13 / 05 / 2024

şehir hastanesi 2018

şehir hastanesi 2018

2018 yılının sonuna kadar Ankara Bilkent, Eskişehir ve Kayseri şehir hastanekeri hizmete açılacak. Şehir hastanesi sayısı beş yıl içerisinde 31’e ulaşacak.

Sancaktepe Şehir Hastanesi 25 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

İstanbul Sancaktepe Şehir Hastanesi Yapım İşleri ile ürün ve hizmetlerin temin edilmesi işi ön yeterlik işi için ihale 25 Eylül 2018 Salı günü gerçekleştirilecek.

Sancaktepe Şehir Hastanesi 25 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

İstanbul Sancaktepe Şehir Hastanesi Yapım İşleri ile ürün ve hizmetlerin temin edilmesi işi ön yeterlik ihalesi 3. kez ertelendi. Sancaktepe Şehir Hastanesi ihalesi 25 Eylül 2018 Salı günü gerçekleştirilecek.

Yeni yapılacak 25 şehir hastanesi ve sağlık kampüsü projesi!

"Vakit Türkiye Vakti" sloganıyla 2018 seçim beyannamesini açıklayan AK Parti önemli kalkınma projelerini açıkladı. AKP hükumeti KÖİ yöntemi ile 21 şehir hastanesi ile sağlık kampüsü yapmayı planlıyor...

Bu yıl 5 yeni şehir hastanesi açılacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen 2018 yılı hedeflerine göre, Türkiye sağlık sektöründe dev yenilik yaşayacak. Hedefte yıl içerisinde beş yeni şehir hastanesi daha halka hizmete açılacak.

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi açılışa hazırlanıyor!

İnşaat çalışmaları 2015 yılının ikinci çeyreğinde başlayan Ankara Şehir Hastanesi Bilkent’in resmi açılışı 2018 yılının ikinci çeyreğinden itibaren aşamalı olarak yapılacak...

Bu yıl 21 şehir hastanesi için harekete geçilecek!

2018 yılının sonuna kadar Ankara Bilkent, Eskişehir ve Kayseri şehir hastanekeri hizmete açılacak. Şehir hastanesi sayısı beş yıl içerisinde 31’e ulaşacak.

Kayseri Şehir Hastanesi 2018'in ilk yarısında açılacak!

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü, Şehir Hastaneleri Koordinasyon Daire Başkanı Sayit Çelebi ve beraberindeki kişiler ile birlikte Kayseri Şehir Hastanesi’ni ziyaret etti.

Bursa Şehir Hastanesi 2018'de tamamlanacak!

Bakan Müezzinoğlu, yapımı devam eden Bursa Şehir Hastanesi inşaatında çalışan işçilerle şantiye alanındaki iftarda bir araya geldi.

Erzurum Şehir Hastanesi 2018'de açılacak!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, inşaatı devam eden Erzurum Şehir Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Akdağ, ''Hastaneyi 2017'nin bitimine yetiştirmeye çalışıyoruz'' diye konuştu.

Tekirdağ Şehir Hastanesi Nisan 2018'de devreye girecek!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın, "Aralık 2017'de Eskişehir Şehir Hastanesini hizmete açmış olacağız. 1 milyar liraya mal olacak Tekirdağ Şehir Hastanesi de Nisan 2018'de devreye girecek" dedi.

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi 2018'de açılacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. Sürekli, yapımı devam eden Bayraklı Şehir Hastanesi projesini anlattı.

Manisa Şehir Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Manisa'da inşa edilen Şehir Hastanesi için inşaat çalışmaları sürüyor. İnşaatının gecikmeli başladığı Manisa Şehir Hastanesi Ocak 2018'de hizmete açılacak.

Gaziantep Şehir Hastanesi 2018'de açılacak!

İbn-i Sina Mahallesinde yapımı süren bin 875 yatak kapasiteli Gaziantep Şehir Hastanesi'nde sona doğru yaklaşıldı. Gaziantep Şehir Hastanesi 2018'de hizmete açılacak.

şehir hastanesi 2018 Haberi

şehir hastanesi 2018

Kamu özel işbirliği ile oluşturulan "Şehir Hastaneleri" projesi hızla devam ediyor. Yozgat, Mersin, Isparta ve Adana şehir hastanelerinin hizmete girdi ve hasta kabulüne devam ediyor. Ankara Bilkent, Eskişehir ve Kayseri şehir hastaneleri de 2018'in sonuna kadar açılacak. Akşam Gazetesi'nden Yelda Gökdağ'ın haberine göre, dünyanın örnek aldığı şehir hastanelerinin sayısı 5 yıl içinde 31’e ulaşacak. Tüm projeler tamamlandığında şehir hastanelerinin toplam yatak sayısı 43 bin olacak.


21 ihale tamamlandı

Bu yıl 21 şehir hastanesinin yapımı için harekete geçilecek. Bu 21 hastanenin ihale süreçleri tamamlandı. Hükümetin 2023 hedefi 31 Şehir Hastanesi’nin tümünün tamamlanarak hizmete girmesi. Böylece 43 bin yatak kapasiteli proje planlanan sürede...