu yıl platin madalyaya sahip oldu.

'Asansörlerden müteahhitler de sorumlu olsun' önerisi!

AYSAD Yönetim Kurulu Başkanı Targıt, "Asansörün asıl alıcısı konumundaki müteahhitlerin değil de taahhüt firmalarının asansörden sorumlu olması, satın alma kararlarının kalite ve standart yerine maliyet ve fiyat odaklı olmasına yol açıyor" dedi...

Em Plus Teknik Metal İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Em Plus Teknik Metal İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Yıldırım tarafından kuruldu. 

Sefa İnşaat’a Türk Kızılayı’ndan 3 altın madalya birden!

Yurt içi ve yurt dışında insani yardım faaliyetlerini sürdürmeye devam eden Türk Kızılayı’nın gelenekselleşen ödül töreni bu yıl Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Mer Çevre Teknolojileri Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mer Çevre Teknolojileri Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sefa Burak Mermer tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Üsküdar, Burhaniye Mahallesi, Yunus Emre Sokak'ta kuruldu.

Eneryapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eneryapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sefa Sirmen ve Vasıf Taghıyev ortaklığıyla 6 milyon 500 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak'ta kuruldu.

Direnç İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Direnç İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sefa Sirmen, Aygül Sirmen Engiz, Kamuran Sirmen ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak'ta kuruldu.

Sefa-Koyuncu İnşaat'ın acele kamulaştırmasına ret!

Kadıköy - Fikirtepe Kentsel dönüşüm bölgesi dahilinde Eğitim Mahallesinde Sefa -Koyuncu İnşaat'ın imzasını alamadığı vatandaşlar aleyhine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın açmış olduğu acele kamulaştırma davaları Danıştayda ret kararıyla sonuçlandı.

Türk Akımı projesi durdu mu?

ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sefa Sadık Aytekin, Türkiye ile Rusya’nın Türk Akımı Projesi’nde ilerleme sağlayamadığını ve görüşmelerin dondurulduğunu açıkladı.

Türk Akımı Projesi donduruldu!

ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sefa Sadık Aytekin, Türkiye ile Rusya’nın Türk Akımı Projesi’nde ilerleme sağlayamadığını ve görüşmelerin dondurulduğunu açıkladı.

Sefa Targıt Haberi

Sefa Targıt

Son dönemde yaşanan kazalarla gündeme gelen asansörlerle ilgili hazırlanan rapor riskin büyüklüğünü gözler önüne serdi. Üç yıldan bu yana Türkiye'deki 400 bin asansörün 152 bini denetlendi ve her 10 asansörden 6'sının ölüm riski taşıdığı ortaya çıktı. Asansör ve Yürüyen Merpen Sanayicileri Derneği (AYSAD) Başkanı Sefa Targıt, 400 bin asansörün günde 50 milyon kişiyi taşıdığını belirterek, "Denetlenen asansörlerin yüzde 64'ünde yüksek risk var. Bu oranın içindeki yüzde 20'lik kısmın ise hemen kapatılması lazım" dedi. 


AYLIK 150 LİRADAN KAÇIYORUZ 

Kırmızı etiketli asansörlerin illegal olarak halen kullanıldığını kaydeden Targıt, "Asansörlerin aylık bakım ücreti 150 TL. İnsanlar hayatları pahasına asansör kontrolünden kaçıyor. Biz bu denetimi 2016'da bitireceğiz" diye konuştu. Targıt, 2013 yılı Avrupa Asansör Birliği verilerine göre 18 Avrupa ülkesinde 835 asansör kazasında 17 kişinin...