03 / 05 / 2024

sefaköy yeni projeler

sefaköy yeni projeler

1 ay sonra ön satışa çıkacak olan Babacan Yapı Sefaköy projesi 4 blok halinde yükselecek. 16 bin 527 metrekare alanda inşa edilecek olan projede residence, otel, apart otel ve alışveriş merkezi yer alacak.

Radius Sefaköy satışta! Yeni proje!

Mutlu İnşaat tarafından inşa edilen Radius Sefaköy projesi Uğur Okullarının hemen yanı başında yükseliyor. Projenin satışları başlamış olup fiyatları belli oldu. Peki Radius Sefaköy'de konut fiyatları ne kadar? İşte Radius Sefaköy projesi ile ilgili ayrıntılar...

Konutta stoklar azalıyor, yeni projeler yolda!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, gayrimenkul sektöründe 2018'den bugüne kadar azalan yapı ruhsatı sayısı ve daralan konut stoklarına istinaden geliştiricilerin gelecek sene yeni projeler için hazırlıklarını hızlandıracağını aktardı. İşte Soner Keleş'in yazısı

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı için düğmeye basıldı! İstanbullulara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı için ÇED sürecini başlattı. İşte İstanbul'un en yeni metro hattı ile ilgili detaylar...

Sinpaş Boulevard Sefaköy ön satışta! Yeni proje!

Sinpaş GYO'nun Boulevard Sefaköy projesinde ön satışlar başladı. Projede 390 adet konut ve ticari alanlar yer alıyor.

Mustafa Andıç: İnşaat malzemelerine erişilemezse yeni projeler azalacak!

İMKON'un yüksek çimento fiyatlarına karşı başlattığı iş bırakma eylemine İMSİAD'dan destek geldi. İMSİAD'ın Başkanı Mustafa Andıç, “Yeni projeler azalıyor. Bu noktada inşaatı devam edenler malzemeye erişemezlerse yeni projeler iyice azalacak.” dedi.

Sinpaş Boulevard Sefaköy ve Boulevard Finans Şehir geliyor! Yeni proje!

Boulevard Çankaya projesi için ön satış sürecini başlatan Sinpaş GYO, Boulevard Sefaköy ve Boulevard Finans Şehir projelerini de çok yakında satışa çıkaracak.

Büyükçekmece için yeni projeler hazırlanıyor!

Büyükçekmece Belediye personeli yeni projeler geliştirmek için Avrupa İşletmeler Ağı ve Teknopark Sorumluları ile belediye hizmet binasında buluştu.

Sinpaş Sefaköy'e bin konut yapacak!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik 2020 hedeflerini anlattı. Sefaköy'deki Sancaktül arazisine bin konut yapmayı planlayan Sinpaş yurtdışında da projeler geliştirecek.

Faiz indirimi yeni projeler için motivasyon olacak!

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, "Faiz indirimi ile birlikte inşaat sektörü 3. ve 4. çeyrekte toparlanma sürecini hızlandıracak ve 2020’de büyümesine devam edecektir. Diğer taraftan da bu pozitif gelişme biz sektör temsilcilerine yeni projeler için motivasyon olacaktır" dedi...

Beylikdüzü-Sefaköy Metro Hattı geliyor!

Sefaköy-Beylikdüzü arasında planlanan yeni metro hattı projesi İstanbul 4 Numaralı Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nun onayına sunuldu. Projenin seçimden sonra hızlanması bekleniyor...

Mehmet Özhaseki: Ankara'yı büyütecek yeni projeler hazırlıyoruz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Eksik ne varsa, yapılması gereken ne varsa onları tespit ettik. Bu şehri daha nasıl büyütürüz diye yeni projeler hazırlıyoruz." diye konuştu. 

Ülkealan Yapı'dan yeni projeler için yeni konsept!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, yeni projeler için yeni konsepti açıkladı. Ülkealan, yükselen yeni projeler için “aydınlık, kullanılabilir, ferah alanlar” vurgusu yaptı.

Sinpaş'tan Sefaköy'e yeni ticari proje!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Sefaköy'de E-5 Otoyolu'nun yanında 1125 modüler + 7 dükkandan oluşacak yeni ticari projeye hazırlanıyor. 

sefaköy yeni projeler Haberi

sefaköy yeni projeler


Crown Residence, Crown Park, Crown Tower ve Güneşli Ekpress gibi projeleri hayata geçiren Babacan Yapı Sefaköy projesini 1 ay sonra satışa çıkaracak. Proje 16 bin 527 metrekare alan üzerinde yükselecek.


Residence, otel, apart otel ve alışveriş merkezinin yer alacağı Babacan Yapı Sefaköy projesi 

4 blok halinde inşa edilecek projede yüzme havuzu, spor salonu, otopark ve güvenlik bulunacak.


Teslimleri 2017 yılının sonunda gerçekleşecek olan Babacan Yapı Sefaköy projesi Atatürk Havalimanı'na 900 metre, Kuyumcukent'e 750 metre, E-5 otoyoluna 650 metre mesafede yer alıyor.


Babacan yapı Sefaköy projesinin arsasını 2013 yılı sonunda Özelleştirme İdaresi'nden 70 milyon TL'ye satın almıştı. İhaleye Zirve İnşaat, Gül İnşaat, Tören Gıda, Hacı Zambur, Bayburt Grup ve Toya Yapı da katılmıştı.



Tel: 0212 876 18 08

Web: www.babacanyapi.com

Ceren...