05 / 05 / 2024

şehir hastanesi temeli

şehir hastanesi temeli

Kamu-Özel İşbirliği Modeli (KÖİ) ile yapımı planlanan şehir hastaneleri projesi başlıyor. Bu kapsamda ilk hastanenin temeli 20 Ağustos Salı günü Yozgat'ta atılacak. Hastanede 132 poliklinik poliklinik yer alacak...

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin temeli, 26 Aralık 2013 tarihinde dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılım gösterdiği törenle atıldı. Peki hastanenin inşaatında son durum ne?

Bursa Emek-YHT Gar-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nın temeli atıldı!

Bursa'da hayata geçirilen Emek-YHT Gar-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nın temel atma töreni bugün gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismaloğlu katılım sağladı. 

Kocaeli Şehir Hastanesi 30 Kasım'da açılacak!

Temeli 2015'te atılan Kocaeli Şehir Hastanesi için sevindiren haber geldi. Yapımı devam eden hastane 30 Kasım 2021'de hizmete açılacak. 

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay'ının ihalesini Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat aldı!

Temeli 21 Kasım 2020’de atılan Kayseri Anafartalar- Şehir Hastanesi- YHT Garı Tramvay Hattı Projesi’nin ihale sonuçları duyuruldu. Projenin ihalesi 376 milyon TL'ye Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat iş Ortaklığı’na verildi.

İzmir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Temeli 2014’te atılan ve 30 ayda açılması öngörülen İzmir Şehir Hastanesi hala tamamlanmadı. Hastanenin açılışı 5 kez ertelendi. Hastanenin inşaatı hala tamamlanmış değil...

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay Hattı'nın temeli atıldı!

Anafartalar- Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay Hattı Temel Atma Töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gerçekleşti.

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı!

2015'te temeli atılan Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. 1 milyar 678 milyon liraya mal olan hastane açılış için gün sayıyor. 

Aydın Şehir Hastanesi'nin Temmuz'da temeli atılacak!

AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın’a yapılacak şehir hastanesi için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek; “Temmuz ayında temelini atarız” dedi.

Batman Yeni Şehir Hastanesi'nin arsa işlemleri tamam!

Batman Güney Raman çevre yolunda inşa edilmesi planlanan Yeni Şehir Hastanesi için asa işlemleri tamamlandı. 80 dönümlük arazi üzerinde yapılacak arsanın temeli yakın bir tarihte atılacak.

Manisa Şehir Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Manisa'da inşa edilen Şehir Hastanesi için inşaat çalışmaları sürüyor. İnşaatının gecikmeli başladığı Manisa Şehir Hastanesi Ocak 2018'de hizmete açılacak.

Isparta Şehir Hastanesi'nde sona gelindi!

Isparta'nın en büyük kamu-özel ortak yatırımı olan Isparta Şehir Hastanesi'nde sona gelindi. Hastane 8 şiddetinde depreme dayanıklı deprem simülatörü ile depreme dayanıklı olarak inşaa edildi.

Gaziantep Şehir Hastanesi 2018'de açılacak!

İbn-i Sina Mahallesinde yapımı süren bin 875 yatak kapasiteli Gaziantep Şehir Hastanesi'nde sona doğru yaklaşıldı. Gaziantep Şehir Hastanesi 2018'de hizmete açılacak.

Ordu'ya şehir hastanesi geliyor!

Ordu'nun damadı olarak kentte mükemmel bir şehir hastanesi yapacaklarını anlatan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Ordu Şehir Hastanesinin kamu özel ortaklığı ile yapılma fikri doğdu. " dedi.

şehir hastanesi temeli Haberi

şehir hastanesi temeli


275 milyon liraya mal olacak hastane 75 bin metrekare arsa üzerine inşa edilecek. 475 yataklı hastanenin iki yıl içinde bitirileceğini belirten Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Hastane, sadece Yozgat'a değil, bölge halkına da hizmet edecek. Teknik altyapısı ve fiziki özellikleri bakımından standartların çok üzerinde bir hastane olacak." dedi. 132 poliklinik ve 15 ameliyathanenin yer alacağı hastanede 200 adet tek kişilik, 100 adet çift kişilik, 8 adet tek kişilik VIP odalar bulunacak.


‘Kamu-Özel İşbirliği Modeli'yle yapılacak şehir hastanelerinin kurulmasına imkân tanıyan yasanın yürürlüğe girmesinden 4 ay sonra ilk kazma Yozgat'ta vurulacak. Mevcut bütçe imkânları ile 10 yılda tamamlanması mümkün olan hastane, özel sektör finansmanı kullanılarak iki yılda bitirilecek. Yozgat Şehir Hastanesi'nin temeli 20 Ağustos 2013 tarihinde atılacak. Törene Meclis Başkanı Cemil Çiçek,...