19 / 05 / 2024

Şehir Elektrik Danışmanlığı kimin

Şehir Elektrik Danışmanlığı kimin

Şehir Elektrik Danışmanlığı Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümüt     Altıok tarafından kuruldu. 

Şehir Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehir Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özgür tarafından kuruldu.

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Yalçın tarafından kuruldu.

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Özdemir tarafından kuruldu.

Derinay Mimarlık İnşaat Elektrik Harita Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Derinay Mimarlık İnşaat Elektrik Harita Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün kuruldu.

Bahçeşehir Trio Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Trio Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Demirtaş, Duygu Baycan ve Funda Özkaya ortaklığında kuruldu.

Flz Danışmanlık Reklam İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flz Danışmanlık Reklam İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Durmaz tarafından kuruldu.

Morataş Elektrik İnşaat Malzemeleri Proje Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Morataş Elektrik İnşaat Malzemeleri Proje Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Metin Eryılmaz tarafından kuruldu.

Tkworld İnşaat Metal Elektrik Lojistik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tkworld İnşaat Metal Elektrik Lojistik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Aygül tarafından kuruldu.

Avrupa Bilişim Teknik İnşaat Elektrik Danışmanlık Ve Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Bilişim Teknik İnşaat Elektrik Danışmanlık Ve Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Mücahit Taş tarafından kuruldu.

Sarolar İnşaat Plastik Danışmanlık Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarolar İnşaat Plastik Danışmanlık Elektrik Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  650 bin TL  sermaye bedeli ile Murat Demiral tarafından kuruldu.

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited  Şirketi  Sarıyer’de  1 milyon  TL sermaye bedeli  Şevki  Keçeli tarafından kuruldu.

Yenişehir Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenişehir Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Husam Tamım M. Aladnanı tarafından kuruldu.

Glos İnşaat Yapı Ve Metal Elektrik Malzemeleri Gayrimenkul Danışmanlık Rek.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Glos İnşaat Yapı Ve Metal Elektrik Malzemeleri Gayrimenkul Danışmanlık Rek.San.Tic.Ltd.Şti. Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Coşkun tarafından kuruldu.

Şehir Elektrik Danışmanlığı kimin Haberi

Şehir Elektrik Danışmanlığı kimin

Şehir Elektrik Danışmanlığı Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümüt     Altıok tarafından kuruldu. 

Şehir Elektrik Danışmanlığı Ve Mühendislik Limited Şirketi konusu:
Şirketin amacı; resmi veya özel kuruluşlar ile şahıslara, her türlü elektrik ve elektronik işlerle ilgili mühendislik, müşavirlik ve danışmanlık hizmetleri sunmak, bu alanla ilgili temsilcilik, iş geliştirme ve acentelik faaliyetlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak ve bu işlerle ilgili diğer her türlü ticareti yapmaktır. Şirket bu amaçla özellikle aşağıdaki faaliyetlerde bulunabilir: 1. Faaliyeti için gerekli her türlü tesisleri kurmak veya kurdurmak. 2. Faaliyeti için gerekli her türlü mal ve hizmeti, yurt içinden ya da dışından satın almak veya aldırmak, üretmek veya ürettirmek. 3. Yurt içi ve yurt dışı firmalarla lisans, teknik bilgi ve benzeri anlaşmalar yapmak....