26 / 07 / 2024

sefer oğlu köşkleri

sefer oğlu köşkleri

Reşat Altın'ın 9 lira olduğu 1935 yılında Sefer Oğlu Köşkleri'nden biri olan Kuleli Köşk bin 400 lira depozito ile açık artırmaya konulmuş. İşte o ilan...

Emlak Konut Saraçoğlu ihalesinde ilk oturum yarın!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilecek Saraçoğlu projesinde ilk oturum yarın yapılacak. Aslına uygun olarak yenilenecek olan Saraçoğlu, Kızılay'ın çehresini değiştirecek...

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu Köprüsü açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Tıp Merkezi mevkiinde hayata geçirdiği Muhsin Yazıcıoğlu Köprüsü'nü hizmete açtı.

Kamil Saraçoğlu: Kütahya'nın 2017 projeleri hazır!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, bölgedeki yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Saraçoğlu, ''2017 projelerimiz hazır'' dedi.

Sultanbeyli Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi yenileniyor!

Battalgazi Mahallesi Kubbe Caddesi üzerinde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi kısa süre önce tadilata alındı. Farklı bir tasarım uygulanan kültür merkezinin içene de ilaveler yapılıyor.

Yaşar Aşçıoğlu, Gayrimenkul Sertifikası'nı değerlendirdi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Gayrimenkul Sertifikası’na ilişkin görüşlerini paylaştı. Aşçıoğlu, "Küçük yatırımcılar açısından çok verimli ve güvenilir bir yatırıma ortak olma imkânı sağlayacaktır. " dedi.

Kenan İmirzalıoğlu Küçükköy'den 1 milyon TL'ye ev aldı!

21 Mayıs'ta Sinem Kobal'la Ayvalık'ta evlenecek olan Kenan İmirzalıoğlu, bu bölgenin sevdalısı oldu. Cihangir ve Marmaris'te birçok gayrimenkulü bulunan ünlü oyuncu, Küçükköy'de 1 milyon liraya tarihi taş ev aldı.

Beyoğlu Halıcıoğlu Kilisesi semt konağına mı dönüştürüldü?

Beyoğlu Belediyesi, Halıcıoğlu Kilisesi’ni semt konağına çevirdi. Ha­lı­cı­oğ­lu Ma­hal­le­si Ta­kaç So­ka­k’­ta bu­lu­nan ta­ri­hi ki­li­se, Alev Of­lu­oğ­lu Çık­sa­lın Semt Ko­na­ğı­’na dö­nüş­tü­rül­dü. Semt ko­na­ğın­da eğ­len­ce or­ga­ni­zas­yon­la­r

Zeki Toçoğlu Akyazı Karacasu Park'ı inceledi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Karacasu Park Projesi’ni inceledi, projede kısa süre içerisinde uzun bir mesafe aldıklarını vurgulayan Başkan Toçoğlu, Kültür Merkezi ilk kat çalışmalarında sona geldiklerini ifade etti.

Kamil Saraçoğlu: Kütahya değişiyor ve dönüşüyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, kentin büyük bir değişim ve dönüşüm içerisinde olduğunu kaydetti. Saraçoğlu, seçim öncesi vaad edilen projelerden 20'sinin ilk 9 ay da hayata geçirildiğini bildirdi.

Harun Çalımlıoğlu: Araziye yatırım yapın!

Bursa merkezli Çalımlıoğlu Gayrimenkul'ün Başkanı Harun Çalımlıoğlu, küçük girişimcinin, yatırım yaparken nelere dikkat etmesi gerektiği konusunda yeterince bilgi sahibi olmadığını söyledi.

Necmi Kadıoğlu Kız İmam Hatip Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yaptırılan Necmi Kadıoğlu Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi'nin temeli, dualar, tekbirler ve Abdurrahman Önül’ün seslendirdiği ilahiler eşliğinde atıldı. Temel atma törenine, Esenyurt İlçe Kaymakamı Ekrem İnci de katıldı...

Kamil Saraçoğlu Kütahya'daki kentsel dönüşümü anlattı!

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya’da 13 mahallede uygulanması planlanan kentsel dönüşüm ile ilgili mahalle sakinleri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Kız İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yaptırılan Necmi Kadıoğlu Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi'nin temeli, dualar, tekbirler ve Abdurrahman Önül’ün seslendirdiği ilahiler eşliğinde atıldı.

sefer oğlu köşkleri Haberi

sefer oğlu köşkleri

Taksitle Satılık Köşk


Esas No          Mevki ve nevi                 Depozito

                                                                   Lira

642   Büyükada'da Nizam'da Sefer Oğlu

         Köşkleri'nden ayrılma 3 parsel nolu     1400

         nolu 1.920 metre murabbaı

         Kuleli Köşk 

Yukarıda yazılı köşk ilki peşin olmak üzere sekiz senevi ve müsavi taksitle satılmak üzere açık artırmaya konulmuştur. İhale 17 Nisan 1935 Çarşamba günü saat onda yapılacaktır. İsteklilerin şubemize gelmeleri.


(1935 yılında Reşat Altın 33 liraymış.)


Son Posta 5 Nisan 1935



Abdullah Kutalmış...