16 / 05 / 2024

Seferihisar Belediyesi lojman satışı

Seferihisar Belediyesi lojman satışı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in memurların ucuz kira bedelleriyle kaldığı 120 lojmanı satış çıkardığı iddia edildi.

İBB Rumelihisarı'nda lojman inşa ediyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Sarıyer Rumelihisarı'nda bulunan Şehitlik Mezarlığı ve Naif Baba Tekkesi arazisi içerisinde lojman inşa etmek için düğmeye bastı.

Ahmet Aydın'dan Seferihisar’daki arazi satışlarına tepki!

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar Belediyesi’nin son olarak 2 arazisini daha satışa çıkarmasına tepki göstererek, “Hazırdan yenmeye ve geçmişte yapılan hatalara devam ediliyor. Bu yapılan Seferihisar’a ihanettir. Bu hatadan bir an önce dönülmeli" dedi.

Seferihisar Belediyesi, gayrimenkullerini satışa çıkardı!

İzmir Seferihisar Belediyesi, günü birlik tesis imarlı arsayı 7 milyon 250 bin liradan satışa çıkardı. 

Seferihisar Belediyesi'nden 7.2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İzmir İli Seferihisar Belediye Başkanlığı, mülkiyetinde bulunan 2 adet arsayı 7 milyon 250 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 30 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 62 lojmanı satışa çıkardı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait 62 adet kamu konutu ihale ile satılacak. İhale 12 Mart'ta yapılacak. Fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor...

Tunç Soyer'in Seferihisar'da 120 lojmanı satışa çıkardığı iddia edildi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in memurların ucuz kira bedelleriyle kaldığı 120 lojmanı satış çıkardığı iddia edildi.

Seferihisar’da imar planını çocuklar yapıyor!

Dünyada bir ilk olan ve çocukların kentin yönetimine aktif olarak katılım sağladıkları “Çocuk Belediyesi” projesiyle ses getiren Seferihisar Belediyesi, 2019 yılında da çocuklar ile birlikte Ulamış Mahallesi'nde bir alanı imar planı yapmaya hazırlanıyor. 

Adıyaman Belediyesi'nden karayollarına yeni lojman!

Adıyaman Belediyesi, yeni Adliye binasının yanında yer alan Karayolları Lojmanının yeri karşılığında Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan yeni lojmanın inşaatını hız kesmeden sürdürüyor.

Seferihisar'daki araziler parsel parsel satışta!

Seferihisar Belediyesi'ne ait taşınmazların parsel parsel satıldığı iddia edildi. Belediye ait 11 arazi 11 milyon lira muhammen bedelle satılacak.

İzmir Seferihisar'da 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Seferihisar Belediyesi, Sığacık Mahallesi'ndeki Koruma Amaçlı İmar Planında Günübirlik Tesis Alanında kalan arsayı ihale ile satıyor...

Tunceli Belediyesi 15 dükkanı esnafa kiralayacak!

Tunceli Belediyesi'ne ait 15 dükkan esnafa kira karşılığı verilecek. Başkanlık konutunun da olduğu 12 lojman, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz tahsis edilecek.

Yenişehir Belediyesi tarafından yapılacak yeni lojmanın temeli atıldı!

Kırsal mahallelere yaptığı hizmetlere devam eden Yenişehir Belediyesi, yeni bir lojman inşa ediyor. Lojmanın temel atma töreni gerçekleşti..

Selçuklu Belediyesi İller Bankası Lojmanı'nı 55 milyon TL'ye satıyor!

Selçuklu Belediyesi tarafından Konya'nın Dikilitaş ilçesindeki arsa satışa çıkıyor. Gayrimenkulün toplam bedeli 55 milyon TL olarak belirlendi.

Seferihisar Belediyesi lojman satışı Haberi

Seferihisar Belediyesi lojman satışı

İzmir Seferihisar Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde mülkiyeti belediyeye ait çok sayıda gayrimenkulü piyasa değerinin çok çok altında sattığı iddia edilen Tunç Soyer, 31 Mart'ta CHP'den İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçildikten sonra da Seferihisar'da da aynı çalışmalarının devam etttiği ortaya çıktı.

Sabah Gazetesi'nden Ertan Gürcaner'in haberine göre; 11 aylık belediye başkanlığı döneminde Buca, Karabağlar, Çiğli, Bornova ve Karşıyaka'da mülkiyeti belediyeye ait çok sayıda arsa ve daireyi encümen aracılığı ile satan Soyer, şimdi de gözünü Büyükşehir Belediyesinde görev yapan memurların düşük kira bedelleri ile barındığı lojmanları satışa çıkardı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yayınlanan ilana göre Bornova, Buca, Dikili, Konak, Karşıyaka ve Karabağlar'da, lojman olarak kullanılan toplam 120 dairenin encümen aracılığı ile satışının gerçekleştirileceği ifade edildi. 5 ve 12 Mart'ta 2 etap halinde...