05 / 05 / 2024

seferihisar emlakçı

seferihisar emlakçı

Seferihisar'da 2009 yılından önce emlakçı sayısı bir elin parmağını geçmezken, şu anda yüzlerce emlakçı bulunuyor. 

Emlak kralı Turgay Nişancı'nın vasiyeti şok etti!

İzmir Seferihisar'da emlak zengini olan, Turgay Nişancı'nın 83 yaşında hayatını kaybetmesinin ardından açılan vasiyetnamesi Nişancı ailesini şoke etti.

Seferihisar'da memurlar emlakçı mı oldu?

Seferihisar'da 2009 yılından önce emlakçı sayısı bir elin parmağını geçmezken, şu anda yüzlerce emlakçı bulunuyor. 

İzmir Seferihisar emlak yatırımcısını sevindirdi!

Fiyat artışlarında İstanbul ile yarışan İzmir'de konut fiyatları bu yıl yüzde 22,8 yükseldi. İzmir'de emlak yatırımcısına en büyük getiriyi getiren ilçe ise Seferihisar oldu.

İzmir'de emlak sektöründe online dönem başladı!

Arsa, arazi, gayrimenkul satış ve alımlarında yeni bir dönem başladı. Türkiye'nin ilk Yavaş Şehri İzmir Seferihisar'da, emlak alım-satım sitesi hayata geçirildi.

İzmir'de konut fiyatları en çok Seferihisar'da arttı!

Emlak Endeksi 2015 temmuz ayı verilerine göre, İzmir'de son 1 ayda satılık konut fiyatlarının en çok arttığı ilçeler Seferihisar, Foça ve Buca olarak kayıtlara geçerken, azaldığı ilçeler ise Kemalpaşa, Çiğli ve Aliağa oldu.

Milli Emlak İzmir'deki turizm arazilerini satışa çıkardı!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Güzelbahçe, Menderes, Seferihisar ve Urla'da çeşitli vasıflardaki arazi ve arsaları satışa çıkardı. Turizm bölgelerindeki gayrimenkullerin satışı 8 Temmuz'da başlayacak

Emlak GYO 'hasılat'ı Ağa gibi alacak

Emlak GYO, hasılat paylaşımı modeliyle ürettiği projelerinde, Ağaoğlu'nun bin 200 konutluk My City Bahçelievler projesinde yaptığı kampanyayı uygulayacak

Milli Emlak Konya'da arsa satacak

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Selçuklu ilçesinde bulunan 5 bin 523 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

Emlakçılar krizden çıkışı meslek komitelerinde arıyor

Emlak Yasası'nın çıkmasını son 15 yıldır bekleyen emlak sektörünün temsilcileri, taleplerini daha yüksek sesle duyurabilmek için İTO Emlak Hizmetleri Komitesi'nde birleşiyor.

seferihisar emlakçı Haberi

seferihisar emlakçı

Seferihisar'ın yazarlarından Mustafa Karabulut bugün köşesinde "Memur emlakçılar" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...


Seferihisar, son yıllarda birçok büyük firmanın yaptığı araştırma sonuçlarından da anlaşılacağı gibi İzmir’in ve Türkiye’nin en gözde yerleri arasına girdi.


2009 yılından önce ilçedeki emlakçı sayısı bir elin parmağını geçmezken, şu anda yüzlerce emlakçı ortalıkta cirit atıyor. Buna bağlı olarak müteahhit sayısı da bir hayli arttı.


Arsalar, araziler değerlendi, gayrimenkul fiyatları tavan yaptı. Örnek vermek gerekirse ilçe merkezinde 2010 yılında 80 bin lira civarında satılan evlerin fiyatları bugün 300 bin liraları geçti. Bu da emlak sektöründe çalışan insanların ekmeğini büyüttü.


İşi emlakçılık olup da bu işten para kazananlara söyleyecek bir şey yok tabi ki… Emlak ofisi açan, vergi mükellefi olan ve diğer kriterlerini yerine...