29 / 04 / 2024

Seferihisar Belediyesi 9 taksitli arsa satışı

Seferihisar Belediyesi 9 taksitli arsa satışı

Gayrimenkul satışlarıyla meşhur Seferihisar Belediyesi, bu alandaki "icraatlarına" bir yenisini ekledi. Talibi çıkmayan iki arsayı almak isteyenlere yarısı peşin, yarısı 9 taksit kolaylığı getirildi.

Bursa ve İzmir'de 19 adet 2+1, 3+1 ev satılıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi 9 adet, İzmir Güzelbahçe Belediyesi de 10 adet konutu satıyor. Peki satışı yapılacak konutların fiyatları ne kadar? 

Gölcük Belediyesi 9 iş yeri satacak! Kaçırmayın!

Gölcük Beldiyesi, Kocaeli Gölcük'te yer alan 9 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 2 Kasım tarihinde yapılacak.

Beykoz Belediyesi 9 bin metrekarelik arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olabilirsiniz!

Beykoz Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Beykoz Baklacı'daki arsayı satıyor? 

Narlıdere Belediyesi 9 konut satacak! İzmir'de konut almak isteyenler dikkat!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, Narlıdere 2. İnönü Mahallesi'nde yer alan 9 adet konutu satışa çıkardı.

Beykoz Belediyesi 9 bin metrekarelik arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı! 

Beykoz Belediyesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Beykoz'da yer alan arsanın ihalesi ne zaman? 

Sivas Belediyesi 9 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Sivas Belediye Başkanlığı, 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 18 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Batman Belediyesi 9 adet arsayı satıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Batman Belediye Başkanlığı, Batman ili, Merkez ilçesi, 19 Mayıs, Girbaereşik, Körük, Bahçelievler, İrmi, Çamlıtepe ve Gültepe mahallelerinde yer alan 9 arsayı satıyor. İşte arsalarla ilgili tüm ayrıntılar...

Adana Seyhan Belediyesi'nden büyük fırsat! 9 adet iş yeri kiraya verilecek!

Adana Seyhan Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat. 9 adet taşınmaz iş yeri 3 yıl süreliğine kiraya verilecek.

Kütahya Belediyesi 155 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa satıyor! 24 taksit imkanıyla!

Kütahya Belediyesi, 9 arsa ve 1 iş yerini 24 ay taksit imkanıyla satışa sunuyor. Arsaların fiyatları 155 bin TL'den başlıyor...

Kilis Belediyesi 9 gayrimenkulü satıyor! 407 bin 403 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis ili, Merkez ilçesi, Necmettin Erbakan, Mücahitler, Ekrem Çetin, Namık Ünler Paşa, Albay İbrahim Karaoğlanoğlu ve Mehmet Şanlı mahallelerinde yer alan 9 adet gayrimenkulü satıyor...

Kuşadası Belediyesi 9 gayrimenkul kiraya verecek! Aylık 500 liraya!

Kuşadası Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan 9 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 3 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir Seferihisar'da 9.6 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Seferihisar Satış Memurluğu, İzmir ili, Seferihisar ilçesi, Camikebir Mahallesi Karakayalar mevkii, 3104 ada 1 parselde yer alan arsayı 9 milyon 582 bin TL'ye satıyor...

Ahmet Aydın'dan Seferihisar’daki arazi satışlarına tepki!

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar Belediyesi’nin son olarak 2 arazisini daha satışa çıkarmasına tepki göstererek, “Hazırdan yenmeye ve geçmişte yapılan hatalara devam ediliyor. Bu yapılan Seferihisar’a ihanettir. Bu hatadan bir an önce dönülmeli" dedi.

Seferihisar Belediyesi 9 taksitli arsa satışı Haberi

Seferihisar Belediyesi 9 taksitli arsa satışı

Seferihisar Belediyesi, Tunç Soyer'in başkanlığı döneminde muhammen bedeli 75 milyon lirayı bulan 26 gayrimenkulü satarak adeta bu alanda rekor kırarken, şimdi de "taksitle arazi satışına" başladı. Belediyenin yaklaşık bedeli 10 milyon 700 bin lirayı bulan taşınmazların satışı ihalesinin kapalı teklif usulü ile 23 Aralık 2015'te yapıldı. Bu ihale belediyenin resmi internet sitesinde de duyuruldu. Sığacık Ekmeksiz Plajı yakınındaki arsalar için ayrı ayrı ihalelere çıkıldı. 3. derece arkeolojik sit alanı olan arsaların 4 milyon 500 bin lira değerindeki 9 bin metrekarelik bölümü, imar planlarında ticari aktivite alanı olarak kayıtlı iken, 6 bin 100 metrekarelik, 3 milyon 50 bin lira muhammen bedelli arsanın ise günübirlik tesis alanı olarak imarı bulunuyor. Seferihisar Belediyesi'nin Sığacık Plajı'nın arkasındaki talip çıkmayan arazilerle ilgili bu kez...