02 / 05 / 2024

sefaköy metrosu son durum

sefaköy metrosu son durum

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, İstanbullulara son dakika müjdesi verdi. Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı!

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı'nın inşaatı başlıyor! 

Ulaşım yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı'nın inşaatına başlıyor. İşte merakla beklenen metro hattı ile ilgili son dakika detayları...

Milyonlarca İstanbulluyu ilgilendiriyor! İncirli-Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'nda son dakika! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İncirli-Sefaköy-Beylikdüzü metro hattında hala onay beklendiğini dile getirdi ve duruma tepki gösterdi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

İstanbullulardan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'na onay verilmemesine tepki!

İstanbullulardan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'na onay verilmemesine tepki geldi. Vatandaşlar, Sefaköy-Beylikdüzü metro hattının yatırım programına alınmamasını halk için iyi olurdu diyerek yorumladı. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı 2022 yatırım programına alınmayan projesi ve finansmanı hazır olan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'na ilişkin gazetecilerin sorularını cevapladı. 

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'na onay çıkmadı!

İBB tarafından proje ve finansı hazırlanan, şehrin batı yakasındaki 3,5 milyon kişiye hizmet sunacak olan 18,4 kilometre uzunluğundaki Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'nun Cumhurbaşkanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan onay çıkmadı.

Çekmeköy Metrosu ne zaman açılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosunun ikinci etabı olan Çekmeköy-Yamanevler Metrosu'nda çalışmalar tamamlandı. Peki, Çekmeköy Metrosu'nda son durum ne?

Üsküdar-Çekmeköy metrosu neden gecikti?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Üsküdar-Çekmeköy metrosuyla ilgili açıklamalar yaptı. Başkan Topbaş; "Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metrosu dünyada son teknolojiyi yakalayan ve insansız çalışabilen ilk metrolardan biri olacak. Bu nedenle biraz gecikti." dedi.

Urla Sefaköy Villaları'nın inşaatında son durum!

Sefaköy Sitesi ,Türkiye’nin incisi İzmir’in en güzel doğasıyla, dokusuyla, dingin, mütevazı, sakinliğin, huzurun son noktası, son dönemde dünya starlarının da tercihi olan Urla’da, bu kentin en güzide ailelerinin yaşadığı marka olmuş bir sitedir.

Bakırköy-Sefaköy Metrosu imar planı tadilatı askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce askıya çıkarılan Bakırköy Sefaköy Revize Metro Hattı Projesi Sefaköy İstasyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor...

Karesi Sefaköy'de asfalt sorunu çözüldü!

Karesi Belediyesi, Karesi'nin çehresini değiştirmeye, modern bir şehir oluşturmaya devam ediyor. İlçede 'asfalt seferberliği' ilan eden, ekipler, son olarak Sefaköy Mahallesi'ni tozdan ve çamurdan kurtardı.

İzmir Urla Sefaköy vilları satışa sunuldu!

Birbirinden farklı evlerle seçkin kesime hitap ediyor. İzmir'in seçkin ailelerin ilgi gösterdiği Urla'da hayata geçirilen Sefaköy Villaları projesinin son parselindeki villalar satışa sunuldu.

sefaköy metrosu son durum Haberi

sefaköy metrosu son durum

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada projede bazı belgelerin eksik olduğunu belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Beylikdüzü-Sefaköy (İncirli-Sefaköy-TÜYAP) Raylı Sistem Hattı'na ait proje ve dokümanlarının incelenmek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğüne gönderildiği bildirildi.

Yaşanan gelişmelere göre, gündeme gelen hattın Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığının Yatırım Programı'na alınması için gerekli onayın verilmesinin talep edildiği bildirilen açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Projelerin incelenmesinde Bakanlığımızca onay verilmesi için zorunlu olan ‘kesin proje’ vasfında proje teslim edilmediği, avan aşamada kalmış doküman sunumu yapıldığı anlaşılmış, eksikler ise İBB temsilcilerine...