04 / 05 / 2024

şehir hastanesi köi modeli

şehir hastanesi köi modeli

Sağlık Bakanı Fahrettin Koa, şehir hastanelerinin Kamu Özel İşbirliği (KÖİ) modeli yerine artık genel bütçe kaynakları ile yapılacağını duyurdu. KÖİ modeli ile yapılan 20 şehir hastanesi için 40 milyar doların üzerinde kira ve hizmet bedeli ödenecek...

Sağlık Bakanlığı o ildeki Şehir Hastanesi için bir ihale daha düzenledi! Planlanın 5 katına mal olacak!

Sağlık Bakanlığı Aydın Şehir Hastanesi’ni tamamlamak için bir ihale düzenledi. Hastane planlananın yaklaşık beş katına mal oldu.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

TOKİ Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi! 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir Mihalıççık projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projeyle Medrese Mahallesi'ne 142 yeni konut geliyor...

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı plan notu değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bayraklı Şehir Hastanesi hasta kabulü için gün sayıyor!

İzmir'de inşasının ardından içerisindeki tıbbi cihazların kontrollerinin gerçekleştirildiği Bayraklı Şehir Hastanesi, hasta kabulü için gün sayıyor.

Şehir Hastaneleri KPSS’siz personel alıyor! İşte Şehir Hastanesi 2023 personel alımı detayları!

Şehir Hastanesi bünyesi altında çalışmak isteyen vatandaşlar için yeni iş ilanları geliyor. İşte Şehir Hastanesi 2023 personel alımı detayları!

Şehir hastanesine personel aranıyor! İşte Şehir hastanesi personel alım şartları!

Şehir hastanesinde çalışmak isteyenlerin beklediği gün geldi. Şehir hastanesi yeni bir ilan açtı. İşte o detaylar!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin temeli, 26 Aralık 2013 tarihinde dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılım gösterdiği törenle atıldı. Peki hastanenin inşaatında son durum ne?

Bahçeşehir 2. Kısım 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi 434 Ada 9 Parsel, 436 Ada 3 Parsel ile 434 Ada 12 Parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Sağlık Bakanlığı'nın Sakarya'da inşa edilecek olan Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı. İhalede en yüksek teklif Mustafa Ekşi İnşaat + ATR Yapı tarafından verildi.

Maaşlarını alamayan İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri grev yaptı!

İzmir Bayraklı 'da inşa edilen İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri maaşlarını alamadıklarını söyleyerek grev yaptı.

Denizli Şehir Hastanesi için ikinci ihale: Maliyet 164.5 milyon TL arttı!

Denizli Şehir Hastanesi için 4 ay arayla 2 ihale yapıldı. İkinci ihale 6 Mayıs tarihinde yapıldı. Peki ilk ihale iptal mi edildi? İşte ihaleye ilişkin detaylar...

şehir hastanesi köi modeli Haberi

şehir hastanesi köi modeli

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şehir hastanelerinin artık devlet tarafından yapılacağını açıkladı. Şehir hastaneleri devlet tarafından karşılansa da 20 şehir hastanesi için toplam 40 milyar doların üzerinde kira ve hizmet bedeli ödemesi yapılacak.

Bir Gün Gazetesi’nden Cansu Burcu’nun haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘hayalim’ dediği, eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın ‘bir başarı hikâyesi’ olarak tanıttığı şehir hastaneleri modelinden vazgeçildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şehir hastanelerinin artık Kamu Özel İşbirliği (KÖİ) modeli yerine ‘genel bütçe kaynaklarıyla’ yapılacağını duyurdu. KÖİ modeli ile yapılan 20 şehir hastanesi için toplamda 40 milyar doların üzerinde kira ve hizmet bedeli ödenecek.

2017 yılında Adana, Mersin, Isparta, Yozgat, 2018 yılında Kayseri, Manisa, Elazığ, Eskişehir ve 2019 yılında Ankara ve Bursa’da olmak üzere 10 şehir hastanesi açıldı. 10 şehir hastanesi...