02 / 07 / 2024

Şefik Türktaş

Şefik Türktaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Şefik Türktaş, iki dönem Belediye Başkanlığı görevinde bulunduğu Oba Beldesi'nde tezgah açan pazarcı esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek yapısı olacak

İstanbul Finans Merkezi yerleşkesi içinde yükselen Merkez Bankası binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek binası olacak. Söz konu projenin tasarımını Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Marmaris’teki Yazlık Konut'un mimarı olan Şefik Birkiye’nin şirketi VizzionArchitects gerçekleştirdi.

Türktaş Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türktaş Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Cebiroğlu, Hasan Salih ve Taha Yasin Akçay ortaklığında kuruldu.

Rene İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rene İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nesim Yerlikaya, Resül Okumuş, Serdar Aksu ve Şefik Okumuş ortaklığında kuruldu.

Şefik Gül vefat etti!

Türkiye inşaat sektörünün duayen ismi yaşamını yitirdi. Sektöre 60 yılı aşkın süre hizmette bulunan Gülsan Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Gül, 79 yaşında Ankara'da hayatını kaybetti. 

Mergen Proje Planlama Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergen Proje Planlama Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Anıl Türktaş tarafından kuruldu.

Türkiye, Avrupa'nın en büyük çimentocusu oldu!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği'nin (TÇMB) 60. yıl kutlamasında konuşan TÇMB Başkanı Şefik Tüzün en çok ihracat yapılan ülkenin Haiti olduğunu söyledi..

Konut satışlarında artış yaşanıyor!

TÇMB Yönetim Kurulu Başkanı M. Şefik Tüzün; “ Depremin yıkıcı etkilerinin acısını zamanında en derinden yaşadık. Bu yüzden konut satın alırken “kaliteli beton” kullanılan yapıları tercih etmek en öncelikli nitelik olmalıdır” diyerek önemli açıklamalarda bulundu.

Mega projeler çimento sektörünü büyütecek!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Tüzün, TÇMB'nin kuruluşunun 60. yıl dönümü kapsamında konuştu. Tüzün, projelein çimento sektörünü büyüteceğini söyledi.

Trabzon Akçaabat Belediyesi'nden AFAD için arazi bağışı!

Trabzon Akçaabat Belediyesi, İl Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi yapılması için 9 dönüm araziyi hazineye devretti. Akçaabat belediye Başkanı Şefik Türkmen, konuyla ilgili açıklama yaptı.

İnşaat sektöründe büyüme trendi sürecek!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF) 13. Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleşti. YÜF Yönetim Kurulu Başkanı M. Şefik Tüzün, inşaat sektöründe büyümenin devam edeceğini belirtti.

Çimento sektörü yüzde 6 büyüyecek!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Başkanı Şefik Tüzün, bu yıl sektörde iç tüketim bazında yüzde 5-6 büyüme beklediklerini belirterek inşaat sektöründeki büyümenin Türkiye için lokomotif olduğunu söyledi.

Kocaeli Büyükşehir’in 2017 bütçesi 2,1 milyar TL!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin aralık ayı toplantısı Leyla Atakan Kültür Merkezi Şefik Postalcıoğlu Salonu’nda Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun idaresinde gerçekleştirildi. Büyükşehir’in 2017 yılı tahmini bütçesi de 2 milyar 100 milyon TL olarak onaylandı.

Çimento sektörü enerjide Polonya Modeli'ni uygulayacak!

Devam eden yatırımlarla çimento üretim kapasitesinin 2 yılda 115 milyon tona çıkacağını kaydeden TÇMB Başkanı Şefik Tüzün, nitelikli konut ve mega projeleri karşılayacak kapasiteye ulaşıldığını söyledi.

Şefik Türktaş Haberi

Şefik Türktaş


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Şefik Türktaş, iki dönem Belediye Başkanlığı görevinde bulunduğu Oba Beldesi'nde tezgah açan pazarcı esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Pazarcıların büyük ilgi gösterdiği Türktaş, "Yağmur altında ıslanmanıza neden olan ve Kapalı Pazar Projesi'ni hayata geçiremeyen zihniyet, sizden utanmalı. Çünkü siz çok kötü şartlarda hizmet veriyorsunuz" dedi. 


KAPALI PAZAR SÖZÜ KENDİ

 yönetimleri döneminde 4 merkeze, 3'er modern Kapalı Pazar Projesi'ni de Alanya'nın doğu ve batı bölgesinde hayata geçirme sözü veren Türktaş, "Bizler ihtiyaca göre sizin için İmar Planı'nda pazar alanı tahsis edeceğiz. Buralara Kapalı Pazar Projesi inşa ederek, sizin kışın yağmurdan, yazın da güneşten korunmanızı sağlayacağız. Projemizde tüm özellikler olacak. Yani sizin için hizmete hazırım" diye konuştu. 


Alanya...