27 / 04 / 2024

şehir hastanesi antalya

şehir hastanesi antalya

14 şehir hastanesinden birine sahip olacak Antalya'da gerekli imar planları Büyükşehir Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi. Çeşitli branşlarda 1000 yatak kapasitesine sahip olacak şehir hastanesi Kepez ilçesi Göçerler Mahallesi'nde kurulacak.

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesi yarın açılıyor!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesini yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hizmete açacak. Antalyalıların merakla beklediği şehir hastanesi 372 bin 917 metrekarelik arazi üzerinde inşa edildi.

Antalya Şehir Hastanesi'nin inşaat ihalesi meclis gündeminde!

Antalya Şehir Hastanesi inşaat ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Şehir Hastanesi'nin ihalesini Kolin İnşaat ve Nesma Yapı aldı!

Antalya 1000 Yataklı Şehir Hastanesi (Devlet Hastanesi) Yapım İşi İhalesi 29 Aralık'ta yapıldı. Antalya Şehir Hastanesi ihalesi, 990 milyon TL'ye Kolin İnşaat ve Pekerler iştiraki Nesma Yapı İş ortaklığına verildi.

Antalya Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Antalya'nın Kepez ilçesine inşa edilen Antalya Şehir Hastanesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hastanenin şantiye alanında inceleme yaptı. 

Antalya Şehir Hastanesi'nin inşaatı başladı!

Sağlık Bakanlığı'nca Kepez'de yapılması planlanan 1078 yatak kapasiteli Antalya Şehir Hastanesi'nin inşaatına start verildi.

7 aylık kirayla 3 şehir hastanesi yapılabilir!

21/b usulüyle ihale edilen Samsun Şehir Hastanesi'ne gelen en düşük teklif 1 milyar 69 milyon TL'ydi. Antalya Şehir Hastanesi'ne gelen en düşük teklif ise 1 milyar 21 milyon oldu.

Antalya’ya Şehir Hastanesi ve Tekno Şehir müjdesi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya’ya 1000 yataklı Şehir Hastanesi ve Tekno Şehir müjdesinde bulundu. Çavuşoğlu, turizmin başlaması için planlama yapıldığını sözlerine ekledi.

Antalya'ya şehir hastanesi müjdesi!

Antalya Sağlık Müdürü Ünül Hülür, il genelinde 17 sağlık yatırımında çalışmaların hızla sürdüğünü açıkladı. Hülür, şehir hastanesi için zemin etüdü yapıldığından bahsetti.

Mersin Şehir Hastanesi dünyaya açılıyor!

Mersin Şehir Hastanesi Yöneticisi Aydın: "Avrupa ülkelerindekinden çok daha ileri seviyede ve kaliteli sağlık hizmeti, çok daha az maliyetle Mersin Şehir Hastanesi'nde Arap halkını bekliyor" dedi.

Isparta ve Yozgat Şehir Hastanesi, bölgenin en büyüğü olacak!

Isparta ve Yozgat'ta inşa edilen şehir hastaneleri, bölgenin en büyük sağlık tesisleri olacak. Yozgat Şehir Hastanesi hizmet vermeye başladı, ancak henüz resmi açılışı yapılmadı.

Erzurum Şehir Hastanesi 2017 sonunda hizmete girecek!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ yaptığı açıklamada Erzurum'da yapımı süren şehir hastanesine değinerek, "Allah nasip ederse, bu yılın sonunda Erzurum'un bin 450 yataklı ve toplamda 450 bin metrekareyi aşan bir şehir hastanesi olacak." dedi.

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi 2018'de açılacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. Sürekli, yapımı devam eden Bayraklı Şehir Hastanesi projesini anlattı.

Manisa Şehir Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Manisa'da inşa edilen Şehir Hastanesi için inşaat çalışmaları sürüyor. İnşaatının gecikmeli başladığı Manisa Şehir Hastanesi Ocak 2018'de hizmete açılacak.

şehir hastanesi antalya Haberi

şehir hastanesi antalya

14 şehir hastanesinden birine sahip olacak Antalya'da gerekli imar planları Büyükşehir Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi. Çeşitli branşlarda 1000 yatak kapasitesine sahip olacak şehir hastanesi Kepez ilçesi Göçerler Mahallesi'nde kurulacak.


Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından An talya II Sağlık Müdürluğü'ne sağlık kampüsü olarak tahsisi yapılan 33 hektar genişliğindeki orman alanının sağlık tesisi alanına dönüştürülmesine ilişkin imaı düzenlemesini kabul ederek, hastanenin temelinin atılması önündeki son engeli de kaldırmış olda Antalya'da yapılacak sağlık kampüsü, içinde 6 farklı branşta hastane barındıracak. 


Sağlık Bakanlığının 2013 yılı yatırım programında yer alan kampusun sadece inşaatı 195 milyon TL'ye mal olacak. Kampüse ilişkin Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanı adayı olarak 12 Temmuz'da Antalya'da düzenlediği mitingde "Bu hastane kusursuz olacak" demişti. 


EKİCİ MECLİS ÜYELERİYLE TANIŞTI 


Bu arada Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Genel...