29 / 04 / 2024

Şefik Terzioğlu

Şefik Terzioğlu

Uster Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şefik Terzioğlu, Abdülkerim Usluer, Adnan Usluer tarafından 15 milyon 200 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da kuruldu

Şefik Çerçioğlu Kimdir? Şefik Çerçioğlu ne iş yapıyor?

Şefik Çerçioğlu kimdir? Şefik Çerçioğlu’nun mesleği nedir? Şefik Çerçioğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mayfair Evleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mayfair Evleri İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Gül Hande Terzioğlu tarafından kuruldu.

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bora Terzioğlu tarafından kuruldu.

Türk müteahhitler için ABD pazarı açıldı!

ABD'de altyapı yatırımları için 3.5 trilyon dolarlık bütçeye Kongre'den onay verildi. ATBD Council Onursal Başkanı Uğur Terzioğlu, bu yatırımların Türk müteahhitler için büyük fırsat olduğunu dile getirdi. 

Burçin Terzioğlu Kastamonu'da dağ evi arıyor!

Pandemi nedeniyle gözlerden uzak bir yerde tatil yapmak isteyen oyuncu Burçin Terzioğlu, Kastamonu'da dağ evi kiralamak için kollarını sıvadı. 

Elazığ Uluova'da binalar gevşek zemin üzerinde!

Elazığ'da dün yaşanan 5.3 büyüklüğündeki depreme ilişkin konuşan Dicle Üniversitesi Doğal Afetler Araştırma Merkezi Müdürü ve Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Şefik İmamoğlu, Elazığ depremine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Burçin Terzioğlu Marmaris'te günlük 2 bin 500 TL'ye villa kiraladı!

Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, sevgilisiyle Marmaris'te günlük kirası 2 bin 500 TL olan bir villayı kiraladı...

Turgay Erdem'den 7 milyon TL'lik villa açıklaması!

CHP’li Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, onlarca ağaç kesilerek baraj kıyısına yapılan kaçak villanın kendisine değil, belediyede şoför olan Mümin Terzioğlu’na ait olduğunu iddia etti...

Diyanet'ten ÇOMÜ cami inşaatına 1 milyon TL destek!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Çorum Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Terzioğlu Yerleşkesi’nde yapıma başlanan cami inşaatı için 1 milyon TL'lik destek sağlayacağını açıkladı.

İlker Kaleli Emirgan'da ev tuttu!

Poyraz Karayel dizisinde başlayan aşklarını geçtiğimiz günlerde sona erdiren İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu cephesinde yeni bir gelişme daha yaşandı. İlker Kaleli'nin, Emirgan'da ev tuttuğu öğrenildi.

Davut Güloğlu kazandığını inşaata yatırıyor!

Capacity’de Best FM canlı yayınıyla gerçekleşen Yasemin Şefik ile İki Koltuk’un yeni konuğu Davut Güloğlu oldu. Davut Güloğlu programda ''cebimde beş kuruş param yok ama dairelerim var'' dedi. 

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu evlerini ayırdı!

Üç buçuk yıldır ilişki yaşayan Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli evlerini ayırdı. Ünlü çiftin, Kaleli’nin tükenmişlik sendromu yaşadığı için ayrıldığı söyleniyor.

Diyanet'ten Terzioğlu Kampüsü Camisi'ne 2.5 milyon TL yardım!

Diyanet İşleri Başkanlığı, ÇOMÜ Terzioğlu Kampüsü'nde yapımı süren 15 bin kişilik cami inşaatına 2.5 milyon TL yardım yaptı.

Şefik Terzioğlu Haberi

Şefik Terzioğlu
Uster Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şefik Terzioğlu, Abdülkerim Usluer, Adnan Usluer tarafından 15 milyon 200 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da kuruldu. Uster Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller kurmak işletmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.  


Uster Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Zeytinburnu, Yenidoğan Mahallesi, 41/1 Sokak,...