03 / 05 / 2024

Sefaköyde satılık bina

Sefaköyde satılık bina

Küçükçekmece Sefaköy'de yer alan kaçak yapı statüsündeki bina Küçükçekmece 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından satışa çıkıyor. Binanın ihalesi 9 Ekim 2014 tarihinde yapılacak.

4 ildeki bina, arsa ve araziler yüzde 20 indirimle satılıyor! Milli Emlak satılık Mayıs 2024! 

Milli Emlak, 4 şehirdeki 36 adet gayrimenkulü satıyor. Söz konusu gayrimenkuller arasında bina, arsa ve araziler yer alıyor. İşte Milli Emlak satılık Mayıs 2024...

Konya'da 6.7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

Konya'nın Selçuklı ilçesinde bulunan 4 bloklu bina icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 777 bin TL olarak belirlendi.

Babacan Port Royal satılık ev fiyatları!

İstanbul Sefaköy'de Babacan Yapı imzasıyla yükselen Babacan Port Royal projesinde dairelerin teslimleri 2019 yılında yapılacak. Babacan Port Royal satılık ev fiyatları 263 bin 124 TL'den başlıyor...

İzmir Menderes'te 3,2 milyon TL'ye satılık bina!

İzmir Menderes İlçesi Tekeli Mahallesi'nde yer alan Prefabrik Fabrika idari bina TC Menderes İcra Dairesi tarafından satılıyor. Satışa konu olan taşınmazın satış bedeli 3 milyon 200 bin TL.

Toya Moda Evleri Sefaköy satılık!

Toya Moda Evleri Sefaköy satılık evlerin fiyatları 294 bin liradan başlıyor. Toya Grubu'nun projesi Toya Moda Evleri'nde daireler Aralık 2016 yılında teslim ediliyor...

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı satılık hastane binası arıyor!

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, amacına ve hizmet konularına yönelik çalışmalarını sürdürebileceği TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kurmak üzere, kiralık veya satılık bina arıyor.

Toya Moda Evleri satılık!

İDO Yenikapı İskelesi ’ne 15 dakika uzaklıkta bulunan proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy 'de yükseliyor. Toya Moda Evleri satılık daire alanları 40 metrekareden başlıyor.

Sefaköy Babacan Port Royal satılık!

Sefaköy Babacan Port Royal satılık daire seçenekleri arasında 1+0'dan 2+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Projede konutların yanı sıra, ticaret alanları, home ofisler ve otel bulunuyor.

Kuzeybatı Gayrimenkul İstanbul'da satılık arsa arıyor!

Kuzeybatı Gayrimenkul, okul yatırımı yapmak isteyen bir müşterisi için İstanbul 'da satılık arsa ya da özel imalat kiralık bina arıyor.

Gülpark Suits Sefaköy satılık daire!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyan proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Gülpark Suits Sefaköy satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Zeytinburnu'nda icradan 6.8 milyon TL'ye satılık bina!

Zeytinburnu'nda bulunan 5 katlı bina ve Bakırköy Atlas Konakları'nda yer alan 2 daire, Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından açık artırma usulüyle satılıyor.

Sefaköy Toya Moda satılık konut!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen proje Bakırköy’e 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Sefaköy Toya Moda satılık konut tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Sefaköy Toya Moda satılık ev!

İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa ediliyor. Sefaköy Toya Moda satılık ev tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı.

Sefaköyde satılık bina Haberi

Sefaköyde satılık bina


Küçükçekmece 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Küçükçekmece Sefaköy'de yer alan kaçak yapı statüsündeki binayı satışa çıkardı. Bina toplam bodrum kat, zemin kat ve 5 normal kat ile çekme kattan meydana geliyor. 


Binanın bedeli 1 milyon 7 bin 130 TL olarak belirlendi. İhalesi; 9 Ekim 2014 tarihinde saat 14.30 ile 14.35 arasında Küçükçekmece Belediyesi Belediye Mezat Salonu'nda yapılacak. 


İhale İlanı: 


GM.SATIŞ 

SATIŞ MEMURLUĞU İKİNCİ SULH HUKUK MAHKEMESİ HAKİMLİĞİ - Evrak No: 2013/21 S


T.C. KÜÇÜKÇEKMECE 2. (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU


2013/21 SATIŞ


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : Satışa konu taşınmaz K.çekmece ilçesi, Sefaköy, Tevfikbey mah. 31 pafta, 10688 parsel sayılı 1/1000 ölçekli, Sefaköy Revizyon uggulama imar planına uygun bahçeli ev nitelikli taşınmazdır. Taşınmaz...