08 / 05 / 2024

seferihisar belediyesi SeferiKart

seferihisar belediyesi SeferiKart

TUSİAD ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından Vodafone ana sponsorluğunda düzenlenen 12. eTürkiye (eTR) Ödülleri, TBMM’de gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Seferihisar Belediyesi, SeferiKart projesiyle birinci oldu..

Ahmet Aydın'dan Seferihisar’daki arazi satışlarına tepki!

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar Belediyesi’nin son olarak 2 arazisini daha satışa çıkarmasına tepki göstererek, “Hazırdan yenmeye ve geçmişte yapılan hatalara devam ediliyor. Bu yapılan Seferihisar’a ihanettir. Bu hatadan bir an önce dönülmeli" dedi.

Seferihisar Belediyesi, gayrimenkullerini satışa çıkardı!

İzmir Seferihisar Belediyesi, günü birlik tesis imarlı arsayı 7 milyon 250 bin liradan satışa çıkardı. 

Seferihisar Belediyesi'nden 7.2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İzmir İli Seferihisar Belediye Başkanlığı, mülkiyetinde bulunan 2 adet arsayı 7 milyon 250 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 30 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Seferihisar’da imar planını çocuklar yapıyor!

Dünyada bir ilk olan ve çocukların kentin yönetimine aktif olarak katılım sağladıkları “Çocuk Belediyesi” projesiyle ses getiren Seferihisar Belediyesi, 2019 yılında da çocuklar ile birlikte Ulamış Mahallesi'nde bir alanı imar planı yapmaya hazırlanıyor. 

Seferihisar'daki araziler parsel parsel satışta!

Seferihisar Belediyesi'ne ait taşınmazların parsel parsel satıldığı iddia edildi. Belediye ait 11 arazi 11 milyon lira muhammen bedelle satılacak.

İzmir Seferihisar'da 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Seferihisar Belediyesi, Sığacık Mahallesi'ndeki Koruma Amaçlı İmar Planında Günübirlik Tesis Alanında kalan arsayı ihale ile satıyor...

İzmir Seferihisar’ın 6 mahallesine yeni şebeke geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 3.8 milyon liralık yatırımla Seferihisar’ın Turgut, İhsaniye, Çamtepe, Beyler, Gölcük ve Gödence mahallelerini sağlıklı ve kesintisiz suya kavuşturacak.

İzmir Seferihisar'ın 20 yıllık yol sorunu çözüldü!

Özel mülkiyet arazisinde kamulaştırma yapmadan yol geçiren İzmir Seferihisar Belediyesi’nin neden olduğu sorunu AK Parti İlçe Başkanı Hamit Nişancı çözdü.

Bayındır Belediyesi'nin Sağlıklı Ev projesine ödül!

İzmir'in Seferihisar İlçesi'nde geçtiğimiz günlerde düzenlenen Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği Yerel Yönetim Ödülleri kapsamında Bayındır Belediyesi, sağlık dalında, 'Sağlıklı Ev' projesiyle ödüle layık görüldü.

Seferihisar Belediyesi 9 taksitle arsa satıyor!

Gayrimenkul satışlarıyla meşhur Seferihisar Belediyesi, bu alandaki "icraatlarına" bir yenisini ekledi. Talibi çıkmayan iki arsayı almak isteyenlere yarısı peşin, yarısı 9 taksit kolaylığı getirildi.

Seferihisar Belediyesi 4 taşınmazı daha ihaleyle satışa çıkardı!

Seferihisar Belediyesi'nin rekor sayıda gayrimenkul satışına ilişkin haberlerin yer aldığı gün , resmi internet sitesinden 4 taşınmazın daha ihaleyle satışa çıkarıldığı duyuruldu.

İzmir Seferihisar'da 9.2 milyon TL'ye 3 arsa!

İzmir Seferihisar Belediyesi, Seferihisar'da bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 9 milyon 259 bin TL olarak belirlendi.

Seferihisar Belediyesi'nin arazi satışlarına tepki geldi!

Seferihisar Belediyesi Tunç Soyer'in başkanlığı döneminde, 75 milyon lira değerinde gayrimenkul satmış. Paraların personel maaşı ve seyahatlere harcandığı iddia ediliyor.

seferihisar belediyesi SeferiKart Haberi

seferihisar belediyesi SeferiKart

Seferihisar Belediyesi, SeferiKart projesiyle Türkiye’nin en önemli bilişim ödüllerinden eTurkiye’de birinci oldu.

TUSİAD ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından Vodafone ana sponsorluğunda düzenlenen 12. eTürkiye (eTR) Ödülleri, TBMM’de gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.? eTR ödülleriyle devlette örnek uygulamalara dikkat çekilmesi, yenilikçi girişimlerin kamuoyuna tanıtılması, başarılı girişimlerin desteklenip özendirilmesi ve bu yöndeki uygulamaların yaygınlaşmasının hedeflendiği eTurkiye’de yılın bilişim sahibi kamu kuruluşları belirlendi. TBMM Tören Salonunda düzenlenen 12. eTürkiye (eTR) Ödülleri toplantısına TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Recai Berber, TÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi Esin Güral Argat, TBV Başkanı Faruk Eczacıbaşı Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel ile çok sayıda davetli katıldı. Altı kategoride yarışıp finale kalan 20 kamu ve kurum jürinin oylamasıyla oldu.


Yapılan oylama sonucu...